Олександр Демидов: «Я борюся зі своїми вадами»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

«У фільмах« День радіо »та« День виборів »зіграв управлінця Сашу, природженого підлабузника і професійного блюдолиза» - так на сайті «Квартету І» йдеться про Олександра Демидові, одному із засновників і акторів цього комічного театру «У фільмах« День радіо »та« День виборів »зіграв управлінця Сашу, природженого підлабузника і професійного блюдолиза» - так на сайті «Квартету І» йдеться про Олександра Демидові, одному із засновників і акторів цього комічного театру. Після виходу фільму «Про що говорять чоловіки» до «Квартету І» прийшла справжня слава. Вистави цієї четвірки збирають аншлаги в будь-якому місті, а фільми розтягують на цитати. Новий бум очікується в грудні - гряде продовження полюбилася всім комедії про чоловічих розмовах .

Бліц-опитування «Клео»:
- Дружіть ви з Інтернетом?
- Ні, прошу записувати з моїх слів свого директора.
- Що для вас недозволена розкіш?
- Яхта, нерухомість в Монте-Карло, золотий злиток кілограм на 100.
- Де ви провели свою останню відпустку?
- В Арабських Еміратах.
- У вас було прізвисько в дитинстві?
- Так було. Лупан, це через око, Нікулін, Димедрол.
- Ви сова чи жайворонок?
- Сова
- Як ви знімаєте стрес?
- Іронією над собою.
- Що вас заводить?
- Багато чого, швидше за все те, де є енергія різного роду творча, сексуальна і т.д.
- З ким із тварин ви себе асоціюєте?
- З собакою.
- Чи є у вас талісман?
- Є.
- Яка мелодія стоїть у вас на мобільнику?
- Мелодія моєї останньої пісні «Про що говорять чоловіки».
- Який ваш психологічний вік?
- Який і нинішній, 41 рік.
- Ваш улюблений афоризм?
- Вирішувати проблеми в міру їх виникнення.

Але Олександру Демидову цього здалося мало, і він почав розвиватися в іншому напрямку - музичному. Про це, а також про несподіване набуття впевненості в собі, складнощі батьківства і власних вадах Олександр розповів в інтерв'ю для «Клео».

Зараз ви дуже затребувані, ваша популярність зростає з кожним роком. Але так було не завжди, і ви якось в інтерв'ю зізнавалися, що раніше у вас були великі проблеми в спілкуванні з жінками - через невпевненості в собі. Пізніше саме ваша популярність змінила ситуацію?

Не тільки. Просто в якийсь момент я відчув упевненість, якої мені не вистачало. Не просто якусь самовпевненість примітивну, типу «я можу її щас схопити, швиденько обоя і поцілувати», а просто я якось відчув, що ... ну, цікавий я хлопець, незвичайний. Ось.

І всі ці розмови, що жінки в першу чергу на попу чоловічу дивляться, оцінюють - горіх вона у йому або які горіх, накачані чи у нього біцепси і яскраві у нього риси обличчя - очевидна е-рун-да! Хоча, напевно, хтось звертає на це увагу. (Сміється.)

Ви якось говорили, що в дитинстві були цілими днями надані самому собі. Як це відбилося на вашому стилі спілкування з власними дітьми? Який ви батько?

Ну, так як мій перший шлюб розпався, коли моїй доньці було півтора року, я, звичайно, не дуже хороший вихователь і батько. Але принаймні я намагаюся не заважати. Зараз їй виповнилося 11 - це такий вік, коли ми вже стали один одному цікаві. Що стосується мого другого шлюбу і другу дитину - сина Ігнатія, то я в його честь написав пісню, яка скоро буде записана. В ті дні, години, коли ми разом, я намагаюся бути для нього хорошим батьком . Він мені каже: «Тату, чи не куї, будеш кашляти». (Сміється.) Так що я намагаюся зараз кидати курити і не кашляти.

А що, до речі, ви вважаєте своїм головним пороком А що, до речі, ви вважаєте своїм головним пороком?

Хм, порок? У мене їх декілька.

Тоді назвіть кілька головних.

Ну, почнемо з дрібних. Я, як уже говорив, курю - це заважає моєму горлу, голосу, зв'язкам і так далі, шкодить здоров'ю. Я плююсь, і не завжди в урну - це неінтелігентно. Я врушка, причому можу набрехати навіть тоді, коли й не треба, просто так з язика злітає. Ще гординя - це мій страшний гріх . Я дуже рідко і з працею перепрошую і взагалі часом щось не роблю через те, що «ну а че це я буду це робити?» А ось це і є гординя, з цим треба боротися, і я борюся.

Ну, ви вже на півдорозі, раз, по-перше, визнаєте це і, по-друге, боретеся з цим.

Мені б нарцисизм, любов до себе не завадили б, тому що я іноді себе не люблю і дуже погано ставлюся до свого здоров'я і до себе самого. У мене є певні проблеми з алкоголем, я часом порушую режим, що не висипаюся, багато працюю і заганяю себе! Але ми з цим боремося.

Ми це хто? Ви з алкоголем?

Так, і там ще багато людей, які стоять за моєю спиною . Це воїни світла, які ведуть мене до того, що їхні вади будуть викинуті, як баласт з корабля під назвою «Олександр Демидов», і я абсолютно легко на всіх вітрилах попливу далі. Головне, щоб мені на той час мені не було вже років 60, бо плисти треба зараз, а не тоді, коли вже корабель постаріє. (Сміється.)

Ваш фільм «Про що говорять чоловіки» став справжнім хітом, а під Новий рік вийде його продовження. Цікаво, що воно буде з себе представляти?

Ну, по-перше, воно буде представляти із себе саме продовження історії, а оскільки називатися фільм буде «Про що ще говорять чоловіки», то можна зробити висновок, що нам ще є що сказати і тема не вичерпана. Це буде новорічна історія: дія відбувається 31 грудня в моєму офісі.

А я займаюся   рекламою   , Всякими піар-проектами, і за сюжетом з нами будуть траплятися різні дивні і часом кримінальні речі, на тлі яких і будуть відбуватися наші розмови А я займаюся рекламою , Всякими піар-проектами, і за сюжетом з нами будуть траплятися різні дивні і часом кримінальні речі, на тлі яких і будуть відбуватися наші розмови. Там ще буде багато візуалізацій, як і в першому фільмі: тобто ми щось уявляємо, і тут же наші уявлення, наші думки візуалізуються. Про основному сюжетному дії я говорити, звичайно, не буду, але можу сказати, що нас всіх чекає цікава новорічна історія.

Крім роботи в театрі і зйомок в кіно, останнім часом ви все більше занурюєтеся в музику. Не так давно ви презентували вже другий альбом, і багато хто з подивом виявили, що Олександр Демидов - ще і музикант ... Що далі, які плани?

Так, у нас була презентація 22 жовтня (якраз в цей день Олександр відзначав свій 41-й день народження - прим. Авт.) В клубі Milk, де я крім усього іншого також представив дуети з відомими хлопцями: Льошею Кортневим, Нонною Гришаєва, групами «Ундервуд», «Zdob shi Zdub», «Т9».

Далі я хочу заявити проект «Демидов і ...» і заспівати дуетом з вищепереліченими, а також з такими популярними виконавцями, як Ялинка, наприклад, або група «ЧАЙФ» - з ними зараз ведуться переговори. Цю всю бенефісна історію теж можна буде грати в клубах з музикантами. Не знаю, чи будуть це музиканти групи «Бобри», як зараз, або я наберу нових. Я ось, виходить, відкриваю вам зараз якісь карти, але з іншого боку, це ж мої плани на майбутнє, і мені хочеться ними поділитися.

Я ось, виходить, відкриваю вам зараз якісь карти, але з іншого боку, це ж мої плани на майбутнє, і мені хочеться ними поділитися

Що для вас недозволена розкіш?
Де ви провели свою останню відпустку?
У вас було прізвисько в дитинстві?
Ви сова чи жайворонок?
Що вас заводить?
З ким із тварин ви себе асоціюєте?
Чи є у вас талісман?
Яка мелодія стоїть у вас на мобільнику?
Який ваш психологічний вік?
Ваш улюблений афоризм?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online