Як купити авіаквиток з відкритою датою

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Квиток з відкритою датою - що це?

Кожна людина, що планує авіапереліт, хоче продумати все до дрібниць. Але іноді життя вносить свої корективи і готує нам непередбачені ситуації. Наприклад, ви взяли квитки в обидва кінці, вирушили в пункт призначення, але розумієте, що необхідно терміново вилетіти назад. У той же час дата на зворотному квитку чітко вказана. Залишається або відкладати поїздку до призначеного терміну, або здавати його, купувати новий і витрачати гроші. Щоб таких проблем у пасажирів не виникало, існують авіаквитки з відкритою датою.

Це - квитки на певний рейс конкретного авіаперевізника. У них не позначається дата вильоту для того, щоб власник міг самостійно вибрати оптимальні для себе терміни. Такі посадочні документи оформляються на обмежений термін: 3 місяці, 6 місяців і один рік.

Придбати стандартний квиток на літак з фіксованою датою перельоту - дешевше, ніж купити авіаквиток з відкритою датою. Натомість ви зможете відправлятися в подорож в будь-який день, обраний на свій розсуд і без праці планувати свій час. Коли ви визначитеся з датою вильоту, за 2-3 доби до неї зверніться до представництва авіакомпанії, там терміни вильоту внесуть в квиток. При цьому слід знати:

  • місце бронюється з урахуванням вільних місць;
  • еcли відсутні місця по класу, зазначеному у квитку, можна буде розміститися в більш дорогому класі і доплатити різницю;
  • право вильоту пасажир отримує тільки після внесення дати в квиток.

Зробити покупку можна в офісі компанії Пілот або в режимі онлайн за допомогою форми нижче. Дану послугу клієнтам пропонує наш сервіс. У будь-якому випадку клієнтові знадобиться надати інформацію про потрібний рейсі (в обидві сторони або в один кінець). Якщо ж посадковий документ купується для сторонніх осіб: друзів або родичів, знадобиться вказати їх точний вік і особисті дані.

Перед тим, як купити авіаквиток з відкритою датою, потрібно знати, що вони мають таку ж юридичну силу, як і звичайні. На них поширюються аналогічні правила, включаючи можливість при необхідності здати квиток. Найчастіше відкрита дата неможлива для квитків, куплених зі знижкою або акцією. Також є ряд країн, в'їжджати в які можна лише з зворотним квитком з фіксованою датою. Відомості про можливість зміни дати вказуються на самому квитку.

Для замовлення авіаквитків в будь-яку точку світу, скористайтеся нашою формою нижче!

Квиток з відкритою датою - що це?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online