Додатком "Парковки Москви" користуються 2,7 млн ​​автомобілістів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Поділитися в соціальних мережах: Поділитися в соціальних мережах:   Фото: ТАСС / Сергій Фадеічев   Стоянку в зоні платного паркування за допомогою мобільного додатку оплачують 83% столичних автомобілістів

Фото: ТАСС / Сергій Фадеічев

Стоянку в зоні платного паркування за допомогою мобільного додатку оплачують 83% столичних автомобілістів. Про це повідомляє офіційний портал мера і уряду Москви.

З моменту запуску додаток завантажили вже більше 2,7 мільйона користувачів. За словами заступника мера Москви, глави департаменту транспорту та розвитку дорожньо-транспортної інфраструктури Максима Ліксутова, ще 15% водіїв оплачують паркування за допомогою SMS, ще близько 2% користуються паркоматами, голосовий оплатою і особистим кабінетом.

Додаток також допомагає уникати помилок при оплаті парковки. Воно щомісяця перевіряє робити дзвінки машин і знаходить ті, які були введені без регіону, транслітерацією і з неправильним порядком символів. Якщо воно знаходить помилку, то просить автовласника перевірити номер.

Сервіс також допомагає знайти автомобіль на парковці і дізнатися про штрафи. У карті сервісу можна знайти свою машину, залишену на парковці, і перевірити штрафи.

До чемпіонату світу з футболу в сервісі з'явилася спеціальна позначка-пропуск для резидентів Арбата, Хамовников, Покровського-Стрешнєва. По ній автомобілісти можуть в'їхати в зону обмежень перед матчами.

Поділитися в соціальних мережах:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online