В якому банку взяти автокредит

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

1. Чи можна подарувати авто, якщо воно знаходиться в заставі у банку так як був узятий автокредит, кредит виплачується без прострочень.

1.1. Поки авто знаходиться в заставі у банку неможливо провести жодну з угод, встановлених законом.
Угода можлива тільки по праву власності.

1.2. Звичайно, ви можете оформити договір дарування, а ось зареєструвати його в ГИБДД не зможете, тк.к ПТС знаходиться в банку. Виникає питання, хто далі буде виплачувати кредит. Отже банк доведеться довести до відома.

1

2. У банку був узятий автокредит, через якийсь час банк позбувся ліцензії і півроку не було реквізитів для оплат, після появи реквізитів стали платити і намагатися встати в графік. У підсумку через півроку банк подав до суду про арешт машини і стягнення заборгованості + відсотки і держмито. Платимо великими сумами і до сих пір, було перше слухання і суддя відклала засідання, тому що ми надали ще чеки про оплату. Але сказала що єдиний спосіб - це укласти мирову угоду з банком або щоб вони відкликали позов. За тел. дзвонили в банк (в Москву) Конкурсному керуючому, вони сказали що укласти мирову угоду вони з нами не можуть, тому що знаходяться в стадії банкрутства. Підкажіть що нам краще зробити, сума не дуже звичайно велика, приблизно 250 т, але оплатити її відразу немає можливості зараз, а машина необхідна.

2.1. Конурсний управяющих вам говорить правду він не може укласти на стадії конкурсного виробництва мирову угоду. Якщо суд зверне стягнення на машину, то вона потрапить до складу ліквідаційної маси і підлягатиме реалізації. Еінственний варіант Сораном авто в такому випадку - закрити задолженнос в повному обсязі.

2.2. Доброго времени суток, Ольга! Відповідно до сатьей 382 Цивільного кодексу Росії, оскільки банк був позбавлений ліцензії, то виникає відступлення права вимоги до іншої кредитної організації, при цьому не потрібно вашої згоди на таку переуступку, оскільки не пов'язана з особистістю громадянина-кредитора. При відступлення права вимоги по поверненню кредиту, умови кредитного договору, укладеного з громадянином, не змінюються, його становище при цьому не погіршується, гарантії, надані громадянину-позичальнику про захист прав споживачів, зберігаються (стаття 384 і 386 Цивільного кодексу). В даному випадку вам потрібно уточнити який організації або банку ваш банк передав зобов'язаний вимагати повернення боргу за автокредит. Мирова угода в даному випадку буде означати припинення провадження у справі на будь-якому етапі розгляду справи арбітражним судом. Тому банк на його висновок піде з натяжкою, оскільки втратить свій прибуток.

3. Планую взяти автокредит. Дізнався що є якась фінансова захист. І в кожних банках вона різна. Без неї автокредит не дають. Чи можу я від неї відмовитися після видачі автокредиту і чим мені це загрожує з боку банку.

3.1. Ні, навряд чи зможете відмовитися, так як це умови банків такі. І автокредит може бути бида тільки за даних умов. Удачі вам.

3.2. Здрастуйте, у вас звичайно ж є таке право і відмовитися, однак, якщо договором не передбачено повернення страховки, вам її можуть і не повернути. Відповідно до вимог ст. 958 [quote] [/ quote] ГК РФ 1.Договор страхування припиняється до настання терміну, на який він
був укладений, якщо після його вступу в силу можливість настання
страхового випадку відпала й існування страхового ризику припинилося
для розслідування обставин іншим, ніж страховий випадок ... 2.Страхователь (вигодонабувач) вправі відмовитися від договору
страхування в будь-який час, якщо до моменту відмови можливість настання
страхового випадку не відпала від обставин, зазначених у пункті 1 цієї статті.
3. У разі дострокового припинення договору страхування за обставин, зазначених у пункті 1 цієї статті, страховик має право на частину страхової премії пропорційно часу, протягом якого діяло страхування.
При достроковому відмову страхувальника (вигодонабувача) від договору
страхування сплачена страховику страхова премія не підлягає
поверненню, якщо інше не встановлено договором.

3.3. Доброго часу доби! Згідно ст. 958 ГК РФ Ви можете відмовитися від страховки в будь-який час, якщо до моменту відмови можливість настання страхового випадку не відпала. Бажаю Вам успіхів і всього найкращого!

4. Чи можу я взяти автокредит студент після армії? Якщо можу то в якому банку, працюю вантажником.

4.1. Привіт, ми кредити не видаємо, тому питання адресований не за адресою. Звертайтеся в будь-який автосалон або банк і оформляйте заявку на кредит.
Удачі вам і всього найкращого

4.2. Доброго времени суток, питання про видачу кредиту вирішується виключно в компетенції банку. Ми вплинути не можемо на це рішення. Зверніться в банк, в одному відмовлять, в іншому дадуть, але там відсотки будуть більше головне, не залазьте в швидкі позики

5. У нас кредит в локо банку автокредит на організацію узятий як юридична особа, хотіли достроково погасити кредит нам сказали що при закриття рахунку треба буде заплатити плюсом 5 відсотків від суми!
Чи законно це?
Дякуємо!

5.1. Добрий день. Все залежить від умов укладеного, енного договору.

6. В якому банку в Криму я можу взяти автокредит без офіціальнго працевлаштування? Дякуємо.

6.1. не знаємо - звертайтеся в банки.

7. Розбив машину взяту в автокредит. Крім страховки на машину в банку теж є страховка якась?

7.1. Добрий день.
Згідно з угодою страхування

8. Як відмовитися від КАСКО якщо машина в автокредиті другий рік в Сетел банку, автокредит узятий на п'ять років.

8.1. Добридень! Банк має право вимагати страхування предмета застави від ризиків його втрати (пошкодження) згідно зі ст. 343 ГК РФ. При відмові позичальника від даного страхування Банк має право відмовити у видачі кредиту. Інші види страхування Банк не має права вимагати, наприклад життя і здоров'я позичальника.

8.2. відмовитися від КАСКО можете тільки за згодою банку

9. Як оплачувати автокредит, якщо в моєму місті немає відділення банку в якому він узятий, з мінімальною комісією.

9.1. Оплачувати безготівковим розрахунком

10. Ось уже рік як узятий автокредит в Европлан банку, зобов'язання перед банком виконуються своєчасно. А зараз банк вимагає з мене ПТС, хоча договір на заставу автомашини не укладався, в кредитному договорі немає такого пункту, який прописував що я повинна повернути ПТС в банк. Як мені бути?
,

10.1. Якщо немає такого обов'язку то не віддавайте ПТС говорите що ніде про це Непрописані

10.2. Добридень!
Якщо за умовами договору кредитування Ви не зобов'язані передати ПТС банку, то можете поставить перед ними питання на підставі чого вони вимагають ПТС, або не відповідати і продовжувати платити згідно з графіком.

11. У шлюбі був узятий автокредит машина в заставі у банку, -як буде ділитися машина при розлученні?

11.1. Кому-то авто, комусь гроші ( ст. 38 СК РФ )

12. Чи можу я взяти автокредит з тимчасовою реєстрацією? І в якому банку?

12.1. Доброго дня! Тільки на розсуд банку.

13. Як Бінбанк може заарештувати автомобіль якщо автомобіль узятий в іншому банку в автокредит.

13.1. не банк арештовує автомобіль, а пристави.

13.2. Якщо кредитор звернутися до суду, то він може вимагати прийняття забезпечувальних заходів, наприклад арешту майна відповідача. Але арешт заставного майна буде незаконний. Напишіть заяву в суд, з залученням в якості третьої особи - заставодержателя і арешт буде знятий.

14. У мене узятий автокредит у банку і ПТС у банку як заставу. Я платила суму зазначену за договором, щас 4 місяці проблеми з грошима і я плачу по тій сумі що дозволяє зарплата. Банк дзвонить і каже що на автомобіль накладено арешт і його у мене забирають. Що робити? Чи може банк забрати у мене автомобіль без суду?

14.1. Без суду - не можуть. Лише рішенням суду з Вас може бути стягнуто заборгованість і звернено стягнення на предмет застави

15. Хочу взяти автокредит. Яким своїм майном я відповідаю перед банком у разі непередбачених ускладнень з його погашенням?

15.1. Всім, крім нижченаведеного -
Стягнення за виконавчими документами не може бути звернено на наступне майно, що належить громадянину-боржнику на праві власності:
житлове приміщення (його частини), якщо для громадянина-боржника і членів його сім'ї, які спільно проживають в належить приміщенні, воно є єдиним придатним для постійного проживання приміщенням, за винятком зазначеного в цьому абзаці майна, якщо воно є предметом іпотеки і на нього відповідно до законодавства про іпотеку може бути звернено стягнення;
земельні ділянки, на яких розташовані об'єкти, зазначені в абзаці другому цієї частини, за винятком зазначеного в цьому абзаці майна, якщо воно є предметом іпотеки і на нього відповідно до законодавства про іпотеку може бути звернено стягнення;
предмети звичайної домашньої обстановки та вжитку, речі індивідуального користування (одяг, взуття та інші), за винятком коштовностей та інших предметів розкоші;
майно, необхідне для професійних занять громадянина-боржника, за винятком предметів, вартість яких перевищує сто встановлених федеральним законом мінімальних розмірів оплати праці;
використовувані для цілей, не пов'язаних із здійсненням підприємницької діяльності, племінної, молочна і робоча худоба, олені, кролики, птиця, бджоли, корми, необхідні для їх утримання до вигону на пасовища (виїзду на пасіку), а також господарські будівлі та споруди, необхідні для їх утримання;
насіння, необхідні для чергового посіву;
продукти харчування та гроші на загальну суму не менше встановленої величини прожиткового мінімуму самого громадянина-боржника і осіб, які перебувають на його утриманні;
паливо, необхідне сім'ї громадянина-боржника для приготування своєї щоденної їжі та опалення протягом опалювального сезону свого житлового приміщення;
засоби транспорту і інше необхідне громадянину-боржнику у зв'язку з його інвалідністю майно;
призи, державні нагороди, почесні та пам'ятні знаки, якими нагороджений громадянин-боржник.

Всім, крім нижченаведеного -   Стягнення за виконавчими документами не може бути звернено на наступне майно, що належить громадянину-боржнику на праві власності:   житлове приміщення (його частини), якщо для громадянина-боржника і членів його сім'ї, які спільно проживають в належить приміщенні, воно є єдиним придатним для постійного проживання приміщенням, за винятком зазначеного в цьому абзаці майна, якщо воно є предметом іпотеки і на нього відповідно до законодавства про іпотеку може бути звернено стягнення;   земельні ділянки, на яких розташовані об'єкти, зазначені в абзаці другому цієї частини, за винятком зазначеного в цьому абзаці майна, якщо воно є предметом іпотеки і на нього відповідно до законодавства про іпотеку може бути звернено стягнення;   предмети звичайної домашньої обстановки та вжитку, речі індивідуального користування (одяг, взуття та інші), за винятком коштовностей та інших предметів розкоші;   майно, необхідне для професійних занять громадянина-боржника, за винятком предметів, вартість яких перевищує сто встановлених федеральним законом мінімальних розмірів оплати праці;   використовувані для цілей, не пов'язаних із здійсненням підприємницької діяльності, племінної, молочна і робоча худоба, олені, кролики, птиця, бджоли, корми, необхідні для їх утримання до вигону на пасовища (виїзду на пасіку), а також господарські будівлі та споруди, необхідні для їх утримання;   насіння, необхідні для чергового посіву;   продукти харчування та гроші на загальну суму не менше встановленої величини прожиткового мінімуму самого громадянина-боржника і осіб, які перебувають на його утриманні;   паливо, необхідне сім'ї громадянина-боржника для приготування своєї щоденної їжі та опалення протягом опалювального сезону свого житлового приміщення;   засоби транспорту і інше необхідне громадянину-боржнику у зв'язку з його інвалідністю майно;   призи, державні нагороди, почесні та пам'ятні знаки, якими нагороджений громадянин-боржник

16. Пишу повторно. Військовий пенсіонер. В коком банку і як можу взяти автокредит. Пенсіію в залік не беруть. Навіть хвалений Сбербанк. Дай 2 ПДФО і поклади. Наводжу лист директора
управління роздрібного кредитування Наталії Карасьова, а банк: А у нас свої інструкції пенсія не є доходом. А як влаштується на роботу в 50 років. Це Медведєв з екрану ТВ за явив що у нас найнижче безробіття серед ЕС.Так зроби життя Європейської та зарпла ту відповідне членам ЄС, а то крім цін і не бачити. Та й як завжди все знають і всі задоволені. Так можу розраховувати на розуміння ?. З повагою Андрій.

16.1. Банки самі вирішують, кому давати кредит, кому не давати. Самі встановлюють свої правила. Примусити банк до видачі кредиту - неможливо, навіть в судовому порядку. Оскільки видача кредиту - право банку, а не його обов'язок.
Все інше - без коментарів, тому що знаходиться поза правовим полем.

4. Чи можу я взяти автокредит студент після армії?
Чи законно це?
6. В якому банку в Криму я можу взяти автокредит без офіціальнго працевлаштування?
Крім страховки на машину в банку теж є страховка якась?
Як мені бути?
11. У шлюбі був узятий автокредит машина в заставі у банку, -як буде ділитися машина при розлученні?
12. Чи можу я взяти автокредит з тимчасовою реєстрацією?
І в якому банку?
Що робити?
Чи може банк забрати у мене автомобіль без суду?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online