Автокредит без водійського посвідчення

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

1. У мене киргизькі водійські права без терміну, чи можу я водити машину в особистих цілях, а то даішник говорить що з міжнародної конвенції мої права не відповідають.

1.1. Можете водити, н * не можете працювати якщо ви громадянин Киргизії.

Можете водити, н * не можете працювати якщо ви громадянин Киргизії

2. У мене українське водійське посвідчення 2007 року. Можу я їздити без нотаріального перекладу?

2.1. Привіт, Віталій. Якщо ваші права не міжнародного зразка, то на території РФ без перекладу і без російських прав ви не маєте право керувати тс.

3. Я взяв машину в оренду з правом на викуп без водійського посвідчення, машина продана платити мені нічим, що може бути за це?

3.1. Валерій, здрастуйте!
В даному випадку Ваші дії можуть бути кваліфіковані як розтрата 160 КК РФ.

3.2. Як розтрата повинні кваліфікуватися протиправні дії особи, яке в корисливих цілях витратив ввірене йому майно проти волі власника шляхом споживання цього майна, його витрачання або передачі іншим особам.
АЛЕ тут самоуправство ст.330 КК найбільш ймовірно.

4. Купив машину а на ній штраф за їзду без водійського посвідчення, що робити?

4.1. Не може бути штраф на машину. Штраф завжди на водія. Тому щось не те ви пишете.

4.2. Доброго дня, Сергію!
Транспортні засоби до адміністративної відповідальності не притягуються, тому тепер вже Вашому автомобілю нічого не загрожує. Або Ви не можете зареєструвати автомобіль в органах ДАІ в зв'язку з накладенням заборони на реєстраційні дії?

5. Посвідчення водія було втрачено як мені повернути його без витрат.

5.1. Без витрат ніяк. Доведеться мито платити за видачу нового.

6. Чи можу я пройти медкомісію без прописки, для заміни водійського посвідчення? Виписався три роки тому.

6.1. Добридень!
Законом допускається проходження медичного огляду не за місцем проживання, винятком є ​​проходження психо-наркологічного обстеження. Але і в даному випадку в законі є «пробіл», який дозволяє пройти медкомісію за місцем тимчасової реєстрації.
Якщо у Вас немає можливості прописатися тимчасово, то доведеться їхати в свій населений пункт і проходити цих фахівців там. Це обумовлено тим, що база обліку громадян прикріплена за конкретним диспансером.

7. Як уникнути статтю 12.2 частина 4 без позбавлення водійського посвідчення.

7.1. На жаль ні як не уникнете, тому що санкція частини 4 ст 12.2 КОАП РФ передбачає тільки позбавлення В * у
4. Керування транспортним засобом зі свідомо підробленими державними реєстраційними знаками -
тягне за собою позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.
(Частина четверта введена Федеральним законом від 22.07.2005 N 120-ФЗ)
Примітка. Державний реєстраційний знак визнається нестандартним, якщо він не відповідає вимогам, встановленим відповідно до законодавства про технічне регулювання, і нечитабельним, якщо з відстані 20 метрів не забезпечується прочитання в темний час доби хоча б однієї з букв або цифр заднього державного реєстраційного знака, а в світлий час доби хоча б однієї з букв або цифр переднього або заднього державного реєстраційного знака.
(Примітка в ред. Федерального закону від 24.07.2007 N 210-ФЗ)
(Див. Текст в попередній редакції)

8. Чи можуть віддати водійське посвідчення після позбавлення. Без сплати 30 000 р.Еслі провадження у справі закінчено?

8.1. Якщо Вам винесли покарання - позбавлення права керування зі штрафом 30000 рублів, то повернути водійське посвідчення не сплативши штраф неможливо. Сплата штрафів є обов'язковою умовою для повернення посвідчення водія після закінчення терміну позбавлення.

9. Отримав посвідчення водія РФ по закордонний паспортом (було РВП) на 3 роки (права без батькові тому його немає в закордонному паспорті Українському). Термін їх дії закінчився. Отримав громадянство РФ. Питання: чи можу просто поміняти права і отримати нові на 10 років або треба заново вчиться?

9.1. Доброго дня! Потрібно буде складати іспити, заново вчитися не потрібно.
Постанова Уряду РФ від 24.10.2014 N 1097:
18. Для складання іспиту та видачі російського національного водійського посвідчення кандидатом у водії подаються такі документи:
а) заяву;
б) паспорт або інший документ, що засвідчує особу;
в) медичний висновок;
г) російське національне посвідчення водія (при наявності);
д) документ, що підтверджує проходження в установленому порядку відповідного професійного навчання за програмами професійного навчання водіїв транспортних засобів відповідних категорій і підкатегорій;
е) письмова згода одного із законних представників (батьків, усиновителів або піклувальників) неповнолітнього кандидата в водії на здачу ним іспиту та видачу російського національного водійського посвідчення, завірене відповідно до законодавства Російської Федерації, - в разі, коли заявником є ​​особа у віці від 16 до 18 років, за винятком випадку оголошення неповнолітньої особи повністю дієздатним (емансипація) або набрання ним шлюб в порядку, встановленому законодавством Російської Ф дерации.
(В ред. Постанови Уряду РФ від 23.03.2017 N 326)
19. Заява може бути подана в електронній формі через федеральну державну інформаційну систему "Єдиний портал державних і муніципальних послуг (функцій)" або регіональні портали державних і муніципальних послуг (функцій).
Заява в електронній формі підписується простий електронним підписом заявника. Оригінали документів підлягають наданню при особистому зверненні заявника до підрозділу Державтоінспекції.
Відомості про документи, що підтверджують сплату заявником державного мита, запитуються підрозділом Державтоінспекції з використанням системи міжвідомчого електронного взаємодії. Документ про сплату державного мита може бути представлений заявником самостійно.

10. У мене завтра суд і я відповідач чи можна прийти в зал суду без паспорта а з водійське посвідчення?

10.1. Без паспорта прийти не вийде, хоча і водійське посвідчення теж засвідчує вашу особистість але вам можуть чинити препятвія.

11. Доброго ранку я громадянин Киргизії водійські права видані 06.02.2009 без терміну закінчення пройшло 10 років вважаються чи права простроченими.

11.1. Добрий день. Ні. Без терміну закінчення. З повагою до Вас.

12. Попався за кермом без водійського посвідчення. Позбавлений. 4 раз. І відмовився від мед. огляду. Що загрожує і як пом'якшити покарання?

12.1. Пом'якшити ніяк, загрожує або штраф або адміністративний арешт.

13. У мене водійське посвідчення киргизької, без терміну закінчення, чи можу я по ним працювати в москві водієм.

13.1. Немає працювати не можете це права іншої держави.

14. 11 років минуло як закінчився термін водійського посвідчення, можу я їх поміняти без проблем?

14.1. Згідно із законом штрафу немає за прострочене посвідчення автомобіліста, якщо такий документ ніхто не використовував за призначенням після закінчення періоду його дійсності. Так що проблем бути не повинно.

15. Сина позбавили водійського посвідчення за світлові прилади, відбувся суд без нього його не повідомили, про день суду хоча він давав свої координати співробітникам ГИБДД при складанні протоколу, суд був в жовтні лист йому вручили в лютому, по базі даних ДАІ немає позначки про позбавлення , як вчинити і що робити?

15.1. Десять днів на оскарження з моменту вручення, після постанова набирає чинності, зараз можна подати наглядову скаргу, можливе позбавлення скасують. Відмітки немає, тому що суд ще не передавав відомості, незабаром з'явиться. Якщо оскаржити не будете, то потрібно здати ВУ, щоб термін позбавлення почав текти.

15.2. При таких обставинах (... відбувся суд без нього його не повідомили, про день суду хоча він давав свої координати ..., суд був в жовтні лист йому вручили в лютому ... ») треба оскаржити постанову мирового судді в Районний суд міста ХХХХ. Якщо скарга не буде задоволена, постанова по скарзі може бути переглянуте вищим судом. І тільки тоді, коли всі судові інстанції будуть пройдені і отримані за ним негативні відповіді, тоді протягом трьох робочих днів водійське посвідчення підлягає здачі в ГИБДД.
Для підготовки і подання скарги (з урахуванням пропущених термінів для оскарження) і участі в судових засіданнях рекомендую звернутися за допомогою до практикуючому юристу (адвокату), який зуміє захистити ваші інтереси в суді.
До відома: Кодекс про адміністративні правопорушення РФ Стаття 30.3. Термін оскарження постанови по справі про адміністративне правопорушення.
1. Скарга на постанову по справі про адміністративне правопорушення може бути подана протягом десяти днів з дня її винесення постанови.
2. У разі пропуску строку, передбаченого частиною 1 цієї статті, зазначений строк за клопотанням особи, яка подає скаргу, може бути відновлений суддею або посадовою особою, правомочними розглядати скаргу.
Стаття 32.7. Обчислення строку позбавлення спеціального права
1. Перебіг строку позбавлення спеціального права починається з дня набрання законної сили постанови про призначення адміністративного покарання у вигляді позбавлення відповідного спеціального права.
1.1. Протягом трьох робочих днів з дня набрання законної сили постанови про призначення адміністративного покарання у вигляді позбавлення відповідного спеціального права особа, позбавлена ​​спеціального права, має здати документи ... ... в орган, який виконує цей вид адміністративного покарання, а в разі втрати зазначених документів заявити про цьому в зазначений орган в той же термін.
2. У разі ухилення особи, позбавленої спеціального права, від здачі відповідного посвідчення (спеціального дозволу) або інших документів термін позбавлення спеціального права переривається. Перебіг перерваного терміну позбавлення спеціального права триває з дня здачі особою або вилучення у нього відповідного посвідчення (спеціального дозволу) або інших документів, а так само отримання органом, виконуючим цей вид адміністративного покарання, заяви особи про втрату зазначених документів.

Перебіг перерваного терміну позбавлення спеціального права триває з дня здачі особою або вилучення у нього відповідного посвідчення (спеціального дозволу) або інших документів, а так само отримання органом, виконуючим цей вид адміністративного покарання, заяви особи про втрату зазначених документів

16. Киргизькі водійське посвідчення отримане 2013 році, без терміну закінчення, чи можна працювати в РФ? Водієм таксі?

16.1. Діє до 2023 року.

17. Чи можу я здати флюорографію без паспорта по водійському у посвідченню, так як паспорт на реєстрації в паспортному столі.

17.1. Привіт, звичайно можете зробити флюорографію без паспорта по водійському у посвідченню.

18. Чому з киргизькою водійськими посвідченнями (без терміну закінчення) не можна працювати водієм в таксі?

18.1. Добридень! Це заборонено пунктом 13 Федерального закону N 92-ФЗ, згідно з яким: Не допускається керування транспортними засобами на підставі іноземних національних або міжнародних водійських посвідчень при здійсненні підприємницької та трудової діяльності, безпосередньо пов'язаної з керуванням транспортними засобами.

19. Я потрапив в дтп без водійського посвідчення, без страховки, на машині матері, в алкогольному сп'янінні. І я безробітний! Які заходи можуть зробити в суді?

19.1. Заходи серйозні будуть зроблені. Перш за все за управління в нетверезому стані за ст.12.8 КоАП РФ будете притягнуті до відповідальності. За керування без страховки і прав також. Також зобов'язані будете відшкодувати збитки постраждалим. Загалом страшно навіть уявити, що вас чекає.

19.2. Доброго дня! За порушення правил дорожнього руху передбачена адміністративна відповідальність, а ось за заподіяння шкоди майну несе відповідальність безпосередньо спричинила шкоду, проте передбачена і солідарна відповідальність, тобто за шкоду несе відповідальність як особа, що спричинила шкоди (винуватець дтп), так і власник автомобіля.
Якщо вам потрібна допомога юриста, то звертайтеся, допоможемо.

20. Вчора затримали п'яного водія без посвідчення водія у нього тільки свідоцтво є але машина оформлена на моє ім'я як я можу забрати машину зі штраф майданчика і яке покарання буде у нього.

20.1. Якщо машина оформлена на ваше ім'я то і вас також чекає покарання за статтею 12.8 КоАП РФ за передачу авто П'янов
2. Передача керування транспортним засобом особі, яка перебуває в стані сп'яніння, -
тягне за собою накладення адміністративного штрафу в розмірі тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на строк від півтора до двох років.

Передача керування транспортним засобом особі, яка перебуває в стані сп'яніння, -   тягне за собою накладення адміністративного штрафу в розмірі тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на строк від півтора до двох років

21. Прострочені водійські права на 10 років, чи можна поміняти без здачі іспиту.

21.1. Олександр, можете.
Постанова Уряду РФ від 24.10.2014 N 1097
(Ред. Від 14.08.2018)
"Про допуск до керування транспортними засобами"
(Разом з "Правилами проведення іспитів на право керування транспортними засобами та видачі посвідчень водія") визначає, що права змінюються по витікання їх терміну дії, при цьому не встановлюють термін заміни. Іспит здавати не потрібно. З повагою.

21.2. Можна поміняти без здачі іспиту, але обов'язково медичний огляд.

22. Мене зловили без посвідчення водія та оштрафували на 5000
І ще раз зловили і ще знову на 5000 чи можуть?

22.1. Добрий день. Звичайно, кожен раз - новий штраф.

23. Мої водійські права закінчуються 25.07.2019 .. Починаючи з якого моменту можу поміняти з без проблем в установленому порядку?
[email protected]

23.1. За місяць до закінчення терміну.
Згідно із законом замінити права раніше закінчення терміну дії можливо при виникненні таких обставин:
- Зміна особистих даних водія, прізвища, місця реєстрації.
- Права вкрадені або загублені.
- Пошкодження документа, знос, деформація, що унеможливлюють читання даних.
- Необхідність заміни при додаванні нової категорії.
- Поява проблем зі здоров'ям у власника авто, наприклад, при потребі в оптичної корекції зору.
- Виявлення неправдивої інформації або підроблених довідок, поданих водієм для видачі прав.

24. Відбувся не приємна ситуація, один без водійського посвідчення в нетверезому вигляді сів за кермо, його зловили співробітники ДПС, на машині він власник їздив за договором купівлі продажу, машину забрали на штрафмайданчик його посадили, чи є якась можливість забрати машину зі штрафстоянка нам так як через 15 днів вже близько 15000 треба буде віддати йому за неї, він просить допомогти самим забрати всі документи від машини і ключі у нас вже, спасибі за допомогу.

24.1. Тільки при наявності довіреності.

25. Чи можна оформити на маму машину без водійського посвідчення і що для цього потрібно зробити і скільки буде коштувати.

25.1. --- Привіт шановний відвідувач сайту, можна оформити, але мамі доведеться оплачувати всі ваші штрафи і нести відповідальність за ДТП, при їх наявності. Удачі вам і всього найкращого, з повагою юрист Лігостаєва А.В.

В

26. Управління без водійського посвідчення (воно вдома) - це ч. 1 або 2 ст. 12.3 КоАП РФ? У всіх коментарях до даної статті вказується на першу частину. Чи правильно це?

26.1. Це частина 2 ст.12.3 КоАП РФ.

27. Дані час у мене дозвіл на проживання.
4 - січні водив машину без посвідчення водія.
Мені дали 3 протоколи.
І сказали підійти на початковий ДАІ.
Що буде тепер?

27.1. Добрий день.
Можуть позбавити ВНЖ.

Можу я їздити без нотаріального перекладу?
3. Я взяв машину в оренду з правом на викуп без водійського посвідчення, машина продана платити мені нічим, що може бути за це?
4. Купив машину а на ній штраф за їзду без водійського посвідчення, що робити?
Або Ви не можете зареєструвати автомобіль в органах ДАІ в зв'язку з накладенням заборони на реєстраційні дії?
6. Чи можу я пройти медкомісію без прописки, для заміни водійського посвідчення?
Еслі провадження у справі закінчено?
Питання: чи можу просто поміняти права і отримати нові на 10 років або треба заново вчиться?
10. У мене завтра суд і я відповідач чи можна прийти в зал суду без паспорта а з водійське посвідчення?
Що загрожує і як пом'якшити покарання?
Оків минуло як закінчився термін водійського посвідчення, можу я їх поміняти без проблем?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online