Авраам Руссо не повернеться в Росію!

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

АВРААМ І Мореллі: ховаються в нью-йоркських закутках

Одним з найгучніших подій, що сталися в 2006 році в шоу-бізнесі, став замах на життя співака Апрахама ІПДЖІАНА, більш відомого як Авраам РУССО. Вночі 19 серпня за під'їзді до будинку він був обстріляний невідомим з автомата і потрапив в інститут Скліфосовського з трьома кульовими пораненнями (Див. Статтю «Авраама Руссо таємно вивезли з Скліфа на Рубльовку» ). Те, що сталося настільки налякало Руссо, що навіть під посиленою охороною він не відчував себе в безпеці і при першій нагоді поїхав разом з вагітною дружиною Морелло за кордон. Кому ж не догодив сладкоголосий співак?

Михайло ФИЛИМОНОВ

Найпоширеніша версія пов'язувала нинішній напад з конфліктом, що виник у Руссо кілька років тому з колишнім спонсором - Тельманом Ісмаїлова і колишнім продюсером Йосипом Пригожиним. В останніх інтерв'ю перед від'їздом з Росії, співак звинувачував Пригожина в тому, що той нібито розбазарив гроші Ісмаїлова, а все стрілки перевів на нього.

- Руссо - низький і обмежена людина, - прокоментував звинувачення колишнього підопічного Пригожин. - Я подав на нього в Савеловський суд за наклеп і образу честі і гідності. Там були якісь перестановки суддів, і через це вирішення питання затягнулося. Але я обов'язково доведу цю справу до кінця і змушу його відповісти за все, що він сказав. Я не дозволю якомусь лукавому, який приїхав в Москву і з якого тут зробили людини, паплюжити моє добре ім'я. Руссо багато поимел за рахунок Ісмаїлова. Це йому Тельман дарував квартири, «вольво» і «мерседеси», діаманти і годинник. Якби Тельман не був упевнений в моїй порядності, то не мав би зі мною справи. Я за кожен шматок хліба чесно орав. І що ж в результаті? За моє сало я ж і свиня. Руссо для мене більше не існує. Коли на нього скоїли напад, в тусовці стали обговорювати, з чим це могло бути пов'язано, і з'ясувалося, що він кинув багатьох.

Дробиш: продюсер-забіяка

На відміну від мене ці люди не хочуть з ним судитися, а просто хочуть його зловити і надерти йому одне місце. Наприклад, одна людина дав йому в борг 300 тисяч доларів на покупку квартири. Руссо «забув» йому повернути 120 тисяч. А коли його спробували присоромити, заявив: «У нього, що, грошей мало?». Чи не розрахувався він і з угорськими авторами за "шлюбній» і ще кілька пісень, які знайшла для нього дружина мого друга з Угорщини Еріка Катона. Їй довелося зі своєї кишені заплатити за ці пісні 20 тисяч євро. При цьому Руссо частина цих пісень випустив під своїм ім'ям, ніби він їх написав, а частина перепродав співачці Соні по 15 тисяч євро.

Припущення, що Руссо міг недобре розійтися не тільки з Ісмаїлова і Пригожиним, також розглядалося в якості однієї з версій. Однак імен скривджених на співака ніхто назвати не міг. Виняток склала вірменська співачка Сона Саркісян, яка скаржилася, що Авраам взявся допомогти їй купити для альбому пісні і в підсумку кинув на $ 60 тисяч. - Нашого продюсера Зару викликали на Петрівку з приводу нападу на Руссо, - не стала заперечувати директор Сони Оксана. - Звинувачень що не висували, просто поставили загальні питання. Сона адже добре знає Пригожина. Він був її першим продюсером. З Авраамом Сона теж давно знайома і протягом останніх років багато йому допомагала. Ніхто не думав, що Авраам може надійти з Соной так по-свинськи. Мало того, що він взяв гроші за посередництво в покупці пісень, так на додачу до всього паперу на ці пісні, які він їй надав, виявилися підробленими. Коли це виявилося, Авраама вже не було в Росії. Скоро в Москву повинна приїхати менеджер компанії «Gem Prodaction» Еріка Катона, від імені якої були оформлені підроблені папери. По телефону вона вже підтвердила, що грошей від Руссо не отримувала і паперів не підписувала. Це повинно бути завірено нотаріально. У тому числі зразок її підпису, щоб можна було зробити експертизу. Як тільки необхідні матеріали будуть зібрані, ми передамо їх в прокуратуру і будемо вимагати порушення кримінальної справи.

Пригожин І ВАЛЕРІЯ: на ворогів і заздрісників не звертають уваги

Висувалися і більш вигадливі версії. Наприклад, той факт, що всі кулі вразили Руссо нижче пояса, намагалися інтерпретувати як помста за те, що він зазіхнув на чужу жінку. А в якості одного з можливих месників називали Віктора Дробиша.

- Мені теж довелося давати свідчення на Петрівці щодо нападу на Авраама, - підтвердив композитор. - Я тут абсолютно ні при чому і по суті справи нічого не знаю. А що там пишуть - це повна маячня. Ніякої бійки в офісі через Ксенії Горбачової у нас з Авраамом не було. (Насправді Дробиш побився з Руссо через Ксенії Ларіної, будучи в гостях у Пригожина з Валерією. - М.Ф.) І на «Фабриці зірок» ми з Руссо нікого з дівчат не ділили. Я взагалі не помічав, щоб він крутив шури-мури з дівчатами. Насправді ми з Авраамом в нормальних відносинах. Ось недавно я був у нього в гостях в Америці. Оскільки прямого виходу на Руссо у нас не було, ми попросили прокоментувати вищевикладене його прес-аташе Анну Митус-Ісаєву, яка тепер працює в компанії Дробиша Національна музична корпорація (НМК). - Дружина Авраама дуже хотіла, щоб винних знайшли, - зізналася вона. - А я з самого початку цього не хотіла, від того, що я дізнаюся, хто і чому це зробив, в моєму житті нічого не зміниться. І Руссо зараз не до цього. Він реально дуже поганий. У нього нога перебинтована від п'яти до паху, і він до цих пір не може ходити. Зрідка я з ним спілкуюся по телефону, і він кожен раз мені каже: «Аня, у мене одне завдання - лікуватися. Ні про що інше я думати не можу ». Думаю, співак Руссо для цієї країни втрачений і повернеться сюди дуже нескоро, якщо взагалі повернеться.Кому ж не догодив сладкоголосий співак?
І що ж в результаті?
А коли його спробували присоромити, заявив: «У нього, що, грошей мало?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online