Новини Харкова - Харків готується вперше за кілька років масштабно відсвяткувати День міста

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Концерт в Харкові будуть давати українські зірки \ city.kharkov.ua

Концерт розпочнеться о 19:00 і буде йти орієнтовно до 22:00. Для харків'ян виступлять група «Гриби», дует «Потап і Настя», поп-група DZIDZIO, Ірина Білик та Наталя Могилевська, повідомляється на сайті Харківської міськради.

Читайте також У Харкові з'явилася ще одна композиція "Ми любимо Харків" (фото, відео) «Вперше за кілька років ми масштабно відсвяткуємо День міста і проведемо великий концерт. Ми запросили на святкування іноземні делегації, гостей з інших міст України. Дуже хочеться, щоб це свято запам'яталося і у всіх був чудовий настрій. Феєрверк, як раніше, влаштовувати не будемо, завершить концерт фаєр-шоу », - повідомив перший заступник харківського міського голови Ігор Терехов.

Крім того, в сквері «Стрілка» з 23 по 27 серпня проходитиме фестиваль їжі. Там харків'яни зможуть спробувати страви, традиційні італійської, мексиканської, французької кухонь і українські ласощі. Під час фестивалю на спеціальній сцені виступатимуть харківські групи, а 24 серпня пройде концерт, присвячений Дню незалежності України.

Особливу увагу в мерії приділять заходам безпеки на День міста і День незалежності. Ігор Терехов звернувся до правоохоронних органів з проханням збільшити в ці дні кількість патрулів на вулицях Харкова і зазначив, що по місту також чергуватимуть бригади швидкої допомоги і пожежники. Перший віце-мер зазначив, що в мерії пройде ще одна нарада, присвячена питанню громадської безпеки в святкові дні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online