Гороскоп на серпень 2018 Телець

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Август 2018 для представників цього знака буде місяцем, коли вони зможуть зібрати непоганий урожай своїх попередніх зусиль. І, на думку гороскопу, цілком заслужено. Нарешті настане час, коли ви зможете розслабитися і як слід відпочити. Тим паче. то вже дуже скора вас чекають нові звершення.

Основні завдання місяця знака Телець

Сонце в серпні 2018 буде знаходитися у Тельця в 4 домі - області домівки і традицій Це означає, що в цьому місяці ви особливо будете потребувати любові ваших близьких. Якщо ви самотні і опинитеся досить наполегливі, то, гороскоп каже, що у вас є всі шанси на те, щоб зустріти свою другу половинку. У будь-якому випадку, ви можете дихати на повні груди і ні в чому собі не відмовляти. Чим позитивніше в серпні 2018 ви будете дивитися на речі, тим кращих результатів ви зумієте досягти. Це стосується і відносин в сім'ї. Гороскоп Тельця на серпень 2018 року радить не влаштовувати трагедію з побутових дрібниць, тим більше, не залучати родичів в ваші суперечки. Щоб не пропустити можливості, які дарує вам життя, будьте уважні навіть до дрібниць. Зрозуміло, як у кожної людини, у вас є безліч слабкостей і недоліків, однак не варто демонструвати їх на людях. Якщо в серпні 2018 ви хочете зробити ще один крок у вашій кар'єрі, то гороскоп вважає, що потрібно послідовно відстоювати власну точку зору. І звичайно, серйозніше ставитися до своїх обов'язків.

Гороскоп на серпень 2018 Телець: навчання, бізнес і контакти

Ретроградний Меркурій в 4 домі обіцяє вам в серпні 2018 велика кількість контактів, які, так чи інакше будуть пов'язані зі змінами в вашому домі. Можливо, в цьому місяці ви захочете змінити своє житло і будете зустрічатися з агентами з нерухомості. А може бути, просто затіє ремонт, візьмете робітників і займетеся закупівлею будівельних матеріалів. За гороскопом Тельця серпень 2018 року - час коли ви можете отримати якесь привабливу пропозицію по роботі. І, хоча воно може здатися вам дуже вигідним, постарайтеся розглянути його з усіх боків, а тільки потім приймайте кардинальне рішення. У серпні 2018 деякі Тельці наважаться, нарешті, на відкриття власного бізнесу. Гороскоп вважає, що це виявиться одне з найбільш вдалих ваших рішень. Інші представники цього знака можуть пройти кілька співбесід для того щоб зайняти більш високу посаду в своїй або в іншій фірмі. Тільки обов'язково подбайте про те, щоб ваш зовнішній вигляд виявився досить презентабельним. Ви повинні справити хороше враження.

Любов і гроші знака Телець в серпні 2018

Хоча ваше фінансове становище в цьому місяці все ще буде продовжувати бажати кращого, гороскоп не виключає, що вже дуже скоро ви зможете його поправити за допомогою якого-небудь впливової особи. Крім того, в серпні 2018 року Тельці закладуть хорошу базу для свого майбутнього добробуту - відкриють власний бізнес або укладуть кілька вигідних контрактів, які згодом принесуть їм гарний прибуток.

7 серпня 2018 Венера переміщається у Тельця в 6 будинок. Як прогнозує гороскоп на серпень 2018, Телець в цьому місяці отримає велику кількість любовних пригод і романтичних зустрічей. Однак слід проявити обачність і уважніше придивитися до своїх нових знайомих. Не потрібно бути надмірно довірливим і відкривати душу першому зустрічному - занадто велика небезпека потрапити на вудку до непорядному людині. У серпні 2018 гороскоп не рекомендує будувати далекосяжні плани, просто постарайтеся добре провести час. І цілком можливо, що, врешті-решт, вам дійсно пощастить. Що стосується сімейних Тельців, то. на думку гороскопу, вони цілком можуть відправитися зі своєю другою половинкою разом в романтичну подорож. Особливо, якщо не будуть влаштовувати скандалів через дрібниці.

Гороскоп на серпень 2018 Телець: активність і здоров'я

Ваше здоров'я в серпні 2018 буде в повному порядку. Однак знаходження Марса в 9 домі рекомендує вам зайнятися якоюсь фізичною активністю - наприклад, аеробікою, плаванням, тенісом. Або хоча б не забувайте робити вправи вранці. Гороскоп попереджає про те, що інакше ви ризикуєте набрати зайву вагу, а це може привести до підвищення тиску і серцево-судинних захворювань.

Нумерологический гороскоп для числа дня - 29

2 - символ жертовності і служіння людям. 9 - це саморозвиток, прозріння, необхідність духовного зростання. Можна відзначити сприятливе розташування духу, бажання активно допомагати іншим людям.

29 число - прекрасна можливість, щоб подарувати близькій людині море приємних вражень. Дозвольте собі відволіктися від повсякденних справ, щоб насолодитися дружбою і любов'ю.

Слід ретельно відстежувати свої почуття і не дозволяти критику друзів, колег по роботі. Можна залишитися в повній самоті через бажання бути правим, боротьби за справедливість. Дізнатися докладніше >>>

29 травня 2019

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online