Лізинг вантажних автомобілів для юридичних осіб та ВП: умови і техніка

  1. Що таке лізинг вантажівок, і в чому його переваги?
  2. Чому ЛК «Пруссія» - один з кращих лізингодавців Росії?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Лізинг вантажівок - це оренда з правом подальшого викупу. Тобто сума лізингових платежів може бути розрахована з таким урахуванням, щоб після закінчення терміну виплати (або навіть до цього моменту) автомобіль повністю перейшов в вашу власність. Лізинг вантажівок - це оренда з правом подальшого викупу

Вантажоперевезення - важлива частина практично будь-якого бізнесу, особливо коли мова йде про виробництво або торгівлю. Втім, в сфері послуг теж не завжди можна обійтися без вантажного автотранспорту. Однак ціни на нього дуже «кусаються». Навіть звичайна вантажна газель (не б / у) коштує в середньому 800 тисяч рублів.

Зрозуміло, що далеко не кожна компанія може дозволити собі за один раз викласти таку суму. Можна взяти вантажівку в кредит, але банки сьогодні з великою обережністю кредитують малий і середній бізнес. Тому наша компанія пропонує найбільш зручний варіант - лізинг вантажних автомобілів.

Що таке лізинг вантажівок, і в чому його переваги?

Схема лізингу у всіх випадках приблизно однакова. Ви говорите нам, який вантажівка вам потрібен, і де саме його потрібно купити, ми купуємо і передаємо його вам відповідно до лізингової договором. Ви використовуєте вантажний автомобіль, роблячи щомісячні платежі (як якщо б ви взяли його в оренду).

Сьогодні багато компаній вважають за краще купити вантажівку в лізинг, ніж взяти його в кредит, тому що це дійсно більш зручно і економічно доцільно. Ось лише деякі переваги лізингу вантажівок:

  • Податок на прибуток нижче. Тому що лізингові платежі податковий кодекс РФ відносить на витрати.
  • Вартість виплачується поступово. Відповідно, кошти не вилучаються з обігу і продовжують працювати на вас.
  • Амортизацію можна не нараховувати. Це в тому випадку, якщо ми є балансоутримувачем протягом всього терміну дії договору. Необхідність нарахування амортизації виникне у вас з переходом права власності.

Чому ЛК «Пруссія» - один з кращих лізингодавців Росії?

  • Більше 20 лізингових програм. Серед них можна вибрати ту, що буде відповідати потребам вашого бізнесу і влаштує вас у всіх відносинах.
  • Можливість придбати як новий вантажівка, так і б / у. Правда, якщо мова йде про старому вантажному автомобілі, то на момент укладення договору лізингу йому повинно бути не більше 12 років.
  • Продавцем може виступати росіянин чи іноземець, приватна особа або компанія. Якщо автомобіль купується за кордоном, то лізингові платежі будуть включати себе вартість митного оформлення і доставки.
  • Графік платежів може бути складений з урахуванням сезонності діяльності клієнта. Це можливо в рамках програми «Сезонний лізинг» . У періоди, коли активність компанії знижується, платежі по лізингу будуть менше.
  • Термін прийняття рішення - максимум 48 годин. За дві доби ми розглянемо надані вами документи і приймемо рішення про можливість співпраці.

Лізинг вантажівок, в тому числі з придбанням їх у офіційних дилерів - відмінна можливість заощадити зараз, зробити велику покупку, не витягуючи з обороту великого обсягу коштів.

Якщо вам цікаві послуги лізингу, залиште замовлення на сайті. Ми передзвонимо вам в найкоротші терміни і дамо повний обсяг інформації по вас цікавлять.

Не платіть за вантажоперевезення, платите за автомобіль, який прослужить вам довгі роки і «привезе» не одну тонну прибутку!

Лізингова компанія «Пруссія» спільно з провідними постачальниками вантажівок - "РСА", пропонує Вам скористатися спеціальною пропозицією на лізинг вантажної техніки.

Що таке лізинг вантажівок, і в чому його переваги?
Чому ЛК «Пруссія» - один з кращих лізингодавців Росії?
Що таке лізинг вантажівок, і в чому його переваги?
Чому ЛК «Пруссія» - один з кращих лізингодавців Росії?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online