Кредит і лізинг

  1. Вантажна техніка в кредит
  2. Лізинг вантажної техніки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ви збираєтеся купити вантажівку в лізинг або кредит, а також іншу техніку, представлену на нашому сайті

Ви збираєтеся купити вантажівку в лізинг або кредит, а також іншу техніку, представлену на нашому сайті?

Компанія СТТ-Авто із задоволенням надасть Вам можливість покупки вантажного транспорту за лізинговою програмою, в кредит, а також за допомогою системи взаємозаліку trade-in .

Успішно співпрацюючи протягом багатьох років з провідними лізинговими компаніями та банківськими організаціями, ми гарантуємо безпроблемне і оперативне оформлення угоди. Наші фахівці забезпечать підтримку і грамотне консультування на всіх етапах придбання техніки.

Вантажна техніка в кредит

Кредит дозволить отримати в своє розпорядження б / у і нову вантажну техніку, якщо немає можливості внести всю суму цілком. Оформляється як фізичним особам, так і юридичним особам і відбувається на вигідних для Вас умовах після вибору кращої пропозиції на ринку кредитування. Оптимальні умови кредитування дозволять відкрити сприятливі і нові перспективи, де вантажний транспорт буде окупати своє придбання і працювати на Вас.

Лізинг вантажної техніки

Перевагою покупки в лізинг тягачів, вантажівок та іншої техніки є: Перевагою покупки в лізинг тягачів, вантажівок та іншої техніки є:

  • Довгострокова оренда з правом викупу техніки за залишковою вартістю, як правило, мінімальної, в зв'язку з амортизацією техніки.
  • Можливість вибору як регулярних щомісячних платежів, так і платежів з сезонним графіком, що полегшує виплату і зберігає високий рівень рентабельності Вашого підприємства.
  • Можливість покупки техніки (вантажівки, тягачі) без початкового внеску або з подорожчанням від 0%, тобто без переплат.
  • Зменшення бази оподаткування (платежі по лізингу є витратами), що веде до зниження розміру податку на прибуток.
  • Зняття всіх обов'язків по реєстрації ТЗ в ГИБДД і технагляду до закінчення договору.
  • Додаткове страхування техніки за пільговими тарифами.
  • Захист Ваших інтересів лізинговою компанією при виникненні спірних моментів.

Розстрочка, кредит і лізинг вантажівок, тягачів і іншої техніки від компанії СТТ-Авто - це вигідно і зручно!

Розстрочка, кредит і лізинг вантажівок, тягачів і іншої техніки від компанії СТТ-Авто - це вигідно і зручно

ВАТ «Россельхозбанк» - один з найбільших банків на території РФ. У власності держави перебуває 100% акцій банку. Заснований в 2000 році. Сьогодні це комерційний універсальний банк, що надає всі види банківських послуг і є лідером в області фінансування АПК (агропромислового комплексу) РФ.

Сьогодні це комерційний універсальний банк, що надає всі види банківських послуг і є лідером в області фінансування АПК (агропромислового комплексу) РФ

ВАТ «ВТБ Лізинг» - одна з провідних компаній на ринку лізингових послуг, що зарекомендувала себе не тільки в РФ, але і на світовому ринку. Входить до ТОП-30 лізингових європейських компаній. Дата заснування - червень 2002 року. Акціонер ВАТ «ВТБ Лізинг» є ВАТ «Банк ВТБ».

В області спецтехніки, вантажного і автомобільного транспорту йде процес розширення регіональної мережі, поліпшення якості і швидкості обслуговування клієнтів.

ВАТ «ВЕБ-лізинг»

створено в 2003 році. Входить до Групи Зовнішекономбанку з липня 2008 року.

Основними напрямками діяльності: лізинг спецтехніки та автомобілів, рухомого складу, промислового обладнання, авіаційної техніки та агрегатів, річкових і морських судів.

CARCADE - це професійна всебічна підтримка і висококласне обслуговування на кожному етапі лізингової угоди. На ринку вже більше 18 років. Орієнтація на потреби індивідуальних підприємців, а також компаній малого і середнього бізнесу.

Компанія CARCADE фінансує придбання в лізинг тягачів , вантажівок , Спеціалізованої техніки, легкого комерційного транспорту і легкових автомобілів.

ТОВ «ЛІЗФАЙНЕНС» - незалежна універсальна лізингова компанія з широкою лінійкою лізингових послуг - від автотранспортних засобів, спецтехніки до об'єктів нерухомості. Заснована в 2001 році. Крім придбання в лізинг транспортних засобів, компанія пропонує страхування техніки і обладнання.

Крім придбання в лізинг транспортних засобів, компанія пропонує страхування техніки і обладнання

"МКБ-лізинг" - універсальна лізингова компанія з широким переліком послуг і багатим досвідом, що діє на всій території РФ. Створена в 2005 році, є 100% дочірньою структурою ВАТ "МОСКОВСЬКИЙ КРЕДИТНИЙ БАНК". Працює з ІП ​​(індивідуальними підприємцями), підприємствами малого, середнього та великого бізнесу.

Працює з ІП ​​(індивідуальними підприємцями), підприємствами малого, середнього та великого бізнесу

«СТОУН-XXI» - лізингова компанія з багаторічним досвідом роботи. Дата заснування - 2000 рік. Займає 26-е місце за обсягом лізингового портфеля на 2015 рік за даними рейтингового агентства «Експерт РА».

Пріоритетні напрямки діяльності - лізинг транспортних засобів: легкові та вантажні автомобілі, спецтехніка і устаткування.

ВАТ «Регіональний банк розвитку» - банк з Башкортостану з невеликими за розміром активами. Утворений в 1993 році. Має міцні позиції на ринку банківських послуг серед кредитно-фінансових організацій Республіки Башкортостан, а також в Москві і Московській області.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online