Де в Києві зняти квартиру за 1500 гривень

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

29 вересня 2011, 7:45 Переглядів: 29 вересня 2011, 7:45 Переглядів:   Житло

Житло. Цю квартиру здають за $ 13 тисяч на місяць.

Найдешевша квартира коштує 1,5 тис. Гривень на місяць, а найдорожча - 104 тисячі гривень. Портал Slando склав для "Сегодня" рейтинг самої бюджетного і самого шикарного житла, яке нині здають в оренду.

У Києві 1-кімнатні квартири продають за $ 32 000, "двушки" - за $ 47 000

Найдешевша "одиничка" загальною площею 35 кв. м знаходиться недалеко від метро " Бориспільська ". У квартирі зроблений ремонт, є повністю обладнана кухня, роздільний санвузол, в кімнаті - м'який куточок і стінка. За ті ж 1,5 тисячі гривень здається однокімнатне житло площею 34 кв. М на вул. Голосіївській. Але в другому випадку доведеться жити з господинею, а чекають тут тільки дівчину. За 1,6 тис. грн. здають житло в районі станції метро "Вокзальна". Знаходиться воно в невеликому одноповерховому будиночку на території приватного сектора. в кімнаті - два ліжка і холодильник, є душ і туалет .

Як в Києві взяти в розстрочку квартиру в новобудові

Найдорожчу квартиру здають на Хрещатику - за 104 тис. Грн. у місяць. Її площа - 180 кв. м. Обіцяють види на історичний центр міста, цілодобову охорону, меблі від відомих дизайнерів, солярій і 3 санвузли. На другому місці - дворівневий пентхаус по вул. Б. Хмельницького загальною площею 303 кв. м за ціною 82 тис. грн. В агентстві нерухомості "Благовіст" кажуть, що вже в жовтні ціни на оренду квартир трохи знизяться - приблизно на 5%. Оскільки в серпні і вересні традиційно піднімається попит і ціни ростуть.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Де в Києві зняти квартиру за 1500 гривень". інші влада дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Наталія Мамчур

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online