На Трипільської ТЕС можуть скоротити зарплату на 60%

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Після припинення виробництва на Трипільській ТЕС робочі будуть зайняті по три дні на тиждень, а зарплату уріжуть на 60%

Після припинення виробництва на Трипільській ТЕС робочі будуть зайняті по три дні на тиждень, а зарплату уріжуть на 60%.

Про це 6 квітня повідомили УНН.

«Будемо по три дні працювати ... На 60% від окладу знижують зарплати, але нас попередили буквально за два місяці до цього, тому начебто за законом», - повідомив співрозмовник, який працює на підприємстві.

Він додав, що роботу ТЕС обіцяють відновити з 1 червня, нібито до цього часу повинен з'явитися вугілля. Але точно про терміни відновлення роботи в повному режимі ніхто не знає. Тому люди починають звільнятися.

Ще одне джерело розповіло, що зарплату все-таки не урізали, оскільки ТЕС знаходиться в резерві і повинна бути запущена по першій команді.

«Ми постійно підтримуємо станцію в робочому стані. Якщо буде команда запускати, ми її запустимо без питань », - зазначив він.

Нагадаємо, 5 квітня в Україні вже зупинилися дві ТЕС. Трипільська ТЕС призупинила виробництво електроенергії з метою економії антрациту. Через блокаду поставок донбаського вугілля зупинена Придніпровська ТЕС. 6 квітня планується зупинка Зміївської ТЕС , 11 квітня - Криворізької .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online