Незвичайні, рідкісні та красиві імена для дівчаток

  1. Уляна
  2. Мелісса
  3. Єва
  4. Аїда
  5. Мар'яна
  6. Станіслава
  7. Мілослава
  8. Лада
  9. Злата
  10. Василиса
  11. Софія (Софія)
  12. Ангеліна
  13. Діана
  14. Аріна
  15. Емілія
  16. Аніта
  17. Таїсія
  18. Кіра
  19. Єсенія
  20. Мілана (Мілена)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Рідкісні жіночі імена сьогодні звучать і згадуються все частіше. Повертаються з минулого забуті слов'янські варіанти, запозичуються з-за кордону аналоги звичних російських імен.

Зрозуміло, іноді старі імена просто немилозвучними. Але все ж найчастіше вони мають сильну жіночною енергетикою або приносять удачу . Тому сьогодні ми підготували для вас перелік рідкісних, проте вельми вдалих жіночих імен.

Уляна

Вважається що ім'я Уляна походить від чоловічого імені Юлій, що веде нас в далекий Рим, до історії полководців і завойовників. Тож не дивно, що Уляна - це жвава представниця прекрасної статі з сильною енергетикою.

Сьогодні ім'я Уляна зустрічається рідко. Якщо ви вибираєте, як назвати дівчинку, і вас приваблює таємне значення імені Уляна, можна також назвати дівчинку Юліана. Це ім'я кілька звичніше сучасному юшку. Воно безпроблемно скорочується в форму Юля , Яка постійно зустрічається в побуті і не ріже слух.

А ось Уляна буде скорочуватися в Улю, що може не сподобатися самій дівчинці, коли вона піде в школу. Адже є і застарілі імена, якими краще не називати дітей в наші дні.

Мелісса

Мелісса - рідкісне жіноче ім'я, що, втім, не заважає йому бути красивим за звучанням і мати досить сильну енергетику. Мелісса сягає своїм корінням до древніх богів, чиїм заступництвом вона може похвалитися і сьогодні.

Для нашого вуха слово «меліса» звично як лікарська рослина, і дає цьому імені приємну асоціацію з квітами і цілительством. Насправді ж Мелісою звали німфу. Стародавні греки пов'язували німф з бджолами, тому з давньогрецької мови це ім'я можна перекласти як «бджола».

Стародавні греки пов'язували німф з бджолами, тому з давньогрецької мови це ім'я можна перекласти як «бджола»

Інша трактування імені Меліса веде нас в Древній Вавилон, до богині, які сприяють родючості. Можна зробити висновок, що це рідкісне жіноче ім'я пов'язане з творенням, вирощуванням, створенням і працьовитістю.

Єва

Дане ім'я пов'язане з народженням всього живого на Землі. Саме з нього почалося жіноче начало. спочатку ім'я Єва означало «дає життя», але з часом прийняло трохи інше тлумачення: «життя», «рух». Також це ім'я є основою для інших імен, таких як: Євгенія, Евангелина, Євдокія, Евстигней.

Власниця такого красивого імені має вольовий характер, який допомагає завжди відстоювати свою позицію, навіть якщо вона відрізняється від думки більшості. У Єви підвищений рівень інтелекту, завдяки якому вона завжди отримує те, що хоче. Також її іскрометний розум дозволяє з легкістю маніпулювати людьми в своїх цілях. Але завдяки її внутрішньої доброти і щирості, Єва застосовує свої таланти тільки з благими намірами.

Єва подобається багатьом чоловікам, але не кожен удостоїться її уваги. До шлюбу і сімейного життя підходить усвідомлено і вибере собі в супутники життя тільки такого чоловіка, якого полюбить всім серцем. У відносинах воліє залишатися в тіні, але завжди знайде можливість висловити свою думку. У дружині шукає надійного партнера і пристрасного коханця. Також Єва є гостинною господинею та люблячою матір'ю.

Аїда

Аїда - рідкісне і красиве жіноче ім'я з вельми незвичайним походженням. Вважається, що вперше воно з'явилося в однойменній опері Джузеппе Верді, і у цього імені навіть є автор - французький єгиптолог Огюст Марієт. Так в цьому творі звали принцесу з Ефіопії.

Спори з приводу походження імені вчені ведуть до сих пір. Хтось вважає, що тут не обійшлося без єгипетських старовинних імен, хтось згадує про давньогрецького царя підземного світу по імені Аїд. В арабській мові подібне слово означає «та, що повертається». Існує і африканська теорія походження. Тоді це рідкісне жіноче ім'я означає «перша дочерь», «винагорода» або навіть «влада».

Називаючи дівчинку таким незвичайним ім'ям, ви подаруєте їй і вельми незвичайну долю. Історія жіночого імені Аїда заплутана і до сих пір покрита таємницею. У дівчинки з ім'ям Аїда з дитинства проявляться творчі здібності і сильна інтуїція, яка не раз виручить Аїду в момент доленосного вибору. Крім того, вважається, що Аїді протегують могутні потойбічні сили.

Мар'яна

Мар'яна - ім'я родинно відразу двома іменами - Марія і Анна. Його інша відома форма - Маріанна . Тому можна говорити про тісний зв'язок зі значенням старовинних жіночих імен Марія і Анна, відомих по всьому світу.

Найчастіше імена Мар'яна і Маріанна розшифровують як «сумна красуня». Це не зовсім так, адже у імен Марія і Анна безліч значень. Марія - це і «гірка», і «кохана», а Ганна - «милостива благодать». Так що якщо вкласти в ім'я душу, його енергетика не принесе шкоди своїй власниці.

А ось з ім'ям Марина Мар'яна, як і Маріанна, має мало спільного. Хоча, здавалося б, різниця невелика. ім'я Марина походить від слова «морська», що взагалі ніяк не співвідноситься і зі значенням імен Марія і Анна, що дали початок Мар'яні.

Станіслава

Станіслава - красиве, хоча і рідкісне жіноче ім'я. Його відрізняє внутрішня сила, як і у багатьох жіночих імен, які сталися від чоловічих. Станіслава, звичайно ж, має прямий зв'язок з ім'ям Станіслав. Слов'янське коріння цього імені означають «встановлення» і «прославляння». Таким чином, Станіслава - це та, що стане славною.

Скорочувати це рідкісне ім'я прийнято до форми Стася, хоча варіант Слави для дівчинки також можливий. Зрідка використовується скорочення Ася, більш характерне для імен Анастасія і Ассоль.

Володарка імені Станіслава живе за своїми правилами і нікому не дозволить нав'язати їй чужу думку або невідповідний спосіб життя. У дитинстві вона зазвичай бунтарка і непосида. З віком вона вчиться контролювати енергетику свого імені і направляє кращі його якості в сторону лідерства та незалежності.

Мілослава

Це красиве жіноче ім'я найчастіше скорочують до першого кореня - Мила, що також може бути ласкавим зверненням до дівчат з ім'ям Мілана або Мілена , Іноді - Людмила і Камілла . Нерідко воно стає частиною двусоставного імені, наприклад, в варіантах Міломіра або Мілоліка.

За своїм походженням Мілослава - слов'янське ім'я, яке можна трактувати так - мила для слави. На заході також є дуже співзвучні варіанти імені Мілана, яке часом є ще одним зверненням до Мілослава. Але вони утворені зовсім іншим чином: шляхом злиття імен Марія і Олена . Так вийшло ім'я Мілен.

Незвичайне ім'я наділить дівчинку і незвичайним характером. Вона буде намагатися встигнути і подбати про інших, і себе не забути. Два дуже яскраво виражених з дитинства якості Міли - це ентузіазм і, мабуть, емоційність. Зазвичай вони дуже доброзичливі і намагаються бути чесними з собою та оточуючими.

Лада

Звичайно ж, в першу чергу згадується слов'янська богиня краси і любові Л пекла. зазвичай ім'я Лада трактують як «мила», «дружина», також пов'язують зі словом лебідь, оскільки цей птах був священною твариною богині Лади. Іноді це ім'я стає скороченням для чоловічих і жіночих імен, наприклад Еллада або Влада .

Це рідкісне і красиве жіноче ім'я одним своїм м'яким звучанням надає якусь особливу красу його носительку. Найчастіше можна помітити, що батьки готові буквально весь світ згорнути і кинути до ніг своєї дочки, але необхідно бути обережнішими. Нерідко Лади виростають з-за цього дуже примхливими.

За вдачею Лада зазвичай виявляється максималісткою у всьому, особливо в почуттях, через що з нею деколи складно домовитися. Це необхідно враховувати, вибираючи таке незвичайне ім'я для дівчинки. Однак Лади рішучі і наполегливі, що допоможе їм у кар'єрному зростанні. Адже своїх цілей вони майже ніколи не залишають.

Злата

Красиве жіноче ім'я Злата досить легко піддається трактуванні навіть без допомоги словників. Воно, найімовірніше, єврейського походження, але могло потрапити в російську мову через грецьку. У цьому імені легко розпізнається корінь «золоте», звичайно ж, нагадує про золото.

Тож не дивно, що жінка з ім'ям Злата завжди має свої принципи щодо грошей. Вона дуже не любить брати в борг, навіть якщо змушена робити це. Також Злата зазвичай досить бережливо, що, звичайно ж, стане в нагоді їй по життю. Завдяки своїй природній обережності, ці жінки виявляються хорошими господинями.

Треба сказати, що в житті Злати сім'я грає дуже важливу роль. Дівчинка з цим досить рідкісним ім'ям може вирости в домувальниця. Вона інтелектуальна і нерідко хоче зазирнути в майбутнє. Зазвичай ім'я наділяє їх такими якостями, як тактовність і уважність до людей, але може обдарувати і деякою скритністю.

Василиса

Василиса - красиве ім'я для дівчинки, яке колись було дуже поширеним на Русі. Воно грецького походження, і на російську мову його можна перевести як «царствена». Також воно є жіночим варіантом чоловічого імені Василь. Часом його скорочують до Васі або використовують інший варіант, Василь.

Дівчата з цим ім'ям найчастіше виявляються дуже добрими і часом розглядають свої і чужі проблеми з однаковим завзяттям і бажанням допомогти ближньому. Вони чарівні і вродливі, вміють вчасно бути поруч, якщо мова йде про важких життєвих ситуаціях.

Вони чарівні і вродливі, вміють вчасно бути поруч, якщо мова йде про важких життєвих ситуаціях

Зазвичай до недоліків цих жінок приписують невміння визнавати свої слабкості і надмірне впертість. Проте, жінки з рідкісним ім'ям Василиса досить м'які в спілкуванні, що робить їх дуже приємними.

Софія (Софія)

Софія або Софія вважається російським православним ім'ям, яке означає «мудрість» і все, що з нею пов'язано. Також це ім'я згадується в Греції і має наступні зменшувальні форми: Соня, Софа, Софьюшка, Сонечка, Софка, Фія, Фіфі.

На Русі це ім'я вважалося настільки сильним, що спочатку його могли отримати тільки самі вищі стани, і воно вживалося тільки в аристократичному суспільстві. Надалі мода перейшла і на дворянські стану. Популярність такого красивого і незвичайного імені постійно росла, і незабаром ім'ям Софія стали називати дівчаток з будь-якого стану.

Жінки з красивим ім'ям Софія мають глибокий внутрішній світ, який допомагає їм впоратися з будь-якою проблемою і підтримує у важку хвилину. Вони несуть в світ світло, добро і любов і саме цим притягують до себе оточуючих і заряджають позитивом. Такі жінки завжди відкриті для спілкування і готові підставити своє плече. Незважаючи на свій сильний внутрішній стрижень, вони є дуже ніжними і пристрасними натурами.

Темперамент Софії в особистому житті відіграє головну роль. Вона і відмінна господиня і чудова дружина і мама. Незважаючи на те, що такі жінки мріють стати главою сім'ї, їм завжди приємно, коли поруч знаходиться сильний чоловік, здатний взяти всю відповідальність на себе. Тільки з таким чоловіком Софії відчувають себе як за кам'яною стіною і з великим задоволенням починають займатися створенням домашнього затишку.

Ангеліна

ім'я Ангеліна поки зустрічається досить рідко, хоча воно і є присутнім у святцях. Буквально воно означає «вісниця». За походженням воно греко-латинського походження і має дуже багато форм і варіацій в різних мовах світу. Ім'я Ангеліна можна скорочувати до короткої форми Ліна , Але не варто забувати, що цей варіант також є самостійним.

Нерідко дівчинки з незвичайним ім'ям Ангеліна успадковують характер своєї мами і виростають дуже впертими, що видно з дитинства. Тому у Ангеліни проявляються прагнення командувати. На поступки ця дівчинка йде рідко. Також вона бажає всього домагатися сама і не чекає ні від кого допомоги.

Також вона бажає всього домагатися сама і не чекає ні від кого допомоги

Часом Ангеліна не надто сильно проявляє активність і може абсолютно не цікавитися тим, що відбувається в школі або навіть університеті. Але вона любить займатися самостійно. Можна сказати, що їй притаманні кілька чоловічі риси характеру, і з нею важко знайти спільну мову. Але Ангеліна - завжди цікавий і приємна людина.

Діана

Діана - це католицьке і досить незвичайне для нашої країни жіноче ім'я. У масштабах усього світу воно більш звично, бо поширення католицизму сильно позначилося на його популярності. У перекладі з латинської мови Діана перекладається як «що відноситься до Бога». Так само звали римську богиню, а значить, це ім'я зазначено заступництвом вищих сил.

Діана є дуже доброю, яскравою і приємною особистістю. Якщо ви запитаєте Діану про те, чи щаслива вона, то 100 відсотках випадків вона відповість вам «так».

Для дівчинки це рідкісне ім'я в нашій країні означає успіх у взаєминах з хлопчиками, який зберігає протягом усього життя. Діани можуть виглядати звичайними, але після знайомства з ними жоден чоловік не залишиться байдужим до них. Вони добрі, вміють жартувати і розуміти будь-яку людину, за що їх дуже люблять в будь-якій компанії.

Аріна

За найпоширенішою версією, ім'я Аріна є застарілою формою імені Ірина . Історики вважають, що раніше на Русі Ірин називали саме так, після чого сталося перетворення імені заміною першої літери. Тепер це незвичайне на перший погляд жіноче ім'я знову повертається, набираючи популярність.

Аріна завжди зацікавлена ​​чимось, причому дуже сильно. Це незвичайне жіноче ім'я дарує своїй власниці хороше самовладання, витримку і стійкість до стресів. Аріни завжди знають, що сказати, коли промовчати і коли дати відсіч. Незважаючи на сильні риси характеру, Аріни неймовірно привабливі для чоловіків. Це одне рідкісне жіноче дарує тим, хто його носить, дар легкого взаємодії з чоловічою статтю.

Аріна часто закохується, але не тільки в чоловіків, а ще й в свою роботу. Дівчина з таким ім'ям завжди доводить розпочату справу до кінця, не відступаючи при вигляді проблем. Саме тому Аріна успішна і обожнює свою роботу, яка досить часто є ще і улюбленим її захопленням.

Емілія

Багато хто чув про західному ім'я Емілі, яке за версією багатьох вчених, є практично синонімом Емілії . У Росії це ім'я звучало як Емілія - це була жіноча форма Омеляна. Так чи інакше, але зараз ця форма забута. У перекладі з грецької мови Еміліос означає «добра» або «ласкава».

З самого дитинства Емілія любить непрості завдання і все, що привабливо зовні. Вона цінує красу в людях, але не тільки зовнішню, а й внутрішню. Це незвичайне ім'я для дівчинки, яка живе в нашій країні, так як воно неймовірно рідкісне. У цьому є свої плюси, про які мріють всі представниці жіночої статі - індивідуальність, краса і шарм.

Коли Емілія виростає, її життя тече по руслу, яке визначає для себе сама дівчина. Вона не завжди добре розбирається в людях, але зате добре їх відчуває, тому в шлюбі Емілія щаслива.

Аніта

Аніту дуже часто плутають з Ганною , Хоча між цими двома іменами в плані походження зв'язку немає абсолютно ніякої. Аніта - це рідкісне жіноче ім'я, яке з'явилося приблизно в Іспанії, хоча сходить до німецьких старим коріння. Воно означає «красива», «граціозна», «ніжна», «мила».

Характер Аніти складний і незрозумілий більшості людей. Саме поетом в дитинстві у Аніти мало друзів. Якщо ви запитаєте подругу або друга Аніти про те, чому вони з нею дружать, то не почуєте зрозумілої відповіді. Це людина-загадка, причому не тільки для оточуючих, але і для самого себе.

У дорослому житті це красиве і рідкісне жіноче ім'я дарує дівчатам і жінкам багато переваг перед іншими представницями слабкої статі, а саме: шарм, здатність бачити те, що інші не можуть бачити, непереборну тягу до прекрасного. Аніта любить не тільки саме життя, скільки красу її деталей.

Таїсія

ім'я Таїсія поширене як у слов'янських народів, так і на заході. Це католицьке і християнське ім'я, яке має грецьке походження. У перекладі воно означає «родюча». Це дуже красиве і незвичайне жіноче ім'я, проте воно часто буває на слуху. У східній Європі воно дуже популярно, але в Росії його дають дівчаткам рідко.

Таїсія імпульсивна і дуже приховано. Мабуть, це єдині якості, які можуть доставити їй в житті проблеми. В іншому ж у неї є всі задатки найсильнішого лідера, а також особистості самодостатньою і сильною. Її аналітичний розум каже їй, що виходити заміж поспішати не можна, а сильна інтуїція не сперечається з цим. Саме тому вона заводить дітей і пов'язує себе узами шлюбу досить пізно.

Це людина контрастів, адже у таких сильних жінок завжди багато друзів і багато ворогів. Дуже важливу роль в цьому відіграє її характер, який простим назвати дуже важко. Таїсія скритна і терпляча, але іноді її життєві проблеми змушують її вибухати, наче атомну бомбу. В цьому випадку краще бігти без оглядки.

Кіра

ім'я Кіра має кілька версій походження. Багато хто стверджує, що це слово прийшло до нас із Греції і є похідним від імені Кірос, яке привласнювали чоловікам. Це має сильне значення і асоціюється з такими словами, як: «повелитель», «владика», «пан». Інші ж доводять, що дане ім'я прийшло до нас з Персії і означає «сонце», «промені світла» і «несуть тепло». Імені Кіра привласнюють скорочена назва від таких імен, як: Кирила, Киріак, Шакіра, Кірра.

Таке рідкісне имя уже з дитинства наділяє дівчинку Незвичайна здібностямі, Які відразу ж кидають в очі и відрізняють ее від других дітей. Будучи дитиною, Кірюня постійно розвиває в собі доброту і чуйність. Вона завжди готова прийти на допомогу слабким і поділитися своєю найулюбленішою іграшкою.

З віком Кірі доведеться зіткнутися з несправедливістю, яка тільки загартує її характер і виховає в ній стриманість і скритність натури. Однак завдяки таким урокам Долі, в жінках з красивим ім'ям Кіра з'являється прямота і цілеспрямованість, яка допомагає їм рухатися до своїх ідеалів безпосередньо, руйнуючи всі перешкоди на своєму шляху. Такі жінки відмінно справляються з керівними посадами і вміють поєднувати чарівність і розум.

Будинки жінки і таким рідкісним ім'ям, як Кіра, стають відмінними домогосподарками. У них постійно панує тепло і затишок, а двері завжди відкриті для рідних і близьких друзів. Такі жінки стають вірними дружинами, які здатні підтримати своїх чоловіків в скрутну хвилину і надихнути їх на подвиги. Її вибір впаде на привабливого чоловіка, на якого можна буде спертися. І якщо в кар'єрі Кіра не потерпить конкуренції, то в шлюбі готова погодитися на роль другого плану. Така особливість Кіри створить міцний союз, заснований на взаємній любові, повазі і розумінні.

Єсенія

имя Єсенія незвично тим, що в різних культурах має абсолютно протилежні значення. За однією з версій це похідне від слова «осінь» і так називали дівчат, які народилися в осінні місяці. За іншою ж легендою, дівчаток, народжених навесні, називали «весняними». Саме це слово надалі перетворилося в Єсенія. Також існує ще кілька думок, звідки прийшло до нас таке вже й рідкісне ім'я. Деякі стверджують, що це ім'я стало популярним після появи російського поета Сергія Єсеніна, а інші стверджують, що це похідне від арабського чоловічого імені Хасан, що в перекладі означає «прекрасний», або від «чужинки» з грецької.

Еня по своїй натурі зростає дуже доброю і люблячою дівчинкою. Вона добре ставиться до тварин і любить все прекрасне. З роками Єсенія вчиться приховувати свій м'який характер і досить легко домагається своїх цілей. З таких жінок виходять чудові керівники і наставники. Вони справедливі і дуже розумні. Такі жінки відразу ж виділяються з натовпу своїм невблаганним завзяттям отримати бажане. Якщо Єсенія захопилася якоюсь справою, то обов'язково доведе його до кінця.

Такий незалежний характер жінок впливає на сімейне життя Еси. Ці жінки одружуються тільки після того, як зможуть самостійно забезпечити себе. Вони цінують свою свободу, а й залізти до себе на шию теж не дозволять. Саме тому у Єсенія в основному пізні союзи. Однак це не несе ніяких негативних наслідків.

Мілана (Мілена)

У даного імені безліч співзвучних імен, таких як Мілена . Однак вони мають абсолютно різні значення. Вважається что имя Мілана спочатку походить від слова «милий», як і інші схожі імена. Однак їх не можна назвати зменшувальними і вважати, що це одне і те ж ім'я. Важливо розуміти, що Мілослава, Міліца, Мілонов, Мілена не є формами один одного. Але якщо ви хочете назвати ласкаво Мілану, то для цього підійдуть такі імена: Міланка, Міла, Лана, Мілунка.

Доросла Мілана завжди робить те, що говорить. В її характері присутні чоловічий характер, який, попри все, не позбавляє її жіночності, а лише підкреслює її. Таке рідкісне ім'я нагороджує свою власницю відмінною інтуїцією, витривалістю і тягою до всього містичного. Хоча Мілана і вважає за краще самотність, галасливій компанії, її інтереси ніколи не дають відчути себе покинутою і нікому не потрібною. Такі жінки добре відчувають людей і завжди знають, коли їм потрібно побути наодинці зі своїми думками.

Лана може домогтися успіху в будь-якій сфері, але головним критерієм для неї є зацікавленість. Якщо їй не цікава її робота, то вона рано чи пізно змінить її. З близькими вона поводиться непередбачувано, вона може бути те чарівною співбесідницею, то образливою натурою. Однак таким мінливим настроєм вона тільки розпалює інтерес протилежної статі.

Своя таємниця є у кожного імені. Розгадати її допоможе наш безкоштовний тлумач імен онлайн . Розкривайте кращі якості свого імені

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online