Цивільний пр., Будинок 107, Калінінський район. портал GradPetra

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

10 квітня 2009 Петербург продає недобудову з обтяженням
Петербурзькі влади виставлять на продаж активи збанкрутілої компанії «Чесма-Інвест». Три недобудови різного ступеня готовності будуть реалізовані єдиним лотом. У активу є обтяження - 282 пайовика. Новий власник повинен буде завершити об'єкти за п'ять років і виконати всі зобов'язання перед співінвесторами згідно з раніше укладеними договорами. Це буде перший подібний аукціон в історії міста. На торги будуть виставлені проблемні активи на вулиці Фучика, а також Цивільному проспекті, будинок 107 і подільському проспекті, будинок 46, повідомили вчора в прес-службі комітету з будівництва Санкт-Петербурга. Найскладніша ситуація склалася на Цивільному проспекті, будинок 107, де зареєстровані 240 пайовиків. «За проектом тут має бути побудований будинок висотою до 19 поверхів на 416 квартир загальною площею 21,7 тис. Кв. м. Площа ділянки під ним - 0,8 га. Зараз він добудований до рівня третього поверху », - повідомили в прес-службі комітету. & N ..

Петербурзькі влади виставлять на продаж активи збанкрутілої компанії «Чесма-Інвест». Три недобудови різного ступеня готовності будуть реалізовані єдиним лотом. У активу є обтяження - 282 пайовика. Новий власник повинен буде завершити об'єкти за п'ять років і виконати всі зобов'язання перед співінвесторами згідно з раніше укладеними договорами. Це буде перший подібний аукціон в історії міста.
На торги будуть виставлені проблемні активи на вулиці Фучика , А також Цивільному проспекті, будинок 107 і Костромському проспекті, будинок 46 , Повідомили вчора в прес-службі комітету з будівництва Санкт-Петербурга. Найскладніша ситуація склалася на Цивільному проспекті, будинок 107, де зареєстровані 240 пайовиків. «За проектом тут має бути побудований будинок висотою до 19 поверхів на 416 квартир загальною площею 21,7 тис. Кв. м. Площа ділянки під ним - 0,8 га. Зараз він добудований до рівня третього поверху », - повідомили в прес-службі комітету.
Другий об'єкт - недобуд на ділянці 0,5 га на вулиці Фучика . Він знаходиться на стадії пальового поля і має обтяження у вигляді 42 пайовиків.
Третій об'єкт - порожній земельну ділянку площею 0,27 га на Костромському проспекті, будинок 46 . «Тут немає навіть проекту забудови. І пайовиків теж немає », - повідомили в комітеті.
За попередньою оцінкою, стартова ціна лота складе 65 млн руб. Організатором торгів виступить Фонд майна Петербурга. Покупцеві доведеться за 62 місяці завершити будівництва і виконати всі зобов'язання перед співінвесторами за раніше укладеними договорами без змін.
Експерти вважають ініціативу міста соціально корисної, але сумніваються, що вона викличе активний інтерес у забудовників. «Ціна завищена. Порожню ділянку цікавих проектів не обіцяє. А добудовувати будинки, мабуть, доведеться без збільшення площ », - говорить начальник відділу аналітики Setl City Володимир Копилов. «Зараз місто продає землю за стартовою ціною 80 дол. За« квадрат ». В даному випадку ціна порівнянна. Але обтяження зажадають дисконту », - говорить заступник директора з розвитку ЗАТ« Будмонтаж »Олексій Бражніченко. «На ринку є пропозиції землі від інших компаній. І там немає пайовиків, немає «нехорошою історії», немає недобудови, який швидше за все доведеться зносити. Так що бажаючих буде небагато », - зазначив заступник директора компанії« Петербурзька нерухомість »Олег Пашин. «Але ідея хороша. Інакше проблему пайовиків все одно не вирішити », - говорить директор з маркетингу та продажу« Лідер Груп »Віталій Виноградов.
Всього в місті на даний момент 718 ошуканих пайовиків.


Всього в місті на даний момент 718 ошуканих пайовиків

Наталія Ковтун РБК daily
Додав: GradPetra 22 вересня 2009 Фонд майна Петербурга три недобудованих житлових будинки
Фонд майна Санкт-Петербурга 28 жовтня 2009 роки проведе торги з продажу єдиним лотом права оренди трьох ділянок з недобудованими житловими будинками в різних районах міста. Як повідомляється в матеріалах управління інвестицій Петербурга, початкова ціна виставлених на торги наділів становить 65 млн руб. Договір оренди буде укладено на інвестиційних умовах з метою завершення будівництва житлових домов.- Перший ділянка розташована в Калінінському районі на Цивільному проспекті, на південний захід від будинку 111А. На ньому зводиться багатоквартирний будинок з вбудовано-прибудованими автостоянкамі.- Другий ділянка розташована у Виборзькому районі міста, на подільському проспекті на північний захід від перетину з Забайкальської вулицею. Тут будується багатоквартирний будинок з вбудовано-прибудованими приміщеннями та полузаглубленного стоянкой.- Третій ділянку у Фрунзенському районі на Будапештській вулиці, розташований він на північ від будинку 6 літ. А. Переможець аукціону повинен буде завершити будівництво багатоквартирного будинку з ..

Фонд майна Санкт-Петербурга 28 жовтня 2009 роки проведе торги з продажу єдиним лотом права оренди трьох ділянок з недобудованими житловими будинками в різних районах міста.
Як повідомляється в матеріалах управління інвестицій Петербурга, початкова ціна виставлених на торги наділів становить 65 млн руб. Договір оренди буде укладено на інвестиційних умовах з метою завершення будівництва житлових будинків.
- Перший ділянка розташована в Калінінському районі на Цивільному проспекті, на південний захід від будинку 111А. На ньому зводиться багатоквартирний будинок з вбудовано-прибудованими автостоянками.
- Другий ділянка розташована в Виборзькому районі міста, на подільському проспекті на північний захід від перетину з Забайкальської вулицею . Тут будується багатоквартирний будинок з вбудовано-прибудованими приміщеннями та полузаглубленного стоянкою.
- Третя ділянка під Фрунзенському районі на Будапештській вулиці , Розташований він на північ від будинки 6 літ. А .
Переможець аукціону повинен буде завершити будівництво багатоквартирного будинку з вбудованими приміщеннями.


18 січня 2016

Компанія «ПСМ-Класик» просить Смольний зберегти коефіцієнт висотності на рівні 2,3 для ділянки на Цивільному проспекті, 107. Про це представники забудовника заявили в ході публічних слухань.
За їх словами, тільки це дозволить зберегти параметри проектованого будинку. Восени компанія заявляла про намір в Агусті 2016 року розпочати будівництво будинку висотою до 20 поверхів. Очікується, що в ньому 500 квартир буде надано обдуреним пайовикам.
Оновлені Правила землекористування і забудови пропонують знизити коефіцієнт висотності до 2.


23 вересня 2015 Новий проект житлового будинку
20-поверховий житловий будинок буде побудований на Цивільному проспекті, будинок 107. Представлений проект висотки. Раніше там передбачався будинок нижче, але збанкрутілий забудовник не зміг довести справу до кінця. Ділянка на червоній лінії Цивільного проспекту було надано під житловий будинок в 2001 році. Він має площу 0,8 гектара. Забудовник ТОВ «Парі-гранд», афілійована з ТОВ «Чесма інвест», приступило до реалізації проекту, але через фінансові проблеми не довело справу до кінця. До числа «ошуканих» пайовиків себе зараховують 243 людини. У 2011 році цей недобуд, а також ще дві ділянки «Чесми інвесту» в Петербурзі були продані з торгів ТОВ «ПСМ-класик». Але за час свого існування компанія ніяких робіт, у тому числі по знесенню недобудови, не зробила. Відносно недавно новим власником «ПСК-класика» стала Glorax Development. Гендиректор холдингу Олексій Баликін розповів, що тепер тут п ..

20-поверховий житловий будинок буде побудований на Цивільному проспекті, будинок 107. Представлений проект висотки. Раніше там передбачався будинок нижче, але збанкрутілий забудовник не зміг довести справу до кінця.
Ділянка на червоній лінії Цивільного проспекту було надано під житловий будинок в 2001 році. Він має площу 0,8 гектара. Забудовник ТОВ «Парі-гранд», афілійована з ТОВ «Чесма інвест», приступило до реалізації проекту, але через фінансові проблеми не довело справу до кінця. До числа «ошуканих» пайовиків себе зараховують 243 людини.
У 2011 році цей недобуд, а також ще дві ділянки «Чесми інвесту» в Петербурзі були продані з торгів ТОВ «ПСМ-класик». Але за час свого існування компанія ніяких робіт, у тому числі по знесенню недобудови, не зробила.
Відносно недавно новим власником «ПСК-класика» стала Glorax Development. Гендиректор холдингу Олексій Баликін розповів, що тепер тут з'явиться житловий будинок максимальною висотою 20 поверхів. Ескіз будівлі сьогодні представили. За словами пана Баликіна, об'ємно-просторове рішення не зміниться, а ось колір і оформлення фасадів стануть іншими.
До будівництва планується приступити в серпні 2016 року. Всіх «ошуканих» пайовиків житлом забезпечать. В цілому тут створять близько 500 квартир.


В цілому тут створять близько 500 квартир

4 лютого 2016 Glorax Development відкоригує концепцію будівництва
Glorax Development необхідно відкоригувати концепцію будівництва житлового будинку на Цивільному проспекті, будинок 107 ( «Чесма-інвест») з урахуванням зауважень і узгодити її з КГА. Відповідно до концепції потрібно розробити проектну документацію, отримати технічні умови та укласти договори технологічного приєднання об'єкта до інженерних мереж. В термін до 1 березня 2016 року має бути подана проектна документація в експертизу для отримання висновку, далі пакет документів направлять до Служби Госстройнадзора для отримання дозволу на будівництво. Всі заходи заплановані до 1 квітня 2016 року. Розробку архітектурних концепцій проектів здійснює Архітектурне бюро «Асадов Студія», проектування веде ТОВ «КБ« Смарт-проект »». ..

Glorax Development необхідно відкоригувати концепцію будівництва житлового будинку на Цивільному проспекті, будинок 107 ( «Чесма-інвест») з урахуванням зауважень і узгодити її з КГА.
Відповідно до концепції потрібно розробити проектну документацію, отримати технічні умови та укласти договори технологічного приєднання об'єкта до інженерних мереж.
В термін до 1 березня 2016 року має бути подана проектна документація в експертизу для отримання висновку, далі пакет документів направлять до Служби Госстройнадзора для отримання дозволу на будівництво. Всі заходи заплановані до 1 квітня 2016 року.
Розробку архітектурних концепцій проектів здійснює Архітектурне бюро «Асадов Студія», проектування веде ТОВ «КБ« Смарт-проект »».


Розробку архітектурних концепцій проектів здійснює Архітектурне бюро «Асадов Студія», проектування веде ТОВ «КБ« Смарт-проект »»

14 жовтня 2016 ЖК «Мейн Хаус»

Відбулося освячення будівельного майданчика житлового комплексу «Мейн Хаус» .



Додав: GradPetra

21 жовтня 2016 Переукладання договорів пайової участі
На об'єкті, розташованому за адресою Калінінський район, Цивільний пр., Уч. 1. (на південний захід від д.111, літ. А за Цивільним пр.), Підготовлений штаб будівництва, відновлено огорожу. Йдуть підготовчі роботи, організація будмайданчика. Готова документація на палі поле. Ведеться переукладання договорів пайової участі. З 243 пайовиків 191 отримав повідомлення про необхідність переукладання. Укладено 134 договори, 129 відправлені на реєстрацію. Розпочато також роботи і на другому об'єкті ТОВ «ПСМ-класик» ...

На об'єкті, розташованому за адресою Калінінський район, Цивільний пр., Уч. 1 . (На південний захід від д.111, літ. А за Цивільним пр. ), Підготовлений штаб будівництва, відновлено огорожу.
Йдуть підготовчі роботи, організація будмайданчика. Готова документація на палі поле.
Ведеться переукладання договорів пайової участі. З 243 пайовиків 191 отримав повідомлення про необхідність переукладання.
Укладено 134 договори, 129 відправлені на реєстрацію.
Розпочато також роботи і на другому об'єкті ТОВ «ПСМ-класик» .


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online