У Москві пройшла церемонія нагородження премії «Золотий грамофон» (фото)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

1 грудня в Державному Кремлівському палаці пройшла сімнадцята за рахунком музична церемонія «Золотий грамофон», яку щорічно проводить «Русское радио». Ведучими вечора стали Віра Брежнєва та Іван Ургант.

Золоті грамофони в цей вечір дісталися Софії Ротару, Григорію Лепсу, Дімі Білану, Ялинці, Олені Ваєнга, Поліні Гагаріної, Аніті Цой, Анжеліці Варум і Леоніда Агутіну, Стасу Михайлову, групі «Градуси», Даші Суворової і Іраклію, Домініку Джокеру і Миколі Баскову . Співачка року, за версією читачів Glamour, Нюша теж пішла зі сцени не з порожніми руками - дівчині вручили нагороду за пісню «Спогад».

До речі, заповітні статуетки в цьому році вперше змінилися зовні і відразу до невпізнання. За новий дизайн відповідав Карим Рашид. Дизайнер спеціально прилетів на церемонію, щоб особисто вручити оновлену статуетку співачці Ані Лорак за пісню «Обійми мене міцніше».


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online