Дочка Кіркорову народила його давня подруга

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Кіркоров похвалився, що дочка схожа на нього. фото eg.ru

Філіп Кіркоров, ще не відійшов від бурі почуттів, які його долають після вчорашнього вечора, коли стало відомо, що у нього народився довгоочікуваний дитина, сьогодні прилетів до Санкт-Петербург .

У Пітері слідом за московським відгримів свій "Золотий грамофон". І знову його героєм став саме Кіркоров. Ледве співак вийшов на сцену, зал вибухнув оплесками.

Люди кричали привітання Кіркорову прямо зі глядацьких місць. А розчулений поп-король спустився в зал і пішов в народ, щоб подякувати всім, хто кинувся до нього з букетами.

Між тим, стали відомі нові подробиці про обставини народження дочки Кіркорова.

"Вона - моя копія!" - похвалився Кіркоров в Пітері.

За розповідями щасливого тата, у дитини - карі очі і чорне волосся. А ось мати дитини - навпаки, блакитноока блондинка.

Дитину співакові народила його давня подруга, яка кілька років тому переїхала жити з Росії в США . З Кіркоровим її пов'язують давні близькі стосунки.

Сам Філіп здивований чутками про те, що дитину, мовляв, йому народила сурогатна мати.

"Я в стані завести дитину звичайним людським способом", - пояснив Філіп.

Поки відомо, що народилася в американській клініці дівчинка на ім'я Вікторія (Так назвав дочку Філіп) разом з мамою незабаром випишеться з пологового будинку і буде жити в шикарному особняку співака на березі океану в Маямі. Цей розкішний будинок в районі, де живуть багато голлівудських знаменитостей, Кіркоров придбав цього літа - спеціально для себе і дочки, народження якої очікував останні місяці.

У вихованні маленької Віки поки братиме участь рідна тітка Філіпа - 66-річна Марі Кіркорова. У самій Марі немає дітей, і вона шалено щаслива, що тепер їй вдасться поняньчити внучку.

Сам Філіп відправиться в Америку, як тільки відпрацює давно заплановані концерти та новорічні зйомки. Вже зараз він бачив фото новонародженої, яке йому надіслали з Америки.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online