Ігри для вивчення англійської мови

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Довгий урок, який, здається, тягнеться вже цілу вічність, монотонне вивчення нових слів, правил, граматики. Від такого навчання втомиться не тільки дитина, а й навіть будь-яка доросла. Довгий урок, який, здається, тягнеться вже цілу вічність, монотонне вивчення нових слів, правил, граматики

Вивчайте ви мову з дитиною, віддаєте перевагу групові курси індивідуальним уроків англійської онлайн , Або самі є викладачем. А може бути це зустріч з друзями, тренування знань перед закордонною поїздкою? Навіщо мучити себе і своїх близьких? Виснажувати не цікавим, нудним заняттям? Влаштуйте собі відпочинок! При цьому зробіть не просто перепочинок, а продовжите вивчення, але вже в ігровій формі.

Ви і наговоритеся вдосталь, і пройде напруга, і потім зможете з новими силами рушити в бій! Зараз я розповім вам про деякі іграх англійською мовою, які допоможуть вам в проведенні не тільки приємного, але і дуже корисного перерви.

Questions

Це гра вопорсов-відповідей, у якій є аналог і в російській мові. Полягає вона в тому, що один з гравців вигадує слово, або словосполучення, а може бути навіть відомий фразеологізм. Решта беруть участь повинні дізнатися, що ж було загадане ведучим. У гравців є право ставити тільки такі питання, на які загадав може дати однозначну відповідь «так», «ні». З кожним питанням гравці все ближче підбираються до загаданого слова, звужують коло можливих слів. І в звичайно рахунку доходять до перемоги. Ця гра припаде до душі всім: і дітям, і дорослим. Можна спочатку задати тематику слів. У цій грі тренується правильність складання питань, збільшується словниковий запас. А у дітей відбувається розширення кругозору, покращення уважності і логіки.

Board Race

Ця дуже легка, позитивна, енергійна гра підійде вам, якщо у вас є крейда і дошка. Так само можете замінити цей інвентар папером з ручками. Розподіліть гравців по командам, виділіть кожній команді шматок дошки і крейда. Придумайте і оголосите тему для роздумів і крикніть «старт»! Гравцям необхідно записати на дошці слова, які відносяться до заданої вами темі. Перемагає та команда, у якої виявилося більше написаних, відповідних за тематикою слів.

При цьому стежте так само за тим, що б в грі взяв участь кожен член команди. Таким чином, можна практикувати, згадувати і повторювати недавно вивчені слова, лексику, граматику.

Таким чином, можна практикувати, згадувати і повторювати недавно вивчені слова, лексику, граматику

Схожа весела гра на дошці.

Для початку, ви повинні написати на дошці всі букви англійського алфавіту в хаотичному порядку. Гравці так само діляться на групи, і кожному учаснику присвоюється номерок. Перед черговим Коном ви називаєте тему «забігу» і номер учасника, який побіжить відповідати. Все відбувається в швидкому темпі. Учасники вибігають зі своїх команд, підбігають до дошки, і повинні швидше суперника знайти і закрити долонькою букву, придумати і сказати на неї слово даної теми. Букви гравці вибирають самі. Гравець може вибігти до дошки з думкою про столицю "London" і стояти шукати букву "L". Можна і навпаки. Побачив на дошці першу букву "R", і відразу згадав про таке квітці, як "rose".

Spelling Bee

Хочете вивчити нові слова, перевірити свою пам'ять, і пам'ять своїх дітей? Тоді ця гра ідеально підходить вам. Ведучий видає вам слово, що ви повинні вимовити вголос, не допустивши помилки. В іншому випадку, ви вилітаєте з гри. Для кращого запам'ятовування слів, помилок, які ви робите, ведучий повинен записувати ваші слова на дошці, підкреслюючи помилки, виправляючи їх.

Two Truths and a Lie

Гравець говорить три пропозиції, два з яких правдиві факти. А ось третє - немає. Іншим гравцям необхідно з'ясувати, де ж захована брехня. До вгадав гравцеві і переходить наступний кін. Ця гра не тільки поліпшить ваше знання мови, а й істотно розширить кругозір. Who am I? Чи замислювалися особистість і описуєте її в декількох реченнях. Решта гравців повинні здогадатися, хто ж ви. Гра може бути ускладнена граматикою, яку повинні використовувати гравці. Наприклад зробити свою розповідь тільки в інверсії, або описати лише факти з минулого, за допомогою колишніх часів.

Story

Story

Ця гра існує і в російській мові, до мою думку англійською в неї грати веселіше. Розсадите всіх по колу, роздайте папірці і ручки і вперед! Спочатку йде питання Хто це зробив? І кожен гравець пише свого персонажа. Після цього написане загортається, і папірці передаються по колу до наступного гравця. Всі виявилися з новою папірцем, що дісталася від сусіда. І, не читаючи слів попереднього, пишуть відповідь на нове питання: «Коли?». це дуже весела гра, вона підніме вам настрій. Часто виходять такі комічні історії, які забираєш додому і перечитуєш з дня на день.

Це тільки частина відомих англійських ігор. У будь-якому випадку вчіться, веселіться, розвивайтеся. Успіхів!



А може бути це зустріч з друзями, тренування знань перед закордонною поїздкою?
Навіщо мучити себе і своїх близьких?
Виснажувати не цікавим, нудним заняттям?
Who am I?
Спочатку йде питання Хто це зробив?
І, не читаючи слів попереднього, пишуть відповідь на нове питання: «Коли?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online