ЖК «Q-світ» акредитований ще двома банками

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

«Аквілон Інвест»

Квартири в новому житловому комплексі комфорт-класу «Q-світ» від «Аквілон Інвест» тепер можна придбати в іпотеку від «АК Барс» банку і банку «Російський капітал», який працює за програмами ДОМ.РФ.

Перевага іпотечної програми «АК Барс» банку - можливість взяти кредит з мінімальним першим внеском всього від 10%. Ставка при цьому складе від 11,5% річних. При внесенні 20% і більше власних коштів річна ставка буде від 9,9%. Ставки діють за умови оформлення договору колективного страхування.

Мінімальна сума кредиту - 500 тисяч рублів, максимальна визначається по оцінці платоспроможності позичальника. Термін кредитування від 1 року до 25 років. Детальніше з умовами іпотечного кредитування можна ознайомитися на сайті: https://www.akbars.ru

Мінімальний перший внесок по іпотеці від банку «Російський капітал» (працює за програмами Дом.рф) сьогодні складе 20% від вартості квартири. Ставка - від 9,5% річних при першому внеску від 20% і від 9,25% річних при внесенні 50% і більше від вартості квартири.

Сума кредиту від 500 тис. До 30 млн рублів (для м Москви, Московської області, Санкт-Петербургу і Ленінградської області), термін кредитування від 3-х до 30 років. Детальніше з умовами іпотечного кредитування можна ознайомитися на сайті: https://domrfbank.ru/mortgage/programs/

Нагадаємо, сьогодні іпотечний кредит на квартири в ЖК «Q-світ» видає також «Сбербанк», банк «Санкт-Петербург» і «Альфа-Банк».

«Аквілон Інвест»

Житловий комплекс комфорт-класу «Q-світ» зводиться на 1-му Предпортовий проїзді в Московському районі Петербурга, в 15 хвилинах ходьби від метро «Московська». У складі проекту - 19-поверховий житловий будинок з комерційними приміщеннями на 1 поверсі та підземним паркінгом, а також власний дитячий сад на 100 місць і медичний центр. Будівля зводиться за монолітно-цегляної технології, передбачено покращене утеплення фасадів «Термо-S», яке мінімізує тепловтрати, енергоефективні вікна з селективним покриттям і додаткова звукоізоляція перекриттів. Дому присвоєно клас енергоефективності «А +» ( «Високий»).

Всього в будинку запроектовано 846 квартир, як класичних, так і европланіровок, від студій до еврочетирехкомнатних з білою обробкою (поліпшеною підготовкою під ремонт) або повної чистової обробкою. Будівництво ЖК «Q-світ» вже почалося, а завершиться в II кварталі 2021 року. Переглянути планування квартир можна на сайті .

АКБ «РОСІЙСЬКИЙ КАПІТАЛ» (АТ), 2018. Генеральна ліцензія ЦБ РФ № 2312 від 01 червня 2018 року.

ПАТ «АК БАРС» БАНК. Генеральна ліцензія ЦБ РФ No. 2590 від 12.08.2015 р

ПАТ «Сбербанк» ліцензія Центрального банку №1481 від 11.08.2015г.

ПАТ «Банк« Санкт-Петербург »ліцензія Центрального банку №436 від 31.12.2014г.

АТ «Альфа-Банк» Генеральна ліцензія Банку Росії №1326 від 16 січня 2015 р

ЖК «Q-світ» (забудовник ТОВ «НОРД-ВЕСТ Інвестмент», проектна декларація розміщена на сайті: https://q-mir.spb.ru )

РОЗМІСТИТИ "НОВИНА КОМПАНІЇ" ОНЛАЙН

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online