В Омську вандали зізналися в любові на 3D-графіті з Кінг-Конгом

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: vk.com/omsk_vk

Оригінальний арт-об'єкт на «Зеленому острові» не протримався в первозданному вигляді і місяці.

Вже відоме в Омську «тривимірне» графіті з Кінг-Конгом з'явилося на «Зеленому острові» в кінці липня. Його зробив Павлодарский художник Костянтин Александров в рамках фестивалю «Стенограффія» .

Однак первозданний вигляд 3D-Кінг-Конг зберігав недовго. Нещодавно на ньому з'явилася перша "вандальському» напис - визнання в любові. Хтось написав на білому тлі: «Люблю Іллю: З». Поруч з'явилася приписка: «Не».

Фото графіті з цим написом опублікували в групі. «Ось навіщо псувати картину 3D?», - прокоментував автор знімка. Користувачі підтримали його, засудивши «некультурних маргіналів». Тепер чекають, що до процесу підключиться SLAVA.

Нагадаємо, в кінці липня Омськ позбувся ще одного популярного графіті - «Стіни Єгора Лєтова» . З ним розправилися муніципальні працівники за розпорядженням мерії, пославшись на те, що малюнок не був узгоджений.

Підписуйтесь на наш канал в Яндекс Дзен .

Знайшли друкарську помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl + Enter

«Ось навіщо псувати картину 3D?
Знайшли друкарську помилку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online