У ЖК «Графіті» показали, який барвистою може бути петербурзька архітектура

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

ЖК «Графіті»

Будівельна компанія «Ойк умена » представила нове масштабне художній твір стріт-арту.

На розпис стін двох висотних будинків в житловому комплексі з символічною назвою «Графіті» художників надихнули пригоди Аліси в країні чудес.

«П'ятдесят тисяч відтінків сірого» - так охарактеризував загальну колірну гамму петербурзької масової житлової забудови співзасновник Інституту дослідження стріт-арту Михайло Астахов. І поява такого архітектурного і художнього об'єкта, як ЖК «Графіті» , Він вважає великою удачею для міста. У ньому буде жити не тільки зручно, але й радісно.

ЖК «Графіті»

- Те, що ми бачили сьогодні, є продовженням роботи нашої компанії в інших проектах і в інших містах, - каже виконавчий директор ЗАТ «Ойкумена» Роман Мірошников. - Наш слоган «Будинок - це не тільки стіни». І ми повинні створити для наших майбутніх мешканців таке середовище, яке дозволить їм почувати себе комфортно не тільки в межах власної квартири. Тому ми завжди приділяли особливу увагу благоустрою територій .

Як це реалізується на ділі продемонстрували під час презентації. «Аліса» стала третьою частиною великого проекту. Раніше відомі російські вуличні художники розписали шість об'єктів на території комплексу. А один з настінних малюнків вже увійшов в історію вітчизняного стріт-арту - він став найвищим в Росії.

У ЖК «Графіті» показали, який барвистою може бути петербурзька архітектура

Пригоди Аліси не випадково вибрали для оформлення чергових корпусів ЖК «Графіті». В одному з них буде розташований дитячий садок на 50 місць. Автори проекту вирішили, що казкова атмосфера має бути присутня всюди. Радувати і дітей, і дорослих. Весь декор внутрішнього двору навіяний творчістю Льюїса Керолла. Тут можна буде відпочити в альтанках у вигляді чашок і величезних грибів, пройтися по шахівниці, а виходи з підземних паркінгів перетворяться в королівські замки.

Атмосфера в цих дворах буде не тільки казковою, але і безпечною. У них немає наскрізних проїздів, і вони закриті для автомобілів.

Довідка про компанію ЗАТ «Ойкумена»

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online