Графіті зі снайпером і б'ються матросами з'явилося в парку Ставрополя

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Так місцеві неформальні художники висловили своє ставлення до 9 Травня

Акція була узгоджена з місцевою владою, графітчики спеціально виділили стіну в парку міста загальною площею близько 20 метрів - її добре видно людям, які гуляють по паркових алеях. На стіні художники зобразили жінку-снайпера і севастопольських матросів, врукопашну захищають свою землю.

Автори патріотичного вуличного малюнка Данило Нікулін і Дмитро Кубрак займаються цим напрямком стріт-арту вже близько шести років, тому вони з радістю погодилися на пропозицію адміністрації офіційно співпрацювати, щоб прикрасити рідне місто в сучасному прогресивному стилі.

Художники працювали кілька днів і витратили на створення графіті кілька десятків балончиків з фарбою. Всього було застосовано шість кольорів. Найбільше використовувався чорний, так як картина розкриває сюжет битви при Керчі, коли «чорні бушлати» йшли в атаку.

Найбільше використовувався чорний, так як картина розкриває сюжет битви при Керчі, коли «чорні бушлати» йшли в атаку

Фото: pobeda26.ru

Самі хлопці пояснили, чому саме севастопольських моряків вони вирішили зробити головними героями свого полотна. На думку графітчиків, саме «чорні бушлати» більше інших радянських воїнів моторошно лякали німців, тому що йшли врукопашну, не замислюючись про перевагу ворога, йшли на смерть, повідомляє портал pobeda26.ru .

У 1942 році десантники на Керченському півострові кілька днів стримували фашистів, не даючи їм перейти до облоги Севастополя. Моряки виконали задачу ціною свого життя.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online