"Ліко-Холдинг" будує доступне житло для киян

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

"Ліко-Холдинг" будує доступне житло для киян https://cdn.segodnya.ua/img/article/4463/69_main.jpg https://cdn.segodnya.ua/img/article/4463/69_tn.jpg 2013- 07-05T19: 59: 50 + 03: 00 Україна

Ключі від 204 квартир, придбаних за допомогою держпрограм доступного житла, отримали 5 липня новосели будинку по вул. Симоненко 5-а в Києві, який здала столична компанія "Ліко-Холдинг". Частина ключів і сертифікати на житло вручав віце-прем'єр Олександр Вілкул .

Сучасна 16-поверхівка, яку звели в рамках держпрограм доступного житла, розташована в мікрорайоні "Ліко-Град" на території столичного житломасиву Теремки-II. Всього в будинку 221квартіра (на 1-5комнат), загальною площею 15 тис. Кв.м. І 92% з них отримали працівники сфери освіти і медики, військові і держслужбовці, молодь.

- Переваги розташування - наявність об'єктів соціальної інфраструктури, нові інженерні мережі і власна котельня, а також гарне транспортне сполучення, - розповів почесний президент "Ліко-Холдингу", перший віце-президент Конфедерації будівельників України Ігор Лисов. Також, за його словами, поряд з масивом знаходиться парк і завершується будівництво найбільшого спорткомплексу на 16 тис. Кв. м з басейном олімпійського класу 50х25 і величезною кількістю тренажерів.

З 204 сімей новоселів 152 сім'ї скористалися держпрограмою здешевлення вартості житла "30/70" (коли 30% вартості житла компенсує держава, а 70% оплачують громадяни). Ще 50 сімей отримали пільговий молодіжний кредит (під 3% річних на 30 років), а дві сім'ї - пільгову позику як науково-педагогічні працівники.

- В рамках соціальних ініціатив Президента Віктора Януковича уряд створив реальний механізм, за допомогою якого люди можуть придбати власне житло за доступною ціною. Це також створює додаткові стимули для розвитку економіки, адже одне робоче місце в будівництві створює ще 5 в суміжних галузях, - зазначив Олександр Вілкул. За його словами, з 2010 року понад 7 тис. Українських сімей за допомогою держпідтримки стали власниками нових квартир. А на 2013 рік держава передбачила допомогу для придбання квартир ще для 6700 сімей.

Компанія "Ліко-Холдинг" бере активну участь в будівництві житла за держпрограмами з 1998 року.

- Тільки в рамках програми "Доступне житло: 30/70" ми раніше побудували два житлових будинки на 231 і 251 квартири, які відкривали в присутності Президента Віктора Януковича і прем'єра Миколи Азарова. А всього за ці 15 років ми передали близько 970 квартир Держфонду сприяння молодіжному будівництву, Благодійного фонду "Житло військовим", СБУ , Прикордонникам та МНСникам, - підкреслив Ігор Лисов.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Підписуйтесь на нашу розсилку

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online