Затверджено правила атестації з української мови для держслужбовців 2000.ua

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Українські держслужбовці будуть складати іспит з української мови у встановленому порядку, затвердженому сьогодні на засіданні в Кабміні,   повідомляє   lb

Українські держслужбовці будуть складати іспит з української мови у встановленому порядку, затвердженому сьогодні на засіданні в Кабміні, повідомляє lb.ua.

Визначено, що проходити атестацію з державної мови службовець буде в навчальних закладах, де не рідше ніж раз на місяць повинні збиратися спеціальні комісії (до чотирьох осіб), затверджені наказом ректора або іншого керівника.
Спочатку треба буде написати заяву про проходження атестації, потім здати письмовий і усний іспити і дочекатися результатів. Якщо вони будуть високими і атестація зважить пройденої, держслужбовець або претендент на таку посаду отримає спеціальне посвідчення про вільне володіння українською мовою. Термін дії документа необмежений.

Нагадаємо, нещодавно український музикант, соліст групи «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка запропонував відправити в гетто всіх співгромадян, що не говорять українською мовою, а в Київській міській раді в першому читанні прийнятий проект рішення, що зобов'язує органи місцевого самоврядування, а також комунальні підприємства і організації вести роботу українською мовою .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online