В Алтайському краї з 1 жовтня збільшено заробітну плату бюджетникам

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

5 жовтня 2011 р 17:35

Губернатор краю Олександр Карлін підписав відповідне розпорядження.

На прес-конференції, присвяченій представленню проекту крайового бюджету на 2012 рік і плановий період 2013 і 2014 років, Губернатор Алтайського краю Олександр Карлін повідомив про підвищення зарплати працівникам бюджетної сфери з 1 жовтня поточного року. «Так само, як і федеральний центр, ми з 1 жовтня збільшуємо заробітну плату на 6,5%», - заявив глава регіону.

«Так само, як і федеральний центр, ми з 1 жовтня збільшуємо заробітну плату на 6,5%», - заявив глава регіону

Олександр Карлін нагадав, що 27 вересня поточного року Голова Уряду Російської Федерації Володимир Путін підписав розпорядження про підвищення заробітної плати тим, хто працює в федеральних бюджетних установах і організаціях. З 1 червня поточного року в регіоні вже відбулося збільшення зарплати працівникам бюджетної сфери, наступне планувалося провести в 2012 році. «Оскільки федеральний центр таке рішення вже прийняв, ми вважаємо своїм обов'язком зробити збільшення заробітної плати бюджетникам краю з 1 жовтня», - розповів Губернатор.

Розпорядження, підписане Губернатором Алтайського краю, передбачає підвищення з 1 жовтня 2011 року на 6,5 відсотків заробітної плати працівників крайових державних установ всіх типів (автономних, бюджетних, казенних), а також працівників інших установ Алтайського краю, оплата праці яких здійснюється на основі Єдиної тарифної сітки з оплати праці працівників крайових державних установ.

Всього на виплату заробітної плати в 2011 році планується направити 20 млрд. Рублів, пояснили в комітеті адміністрації краю з фінансів, податкової та кредитної політики .

Нагадаємо, попереднє підвищення заробітної плати в регіоні проводилося з 1 червня 2011 року, коли на 6,5 відсотків збільшили фонд оплати праці працівникам крайових бюджетних установ, а також інших установ, утримання яких здійснюється за рахунок коштів крайового бюджету. Значні ресурси спрямовані на збільшення заробітної плати педагогічним працівникам: з 1 вересня влада краю підвищили фонд оплати праці загальноосвітнім закладам на 20 відсотків.

Посилання по темі:

Голова Уряду Росії В. В. Путін підписав розпорядження про збільшення з 1 жовтня ц.р. на 6,5% оплати праці, забезпечується за рахунок коштів федерального бюджету

З 1 червня 2011 року в Алтайському краї підвищена заробітна плата працівникам бюджетних установ

В Алтайському краї працівники крайових державних установ переходять на нову систему оплати праці


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online