У січні стартує комплексна атестація казахстанських держслужбовців

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У січні 2017 року столиці стартує комплексна атестація державних службовців корпусу «Б». Всього атестацію пройдуть 3634 людини, в тому числі 910 співробітників місцевих виконавчих органів.

«Комплексна атестація державних службовців корпусу« Б »стартує в січні і завершиться в червні 2017 року, вона розділена за категоріями держслужбовців, передає ІА «NewTimes.kz» . Головна мета атестації - це виявлення відповідності рівня професіоналізму, компетентності та особистісних якостей діючих держслужбовців новим вимогам. Вона сприятиме об'єктивній оцінці і раціональному використанню кадрового потенціалу державного апарату з метою реалізації міністрами і Акімов Плану нації «100 конкретних кроків», - розповів про мету атестації керівник департаменту Агентства Республіки Казахстан у справах державної служби та протидії корупції по місту Астані Тлеген Каскінен.

Керівник відомства зазначив, що держслужбовці є головними провідниками політики Президента і від їх якісної та ефективної роботи залежить успіх усіх реформ, що проводяться.

Всього за даними департаменту, в Астані налічується 69 державних органів, загальна чисельність співробітників яких складає 3973 людини. З них підлягають атестації 3634 держслужбовців.

«У столиці діє 32 місцевих виконавчих органу і 37 територіальних підрозділів центральних держорганів. За МІО підлягають атестації 910 співробітників з 932 чоловік, а по територіальним підрозділам центральних держорганів буде атестовано 2724 чоловік з 3041-го », - розповів глава відомства.

Комплексна атестація буде складатися з двох блоків.

Перший блок - тестування з «Єдиної рамці компетенцій» адміністративних державних службовців корпусу «Б».

«Це комп'ютерні тестові програми для оцінки компетенцій та визначення рівня прихильності цінностям державної служби», - підкреслив Тлеген Каскінен.

Другий блок - співбесіда, що проводиться атестаційною комісією.

«Результати атестації будуть підставою для призначення на посаду, підвищення або зниження в посаді, або звільнення від займаної посади», - уклав керівник департаменту.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online