ЖК "Молодіжний містечко" - в гармонії з природою - Новини України

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

10 березня 2015 року, 13:10 Переглядів: 10 березня 2015 року, 13:10 Переглядів:   Колись давно всі прагнули перебратися до столиці,   купити квартиру в Києві   і жити в самому центрі, то зараз тенденція змінилася в діаметрально протилежну сторону

Колись давно всі прагнули перебратися до столиці, купити квартиру в Києві і жити в самому центрі, то зараз тенденція змінилася в діаметрально протилежну сторону. Можливо, Україна все ж стає ближчою до Європи і того способу життя, якого там дотримуються вже не один десяток років. Галасливе місто призначений для швидкого зльоту по кар'єрних сходах, а тихий передмістя - для подальшої комфортної і повністю безтурботного життя.

Можливість дихати свіжим повітрям, бачити зірки в вільному від міського смогу небі, засипати під шелест листя і спів птахів, а не під шум проїжджаючих машин привертає все більше і більше киян. Крім того, життя в передмісті має свої плюси не тільки в плані здоров'я, але і в питаннях безпеки - рівень криміналу в рази нижче, а то і зовсім відсутня, немає тривоги за те, що пограбують по дорозі додому або зіб'ють дитини на многополосной трасі. Життя в передмісті проходить тихо і спокійно. У той же час за якихось 10-20 хвилин можна знову повернутися в активний і стрімкий ритм великого міста.

У той же час за якихось 10-20 хвилин можна знову повернутися в активний і стрімкий ритм великого міста

Ідеальним варіантом для молодих і успішних людей, які бажають об'єднати активний спосіб життя і близькість до природи, є житловий комплекс "Молодіжний містечко". Розташований ЖК в Києво-Святошинському районі недалеко від с. Крюковщина в безпосередній близькості до лісу. Щоб не псувати природний ландшафт, всі будівлі комплексу не вище п'яти поверхів. На даний момент в експлуатацію здано шість будинків одного кварталу і чотири - другого, будівництво та благоустрій району закінчено на 60%. Частина комплексу вже заселена щасливими любителями природи і завершальні етапи будівництва не завдають їм ніякого дискомфорту. Будівлі не монолітні, а виключно цегляні, тобто не потребують присутності важкої і гучного техніки. Крім того, цегляна кладка не тільки додає практичності і зносостійкості, але і гармонійно виглядає на тлі лісу. Завдяки такому вигідному розташуванню, з вікон квартир видніються не звично сірі і похмурі міські пейзажі, а смарагдова зелень справжнісінького лісового масиву.

Така близькість до природи є візитною карткою ЖК "Молодіжний містечко" і це стосується, в тому числі, і прибудинкових майданчиків - кругом дерева і зелені насадження, а в майбутньому планують і зовсім створити окрему паркову зону, де можна буде влаштовувати пікніки і барбекю. До речі, ще один подарунок жителям комплексу від щедрої природи - озеро, яке вже облюбували рибалки з числа новоселів - на вихідних за саме рибне місце припадає позмагатися. Чи не нудьгують місцеві жителі і взимку - завдяки зручному розташуванню і невеликим спусках покататися на лижах в цьому районі не складе труднощів.

Крім екологічно чистого повітря у ЖК є і ряд переваг, до яких так звикли жителі столиці - зручна транспортна розв'язка і добре налагоджена інфраструктура. Для автолюбителів є кілька варіантів проїзду - 5 км до окружної столичної дороги і виїзд на Одеську трасу. Для користувачів громадського транспорту передбачено маршрутне таксі № 723 і станція метро "Теремки" в 15 хвилинах пішого ходу. Інфраструктура в "Молодіжному містечку" передбачає всі потреби жителів: за кілька кілометрів знаходяться великі торгові центри "МЕТРО", "Магелан" і "Епіцентр". До того ж, в кожному будинку виділено цокольний поверх під здачі приміщень для офісів та магазинів, а з огляду на стрімку покупку квартир в цьому мікрорайоні, пустувати вони будуть недовго.

У ЖК турбуються не тільки про комфортне проживання, а й враховують всі потреби квартиронаймачів. Так як більшість заселилися - це молоді батьки, то в найближчому майбутньому тут з'явиться дошкільний заклад, в якому діти зможуть не тільки готується до школи, а й розвивати свої таланти. А поки у дворах розташовані різноманітні дитячі та спортивні майданчики, які вже давно облюбували і діти, і дорослі. Для дотримання заходів безпеки, територія комплексу огороджена і знаходиться під відео-наглядом, в під'їздах встановлені домофони.

ЖК "Молодіжний містечко" - життя на природі для любителів міського комфорту!

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "ЖК" Молодіжний містечко "- в гармонії з природою". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online