Низькі ціни на квартири в ЖК «Молодіжний містечко»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

ЖК «Молодіжний містечко» - це чудові новобудови в Києві, розташовані в мальовничій місцевості - з озером і лісом поблизу ЖК «Молодіжний містечко» - це чудові новобудови в Києві, розташовані в мальовничій місцевості - з озером і лісом поблизу   Справжній рай для тих, кому важлива екологія

Справжній рай для тих, кому важлива екологія. Територіально це найближче передмістя Києва, с. Крюківщина. Вдала транспортна розв'язка дозволяє в найкоротші терміни дістатися до центру міста. Поруч з комплексом знаходиться автобусна зупинка для пасажирів громадського транспорту і Окружна дорога для власників власних автомобілів. До метро «Теремки» - всього п'ятнадцять хвилин.

Житловий комплекс «Молодіжний містечко» це квартири від забудовника за досить привабливими цінами. Вартість квадратного метра починається від 725 у.о. Крім того, забудовник безпосередньо кредитує мешканців, і вам не доведеться платити зайві відсотки. Сума стартового внеску - від 30 до 70 відсотків, в залежності від персональної домовленості із забудовником.

Шикарна інфраструктура - ще один важливий плюс комплексу. Тут є дитячий сад і майданчики для прогулянок та ігор дітей, а також школа, великий супермаркет, спортивний клуб, ресторани та ін.

«Молодіжний містечко» - це новобудови в Києві, які зводяться з якісних будівельних матеріалів (бітумної черепиці та червоної цегли) за інноваційними технологіями. У всіх квартирах встановлені пластикові вікна і утеплені стіни. На вищому рівні реалізована і безпеку. Охорона 24 години на добу, відеоспостереження, домофони не дозволять підозрілим особам проникнути на територію комплексу та, тим більше, в вашу квартиру.

ЖК «Молодіжний містечко» - це місце, де ви будете жити щасливою, комфортною і безтурботним життям, а також прекрасний варіант для фінансових інвестицій в нерухомість.

Більше новин про події в світі читайте на Depo.Весь світ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online