На Шушенській ГЕС люди ще стукають з-під завалів

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

20 вересня 2009, 17:19 Переглядів: 20 вересня 2009, 17:19 Переглядів:   Аварія на Саяно-Шушенській ГЕС

Аварія на Саяно-Шушенській ГЕС. Фото AFP.

На Саяно-Шушенській ГЕС (СШ) тривають пошуки людей, які потрапили під завали після аварії на станції. Виявлено 17 загиблих, ще 58 вважаються зниклими без вести. Еменесівці та жителі вірять, що ще можна знайти тих, хто вижив.

Повірити в це допомагають історії чудесного порятунку на ГЕС. Одного з працівників станції знайшли наступного дня після аварії в затопленій майстерні - він сидів у вентиляційній трубі, по горло в воді. За його словами, він думав, що єдиний, хто потрапив в біду, і шукають саме його.

А жителі села, розташованого в декількох кілометрах від станції, витягли з Єнісею чоловіка і жінку. Виявилося, під час аварії потік води просто змив їх в річку.

Експерти вже качають головою, все, мовляв, через 4 дні живих годі й шукати. Але місцеві жителі відмовляються вірити в те, що всі зниклі працівники станції загинули.

"На затопленому машинному залі ГЕС чути стуки людей. Вони знаходяться в" повітряних кишенях "- пустотах, куди не проникла вода, - пише в своєму інтернет-щоденнику журналіст з Абакана Михайло Афанасьєв, якому про це повідомили родичі працівників станції. - Люди на глибині 4 метра. Водолази не можуть дістатися ". Афанасьєв стверджує, посилаючись на неназваних фахівців ГЕС, що треба закрити водоскид на СШ і відкрити затвори на сусідній Майнской ГЕС, тоді вода із затоплених приміщень піде.

Начальство ГЕС звинувачує його в розповсюдженні шкідливих чуток, а деякі політологи вважають, що чутки поширюються спеціально, щоб зіпсувати імідж керівництва країни, а насправді ніхто ніяких стукотів не чує.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "На Шушенській ГЕС люди ще стукають з-під завалів". інші Світові новини дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Строгіно Костянтин

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online