На Дніпропетровщині будуть відпрацьовувати ситуацію з руйнуванням греблі

цею материал Доступний по-русски

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В ході навчань відпрацьовуватимуть евакуацію в разі руйнування греблі Кременчуцької ГЕС.

В ході навчань відпрацьовуватимуть евакуацію в разі руйнування греблі Кременчуцької ГЕС

За легендою навчань, спочатку прориває греблю Кременчуцької ГЕС, що тягне за собою руйнування інших гребель \ uhp.kharkov.ua

Читайте також У Дніпрі проведуть Забіг Пам'яті загиблих воїнів АТО

Про це повідомив керівник обласної ГСЧС Андрій Кульбач. В рамках навчань відпрацьовуватимуть дії в надзвичайних ситуаціях як мирного, так і воєнного часу, передає Днепр вечерний .

У той же час на сайті Нікопольської міськради з'явилася інформація, що в ході навчань відпрацьовуватимуть евакуацію в разі руйнування греблі Кременчуцької ГЕС.

У травні 2018 року аналогічні навчання проводилися в Запоріжжі. За їх легендою, спочатку прориває греблю Кременчуцької ГЕС. Це тягне за собою руйнування гребель в Кам'янському (СЕРЕДНЬОДНІПРОВСЬКЕ ГЕС), а потім і в Запоріжжі (Дніпровська ГЕС). Після прориву Кременчуцької греблі вода дійде до меж Запорізької області за 5 годин 30 хвилин.

Рівень води в Дніпровському водосховищі підніметься до 53 м через шість годин. Через 20 годин з моменту прориву Кременчуцької ГЕС очікується прорив Дніпрогесу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online