Як використовувати голосовий набір для Android

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Голосовий набір в Android річ безперечно неймовірно корисна, але, на жаль не кожен вміє нею користуватися Голосовий набір в Android річ безперечно неймовірно корисна, але, на жаль не кожен вміє нею користуватися. У цій статті я коротко, і сподіваюся, досить зрозуміло роз'ясню, як користуватися такою корисною функцією в ОС Android.

Якщо ви не хочете обтяжувати себе попаданням в крихітні клавіші клавіатура, потрібно зробити кілька простих дій, і ви зможете просто говорити текст свого смартфону. Наприклад, ви хочете знайти продукти для місо супу , Для того щоб набрати цю фразу необхідно витратити 30 секунд, а для того щоб вимовити 4 секунди. Так що переваги на обличчя.

Спочатку помістіть курсор в текстове поле. З'явиться стандартна Android-клавіатура. Далі, клікніть на зображення мікрофона, який розташований на клавіатурі внизу, і ви потрапите в режим голосового введення. При чому не важливо в якому додатку ви її натискаєте, будь це браузер, скайп або набір смс повідомлень кнопка все одно та ж.

При чому не важливо в якому додатку ви її натискаєте, будь це браузер, скайп або набір смс повідомлень кнопка все одно та ж

Після цього на екрані Вашого апарату з'явитися панель голосового введення. На ній є кілька елементів - індикатор у вигляді мікрофона, можливі мови кнопка "Done" або маленька клавіатурка поруч з мікрофоном, яка поверне Вас до Простого введення тексту. Варіації існують в залежності від версії самої ОС Андроїд, але суть залишається та ж.

Ви вже можете починати говорити: червона рамка оточила мікрофон змінює товщину, залежно від того наскільки голосно ви говорите. Слова почнуть з'являтися в обраному полі, як тільки будуть оброблені. Поки голосове введення працює тільки при доступі до Інтернету. Але використовуючи навіть мобільний Інтернет від тих же операторів МТС або київстар ви можете спокійно спростити собі життя.

На цьому все! Тепер Ви зможете користуватися без проблем голосовим набором в ОС Android.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online