Молодша дочка Віри Глаголєвої Анастасія Овечкіна спровокувала чутки про вагітність

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

16:11, 27.04.2018

Олександр Овєчкін і Анастасія Шубського офіційно зареєстрували свої стосунки в серпні 2016 року, проте весілля молодята тоді не святкували. Торжество хокеїст і модель влаштували в липні 2017 го - в День сім'ї, любові і вірності. Подружжя розкішно відзначили подія в банкетному залі фешенебельного комплексу Barvikha Luxury Village.

У весільну інтерв'ю Олександр і Анастасія зізналися, що мріють скоріше стати батьками. І схоже, скоро їх бажання здійсниться: на свіжих знімках Овечкіна продемонструвала кругленький живіт. Правда, ніяких офіційних коментарів від подружжя поки не надходило.

Правда, ніяких офіційних коментарів від подружжя поки не надходило

Анастасія Овечкіна спровокувала чутки про вагітність

Втім, це не заважає шанувальникам пари обсипати їх привітаннями. «Мені здається або трохи веднеется позиками, може, у них буде малюк, це щастя», «А животик видно трохи. Напевно, чекаємо поповнення в родині »,« Дуже красива! І беременяш по ходу »,« Дуже красива, перше, що кинулося в очі, трохи кругленький животик, якщо так, я буду дуже рада за вас »,« Чекаємо Маленького Овечкін))))) Настя і Александр !!! Молодці !!! »- пишуть користувачі Мережі.

Нагадаємо, що через місяць після весілля Овечкіних з життя пішла мама Анастасії - актриса і режисер Віра Глаголєва . Причиною смерті стало онкологічне захворювання. Раптова смерть 61-річної зірки стала справжнім шоком для громадськості. Дивлячись на життєрадісну і повну сил Глаголєву, яка незадовго до смерті веселилася на весіллі молодшої дочки Анастасії і хокеїста Олександра Овечкіна, ніхто й подумати не міг, що народна артистка Росії страждає від раку грудей.

Дивлячись на життєрадісну і повну сил Глаголєву, яка незадовго до смерті веселилася на весіллі молодшої дочки Анастасії і хокеїста Олександра Овечкіна, ніхто й подумати не міг, що народна артистка Росії страждає від раку грудей

Віра Глаголєва з чоловіком Кирилом Шубського, дочкою Анастасією і зятем Олександром

Читайте також:

У день свого народження Анастасія Шубського опублікувала архівне фото з матір'ю Вірою Глаголєвої

Анастасія Шубського стала прихильницею Ольги Бузової

Анастасія Шубського прокоментувала смерть Віри Глаголєвої

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online