Рекордсмена за кількістю поданих судових позовів занесли в Книгу рекордів Гіннесса. За це він подав на Книгу в суд

Джонатан Лі Річес

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Джонатан Лі Річес ( Jonathan Lee Riches ) - укладений Федеральної в'язниці міста Кентуккі за звинуваченням у шахрайстві з використанням електронних засобів зв'язку, а також рекордсмен за кількістю позовів, поданих в американські районні суди від однієї людини за різними підставами.

На початку 2006-го року Джонатан склав своє перше заяву в суд, і за наступні сім років він подав більше двох з половиною тисяч позовів, при цьому до відповіді «борець за справедливість» закликав, як правило, досить відомих особистостей. Так, в квітні 2008-го року Річес подав до суду на творців гри «GTA», мотивуючи це тим, що саме вона підштовхнула його на слизьку доріжку: секс, наркотики і насильство, культивовані в грі, перетворили його в злочинця. Також він намагався залучити в якості відповідача Бернарда Медоффа - скандально відомого бізнесмена, творця однієї з найбільших фінансових пірамід. Претензії Річеса до американського Мавроді полягали в тому, що в 2001-му році він нібито зустрів Мейдоффа на сайті знайомств і той навчав його незаконному використанню персональних даних людей. Крім цього Джонатан Лі Річес судився з Джорджем Бушем-молодшим, Брітні Спірс, яка веде відомого кулінарного шоу Мартою Стюарт, але, мабуть, самі екстравагантні відповідачі в його позовах - це сомалійські пірати, буддійські ченці, Меморіальний центр Лінкольна, Ейфелева вежа, президент Ірану, Нострадамус, Че Гевара, Римська Імперія, Платон, Святий Грааль, карликова планета Плутон, скандинавські боги і Адольф Гітлер.

Плутон

За таку активну громадянську позицію хлопець потрапив в Книгу рекордів Гіннеса як одна з найбільш спірних особистостей в історії, а Джонатан, будучи вірним собі, у відповідь подав на Книгу в суд. Останні новини: в 2012-му році він подав нові позови, на цей раз звинувативши репера Каньє Уеста і актрису Кім Кардашьян в тероризмі.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online