Російський гімн чемпіонату світу з футболу виконали в метро

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Поділитися в соціальних мережах: Поділитися в соціальних мережах:   Фото: Агентство Москва / Кирило Зиков   Учасники проекту Музика в метро виконали на станції Стрітенський бульвар кавер на офіційний гімн FIFA Росія 2018 у честь відкриття чемпіонату світу в столиці

Фото: Агентство "Москва" / Кирило Зиков

Учасники проекту "Музика в метро" виконали на станції "Стрітенський бульвар" кавер на офіційний гімн FIFA Росія 2018 у честь відкриття чемпіонату світу в столиці.

Мелодію зіграв колектив "Загадки Єви". В оригіналі її виконують співаки Поліна Гагаріна і Єгор Крід. Гімн прозвучав в метро за півтори години до першого матчу між збірними Росії і Саудівської Аравії.

Як розповів перший заступник начальника метрополітену зі стратегічного розвитку і клієнтської роботі Роман Латипов, акцію провели для підтримки збірної і підняття настрою пасажирам. "Нещодавно проект" Музика в метро "було розширено майже в півтора рази. На музичних майданчиках протягом усього чемпіонату будуть звучати національні пісні і гімни збірних, які приїхали на турнір", - додав Латипов.

У підземці проходять і інші заходи на честь чемпіонату. 13 червня на станції "Воробйови гори" відкрилася виставка плакатів, присвячених історії мундіалю, вона триватиме до 20 червня. На Таганско- Краснопресненській лінії метро були запущені два тематичних поїзда в честь турніру. Для гостей чемпіонату на станціях метро і МЦК до 15 липня триватимуть екскурсії російською та англійською мовами.

раніше музичний кліп на підтримку російської збірної записали столичні слідчі. Композицію в ролику виконав заслужений артист Росії Дмитро Дунаєв.

Читайте також

Поділитися в соціальних мережах:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online