Розроблено в Україні. Відпугувач собак. вело

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Харківський дизайнер Михайло Палаєв розробив і запропонував інноваційні девайси для забезпечення безпечної їзди велосипедиста .

У їх числі велосипедний ультразвукової велосипедний репеллерамі «Rideguard» або відлякувач собак.

Велосипедист періодично потрапляє в з приємні ситуації, пов'язані з нападом собак. Це загрожує травмами та велосипедиста і самої тварини. Харківський дизайнер Михайло Палаєв запропонував рішення цієї проблеми, спроектувавши ультразвукової велосипедний репеллерамі «Rideguard».

Репеллерамі (відлякувач собак) являє собою електронний велосипедний девайс, який транслює ультразвук, вироблений вбудованими п'єзокерамічними випромінювачами.

Прилад беззвучний, не завдає шкоди тварині, а лише відлякує, викликаючи у нього неприємні відчуття.

На відміну від існуючих аналогів ультразвукового репеллерамі, велосипедний репеллерамі адаптований під кріплення на конструктивні елементи велосипеда. Це обумовлено тим, що під час їзди руки велосипедиста зайняті, а процес пошуку девайса в кишені костюма або рюкзаку, особливо в критичних ситуаціях, може привести до падіння і травматизму.

Важливо також те, що ультразвуковий відлякувач не шкодить здоров'ю велосипедиста, оскільки використовується не контактно, має велику площу розповсюджуваного випромінювання (і, отже - меншу інтенсивність), а також використовується епізодично.

Репеллерамі оснащений п'ятьма п'єзокерамічними випромінювачами. Радіус дії кожного з них перевищує 7 метрів, але найбільша ефективність досягається на відстані 2-5метров. Випромінювачі розташовані таким чином, що людина, що знаходиться в центрі випромінювання, всебічно захищений.

У запропонованому варіанті репеллерамі адаптований для кріплення на раму за допомогою круглого хомута, проте є можливість оснащення пристрою іншими типами кріплень, які адаптують його під різні профілі велосипедних рам, а також - для можливості швидкого зняття.

Під час руху велосипеда, харчування здійснюється за допомогою динамо-машини, або динамо-втулки. Прилад оснащений вбудованим акумулятором, що забезпечує запас енергії в нерухоме стані, зарядка відбувається через USB. Робота супроводжується декоративним світлом п'яти світлодіодів і індикатора включення.

Для зручності використання, на кермо велосипеда виведений знімний елемент управління девайсом. Взаємодія між пристроями відбувається за допомогою Bluetooth-з'єднання.

Керуючий гаджет являє собою кнопку включення / виключення випромінювання, а також дисплей, що відображає стан Bluetooth-з'єднання з репеллерамі, режим випромінювання - імпульсний або постійний, шкалу заряду батареї і час. Також є можливість оснащення моделей керуючого гаджета додатковими функціями велосипедного комп'ютера.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online