Квартира подобово в Києві на травневі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Якщо Ви зібралися в Києві провести період вихідних днів на травневі свята ми допоможемо вам організувати житло в центрі Києва подобово

Якщо Ви зібралися в Києві провести період вихідних днів на травневі свята ми допоможемо вам організувати житло в центрі Києва подобово.

Зверніть увагу на те, що квартири ми здаємо в оренду подобово в Києві в реальному центрі міста, що дуже важливо при короткочасному терміні проживання.

Квартири подобово ми здаємо в оренду з 1992 року і на протязі декількох років до нас звертаються постійні гості, що говорить про якість і відповідно сервісу наших квартир подобово. Ми пропонуємо свої квартири, що виключає моменти не стикування або скасування броні.

На період травневих свят і проведень виставок в Києві вартість на квартири подобово зростає, уточнюйте вартість оренди квартир на цей період на сторінці http://rentapartment.kiev.ua/apartments вказавши дати заїзду та виїзду.

З 15 березня вартість оренди квартир подобово буде вище стандартної через високий періоду.

Для тих хто вперше буде знімати квартиру подобово в Києві у нас я опишу умови оренди та бронювання квартир на період травневих свят:

  1. Орендар повинен бути старше 21 років.
  2. При вселенні в квартиру подобово орендар зобов'язаний пред'явити паспорт та укласти договір оренди.
  3. Заставна сума при вселенні в квартиру стягується вище звичайної і становить від 1000 грн і повертається при виселенні з квартири (заставу може бути залишений в іншій валюті).
  4. Для бронювання подобово квартири на період травневих свят ми беремо обов'язкову передоплату у розмірі 50% від вартості оренди квартири.
  5. При бажанні забронювати квартиру подобово заповніть форму бронювання на сторінці квартири, вкажіть обов'язково кількість спальних місць яке вам необхідно мати.
  6. Враховуйте, час вселення в квартиру після 14:00, виселення до 12:00. Можливість раннього заїзду або пізнього виїзду обговорюйте заздалегідь.
  7. Бронювання можливе на термін від 4 діб. На короткі терміни (до 4 діб) бронювати квартири почнемо після 20 квітня.

інші правила бронювання і оренди квартири подобово . Якщо ви не бачите вільних квартир на Вас період ви можете зробити запит вказавши дати оренди, кількість осіб, бюджет. У разі скасування бронею вам будуть пропонувати варіанти квартир. Не забудьте правильно вказувати емаил.

За матеріалами http://rentapartment.kiev.ua

копіювання матеріалу тільки за умови розміщення відкритої посилання на сторінку ресурсу.


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online