Як виписати колишнього чоловіка з муніципальної квартири

  1. Які є варіанти

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Автор Антон Величко На читання 2 хв. переглядів 51

Привіт, читачі, habreaty.ru !

Розберемо, чи можна виписати колишнього чоловіка з муніципальної квартири правильно, згідно закону і наскільки ймовірно це зробити своїми силами або за рішенням суду.

Припустимо у колишньої дружини виникла необхідність виписати колишнього чоловіка, і наприклад, подружжя в розлученні, але він проживає в квартирі, або давно не проживає в ній. Подібні ситуації не рідкість.

До речі, може вам стане в нагоді стаття Способи виписати чоловіка з приватизованої квартири

Причинами виписки можуть послужити:

  • заподіяння псування квартирі, внаслідок використання квартири не за призначенням або порушення інтересів і прав сусідів
  • стабільна прострочення оплати послуг ЖКГ
  • позбавлення чоловіка його батьківських прав

Але не дивлячись на ці порушення закон на стороні колишнього чоловіка, який має право користуватися квартирою. Чи не допоможе виписати колишнього чоловіка навіть та обставина, що він довгий час відсутній і фактично не проживає в квартирі. Закон і тут на його стороні:

Автор Антон Величко На читання 2 хв Які є варіанти

Не дивлячись на безвихідь ситуації, можете спробувати виписати колишнього чоловіка з муніципальної квартири на підставі того, що він злісно не платив за «комуналку». Фактично житла він не втратить, а лише змінить місце проживання.

Іншими словами, вам треба довести, що ваш колишній чоловік більше півроку не платить за послуги ЖКГ, а робите це тільки ви. В цьому випадку його можуть переселити в більш неблагополучну станом квартиру. Тобто свою «головний біль» ви подаруєте ще комусь.

Решта, не розглянуті тут варіанти в цій статті: Виписати чоловіка без згоди

Попереджу бажаючих відбутися малою кров'ю, що особовий рахунок по оплаті комуналки розділити неможливо.

А ось після того, як ви доведете прострочення з його боку - можете стягнути неоплачені платежі. Звичайно, в цій справі вам знадобиться адвокат, але зате проблема може бути успішно вирішена і це головна мета.

Успіхів вам!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online