У Срібному бору до Дня Перемоги висадять 69 дерев

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: m24.ru

До Дня Перемоги в столиці традиційно пройде екологічна акція. Ветерани, популярні артисти і активісти будуть висаджувати дерева в Срібному бору, розповів в інтерв'ю телеканалу "Москва 24" керівник столичного департаменту природокористування і охорони навколишнього середовища Антон Кульбачевскій.

"Ми проводимо цю акцію спільно з Олегом Газмановим. У ній беруть участь ветерани Великої Вітчизняної війни, популярні артисти, Олег Газманов зі своєю сім'єю і фахівці нашого департаменту", - сказав він.

Посилання по темі

За словами Кульбачевского, в цьому році учасники акції висадять 69 дерев - на честь 69-ї річниці Перемоги. "У наступному - їх буде 70", - додав він.

Крім того, в столиці проводиться акція "Мільйон дерев" . Жителі можуть подати заявку на озеленення свого району в управу або відразу в департамент природокористування, їх заявка буде розглянута протягом тижня. Замовити горобину, березу, каштан або липу під вікна можна буде до 1 липня.

У квітні в рамках цієї акції в 1430 московських дворах висадили понад 8 тисяч дерев і більш 115 тисяч чагарників, зазначив Кульбачевскій.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online