Kinoez - дивитися онлайн

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Додано 10 Июня 2019 о 08:35 Переглядів 19

Сама інтелектуальна програма від першого каналу виходить по суботах і називається "Що? Де? Коли?". Є різні періоди гри це весняна серія ігор, літня серія ігор, осіняючи серія ігор і зимова серія ігор. З різних серій ігор будуть вибиратися по одному переможцю, які будуть боротися за головний приз між собою. На весь інтелектуальний турнір дається один рік, а далі починається новий сезон. Який же інтелектуальний клуб виявиться переможцем дивіться на Kinoez.com.

Дивитися онлайн

Додано 10 Июня 2019 о 08:33 Переглядів 21

Суспільно політична програма виходить у нас по неділею зі знаменитим ведучим Володимиром Соловйовим. У цій щотижневої передачі вам належить побачити подібність "Поєдинок", тільки тут політики не один проти одного будуть, а разом розмовляти на ту чи іншу політичну тему яка стосується нашої країни Росії. Адже за тиждень у світі багато чого трапляється і це треба показати не байдужому глядачеві каналу Росія 1. Дивимося і дізнаємося все найспекотніші політичні події з Володимиром Соловйовим.

Дивитися онлайн

Додано 10 Июня 2019 в 8:32 Переглядів 25

Щодня в будні дні виходить відмінна програма о 18:15 на телеканалі Росія 1 і ім'я їй "Прямий ефір". Ведучий даного теле-проекту буде Андрій Малахов. Прямий ефір покаже вам різні історії, який потрапили в складну ситуацію і не знає як з неї вийти. Кожен випуск - новий гість і нова проблема. У студії ми вислухаємо кожного, а також допоможемо радою.

Дивитися онлайн

Додано 10 Июня 2019 в 8:32 Переглядів 12

Щодня в будні дні виходить відмінна програма о 18:15 на телеканалі Росія 1 і ім'я їй "Прямий ефір". Ведучий даного теле-проекту є Борис Корчевников з 13 травня 2013 року і до цього дня. Дане шоу не залишить вас байдужими до ситуацій які відбуваються в нашій країні, адже журнали, газети або сайти новин про це не пишуть. Прямий ефір вам покаже ситуації звичайних людей як ми з вами і їх життєву ситуацію, адже це стосується кожного і має бути показано в прямому ефірі.

Дивитися онлайн

Додано 10 Июня 2019 в 8:32 Переглядів 1

Вести недели - це не просто новини це щось більше, адже тут підводять підсумки всіх новин за цей тиждень. Канал Росія 1 один з найпопулярніших новинних каналів Росії і тут показують новини не тільки Росії але і всього світу. Щонеділі виходитимуть "Вести недели" і показують найголовніші теми які відбулися за тиждень.

Дивитися онлайн

Додано 10 Июня 2019 в 8:32 Переглядів 14

Доля людини з Борисом Корчевніковим, почне виходити с 2 жовтня 2017 року на телеканалі Росія 1. У передачі ви побачите як провідний Борис Корчевников, буде запрошувати до себе в студію відомих людей і говорити з ними про їхню долю і завдяки чому вони стали відомі. У першому випуску ви побачите харизматичного Володимира Соловйова. В кожному новому випуску нас чекає новий герой і його доля, тому заходьте і дивіться останній випуск, відразу після ефіру.

Дивитися онлайн

Додано 09 Июня 2019 11:49 Переглядів 18

Ведучий Леонід Каневський на телеканалі НТВ покаже вам цикл документальних передач. Він покаже вам всі найгучніші справи радянського союзу і що після них залишилося. Всі сюжети передачі шукають журналісти, після чого дивляться редактори, ну а після готують сценарій і передають його Леоніду. Всі випуски присвячені подіям які відбувалися з 1917 по 1991 роки на території СРСР. Деякі події ви могли бачити у фільмах або книгах, ну а деякі події були приховані і покажуть, їх в нашій передачі.

Дивитися онлайн

Додано 09 Июня 2019 о 10:00 Переглядів 97

Захоплююча командна гра "Сто до одного", є аналогом американської телегри Family Feud. Виходити вона на телеканалі Росія 1, хоча до цього була на безліч інших каналів. Суть гри полягає в тому, що команди будуть відповідати на питання і їх відповіді повинні збігатися з відповідями звичайних людей з вулиці. Наприклад "хто підтримує порядок в країні", деякі відповідають політики, хтось міліція, а деякі двірники. Так що програма весела і подивитися її варто, вона підніме вам гарний настрій.

Дивитися онлайн

Додано 09 Июня 2019 о 10:00 Переглядів 5

Чудо техніки це цікавий проект від телеканалу НТВ який буде розповідати про всі чуда сучасних технологій. Ведучий цієї передачі Сергій Малозёмов стежить за всіма відкриттями і новими технологіями що б донести до вас про новинку і розповісти плюси і мінуси. 21 століття подарувало людству нові технології які поліпшили їм життя.

Дивитися онлайн

Додано 09 Июня 2019 о 10:00 Переглядів 6

Всі ми любимо їздити на дачу, адже там можна чудово відпочити або добре попрацювати. Передача "Дачний відповідь" буде присвячена тим людям, які на вихідних не сидять біля телевізора, а їздять на дачу. Щонеділі о 11:50 на НТВ виходить дане шоу з ведучим Андрієм Довгопол. Суть в тому що приїжджає команда будівельників і починає робити дивовижний ремонт дачі, а господарі в цей час не повинні туди приїжджати. Дизайнер і ведучий роблять план роботи, а будівельники виконують. Ви побачите дивовижні сучасні технології з яких і буде робитися дача. В кінці шоу покажуть старий і новий будинок, а так само реакцію тих чия ця дача.

Дивитися онлайн
Де?
Коли?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online