У Приамур'ї не каратимуть за вигул собак без намордника

  1. Матеріали по темі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

- Громадяни постійно звертаються до нас зі скаргами на власників агресивних собак або їх вигул в недозволених місцях

- Громадяни постійно звертаються до нас зі скаргами на власників агресивних собак або їх вигул в недозволених місцях. Ці заяви дільничний повинен прийняти в будь-якому випадку, навіть незважаючи на те що за законом ця стаття втратила свою силу, - прокоментувала співробітник прес-служби МОМВД Росії «Благовіщенський» Анастасія Томська. - Поліцейський збирає матеріали справи та направляє документи в адміністративну комісію. Підсумком такого розгляду стає відмова в порушенні адміністративної справи. Однак з господарями проводиться профілактична бесіда.

ДЛЯ ДОВІДКИ:

Закон Амурської області про адміністративну відповідальність в Амурській області

Стаття 4.9. Порушення правил утримання собак (втратила чинність)

1. Вигул собак на дитячих, спортивних майданчиках, в парках, скверах, місцях масового відпочинку, на територіях закладів охорони здоров'я, освіти тягне за собою накладення адміністративного штрафу на громадян у розмірі від 500 до 3 000 рублів (в ред. Закону Амурської області від 11.06.2008 N 40-ОЗ).

2. Безприв'язне утримання собак, в тому числі на територіях підприємств, установ і організацій в робочий час, вигул собак без намордника і без короткого повідка в громадських місцях, а також вигул собак в громадських місцях особами, які перебувають у стані сп'яніння, якщо вищеназвані дії не тягнуть за собою відповідальності, передбаченої федеральним законодавством, тягне за собою накладення адміністративного штрафу на громадян у розмірі від п'ятисот до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян; на посадових осіб - від однієї тисячі до п'яти тисяч рублів (в ред. Закону Амурської області від 11.06.2008 N 40-ОЗ).

3. Неприйняття власниками собак заходів до усунення забруднення громадських місць належать їм тваринами тягне за собою накладення адміністративного штрафу на громадян у розмірі від 500 до однієї тисячі рублів.

4. Порушення правил утримання собак, передбачені частинами 1, 2 цієї статті, якщо вони спричинили заподіяння фізичної шкоди або матеріальної шкоди громадянинові, тягнуть за собою накладення адміністративного штрафу на громадян у розмірі від 3 000 до 5 000 рублів; на посадових осіб - від 3 000 до 50 000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (в ред. Закону Амурської області від 11.06.2008 N 40-ОЗ).

5. Інші порушення правил утримання собак, встановлених представницькими органами муніципального освіти, тягнуть за собою накладення адміністративного штрафу на громадян у розмірі від 100 до однієї тисячі рублів; на посадових осіб - від 500 до 3 000 рублів.

Інші порушення правил утримання собак, встановлених представницькими органами муніципального освіти, тягнуть за собою накладення адміністративного штрафу на громадян у розмірі від 100 до однієї тисячі рублів;  на посадових осіб - від 500 до 3 000 рублів

Матеріали по темі

показати ще

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online