Цікаві послуги в Харкові: наліплять пельменів і виперуть речі

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

8 червня 2017, 6:04 Переглядів: 8 червня 2017, 6:04 Переглядів:   За гроші полегшують повсякденне життя, вирішуючи різні побутові завдання

За гроші полегшують повсякденне життя, вирішуючи різні побутові завдання. Фото: nasovet.info.

Харків'яни все частіше користуються послугами сервісів, які допомагають справлятися з різними побутовими завданнями. За певну плату "помічники" вигулюють собак, готують їжу і оплачують "комуналку". "Сегодня" вирішила дізнатися, скільки потрібно витратити зайнятому городянину, щоб полегшити собі життя.

Серед найпопулярніших таких послуг в місті - приватна кур'єрська доставка і виконання дрібних домашніх доручень. У мережі ми знайшли безліч оголошень від людей, що пропонують відвезти і передати подарунки, документи, речі, листи і малогабаритні посилки, закупити і доставити продукти, квитки, ліки, оплатити комунальні послуги . Такі кур'єри готові працювати без свят і без вихідних, а за виконання одного завдання просять від 50 гривень.

Харків'янка Марина, крім кур'єрських послуг, готова вигулювати домашніх тварин і доглядати за ними, а також проводити в будинках прибирання. "Я працюю оператором ПК в супермаркеті, зараз у відпустці і потрібна підробіток на літній час. У мене вже є досвід вигулу собак за гроші ", - розповіла нам 25-річна дівчина. За півгодинну прогулянку з домашнім улюбленцем вона бере 30 гривень.

Побутовим помічником хоче стати і студент Національного аерокосмічного університету ХАІ Олександр сирота , Який переїхав до Харкова з Луганської області. Хлопець готовий доглядати за квартирою або будинком, проводити прибирання, забирати дитину з дитсадка або школи, доглядати за літнім родичем і навіть готувати нескладні страви.

"Я зараз підробляю вантажником в магазині косметики і вперше дав таке оголошення. Мене надихнула бесіда з жінкою, яка багато років працювала на дому. Можливо, я зможу стати для клієнтів тією людиною, з яким вони будуть по-справжньому довіряти, мене будуть цінувати, і я зможу отримувати за свою роботу якісь бонуси ", - поділився з нами 23-річний Олександр. За разову нетривалого допомогу він просить мінімум 50 гривень, а за багатогодинну - 150-200.

Харків'янин Віталій Іванов надає послуги тим, хто не хоче або не вміє спілкуватися з чиновниками, допомогу з питань субсидії та пенсії. Чоловік розповідає, що до нього зверталися навіть з інших міст, і одного разу він допоміг привітати подругу клієнта, подарувавши їй шампанське і цукерки.

Допоможуть харків'янам і в приготуванні запасів на зиму. Ще в минулому році 54-річна Олена вирішила знайти підробіток через скорочення зарплати. "Консервівровать люблю, у мене великий досвід, і це добре виходить. Робити заготовки на зиму можу як за власним рецептом, так і за рецептом клієнта. Ціна обговорюється індивідуально. Я хочу заробити чесною працею", - поділилася жінка.

Також харків'яни ліплять під замовлення домашні пельмені і пару раз в тиждень готують повноцінне меню для всієї родини з заздалегідь придбаних клієнтами продуктів. Вдома кухаря за чотири години встигають приготувати перші страви, м'ясне, закуски і салати. Година роботи коштує 120-150 грн.

Також городяни можуть скористатися послугами домашньої пральні, яка працює в районі Одеської. Клієнтам пропонують випрати до 6 кг речей за раз, вартість такої послуги - від 60 грн.

ДОБРІ СПРАВИ НА ПЕНСІЇ

Є в Харкові помічники, які готові полегшити життя за "спасибі", правда, це тільки консультації. Так, енергетик на пенсії Володимир разом з товаришами вирішив підказувати городянам, де можна якісно і недорого відремонтувати побутову техніку або знайти робітників для ремонту в квартирі.

"Якщо людина не знає, куди звернутися, як вирішити побутової питання, ми готові надати контакти і адреси майстрів. Перш за все це розраховано на людей похилого віку, але також буває, що людина дуже зайнятий на роботі і йому просто ніколи вирішувати ці питання. У нас же є велике коло знайомих, які займаються різними видами ремонту, а також доступ в інтернет ", - розповів нам Володимир.

До ідеї допомагати людям безкоштовно приєдналися кілька товаришів пенсіонера. Вони називають себе волонтерами, оголошення про послуги розміщують в газетах і мережі.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Цікаві послуги в Харкові: наліплять пельменів і виперуть речі". інші Новини Харкова дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Макаренко Ганна

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online