Виділ частки земельної ділянки

  1. Виділ частки земельної ділянки в натурі: варіанти вирішення питання
  2. Допомога юриста при виділ частки земельної ділянки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Виділ частки земельної ділянки - складна процедура, пов'язана з передачею всіх прав на частину ділянки одному з пайових власників в його одноосібне володіння, користування і розпорядження новим (по факту) земельним наділом Виділ частки земельної ділянки - складна процедура, пов'язана з передачею всіх прав на частину ділянки одному з пайових власників в його одноосібне володіння, користування і розпорядження новим (по факту) земельним наділом.

Рішення про виділ частки земельної ділянки приймається, коли учасники часткової власності не можуть домовитися, про спільне користування землею (наприклад, після вступу в спадщину), але й мови про викуп частки одним із власників або групою власників не йде. Іноді це необхідно зробити при виділено частини житлового будинку, щоб мати окремий вхід до нього. У цьому випадку проводиться виділ частки земельної ділянки в натурі. Як правило, процедури такого роду ведуться за участю фахівця, яким є адвокат із земельних питань .

Виділ частки земельної ділянки в натурі: варіанти вирішення питання

Коли кожен з власників одного наділу землі хоче підкреслити свою частку в земельній ділянці в натурі, ситуація може розвиватися наступним чином. Проводиться виділ земельних ділянок в рахунок земельних часток, тобто розділ одного великого «шматка» землі на кілька нових «невеликих». Таким чином, новостворені об'єкти набувають статусу незалежних один від одного земельних ділянок, зі своїми кадастровими номерами і правовстановлюючими документами.

Допоможемо виділити частку земельної ділянки


Якщо ж з групи власників виходить тільки один учасник часткової власності, проводиться виділ частки земельної ділянки із загальної його площі пропорційно величини самої частки. У ситуації, коли всі інші власники часткою земельної ділянки не заперечують з відділенням одного з них, потрібно буде провести межування ділянки з узгодженням на ньому нових кордонів. Однак, якщо при цьому, виникне земельний спір , То тоді питання вже буде вирішене тільки в судовому порядку.

Слід зауважити, що навіть в суді питання про виділ частки земельної ділянки може не бути вирішене, якщо немає можливості розділити ділянку між власниками згідно їх мінімальним часткам. В цьому випадку потрібно шукати альтернативні можливості врегулювання конфлікту (заміну натури коштами, тобто викуп незначної частки і т.д.).

Допомога юриста при виділ частки земельної ділянки

Щодо швидко виділ частки земельної ділянки відбувається, якщо цим питанням з самого початку буде професійно займатися досвідчений фахівець в галузі земельних правовідносин. Юрист по землі допоможе вирішити значний спектр поставлених завдань при виділ частки земельної ділянки в натурі. Він завжди підкаже своєму клієнтові вигідне рішення в ситуації по виділу його частки із спільної земельної ділянки, а також допоможе оформити всі необхідні документи для реєстрації в державному кадастровому реєстрі.

Постарається мирно врегулювати виникає конфлікт з іншими власниками часток спільної земельної ділянки, а в разі не можливості такого, підготує пакет необхідних юридичних документів для звернення до суду, де буде супроводжувати свого клієнта на всьому протязі слухання справи. Представлятиме інтереси в усіх державних органах в якості довіреної особи клієнта на всіх етапах вирішення даного питання.

- Виділ частки із спільної земельної ділянки - не просте юридична процедура, що вимагає ретельної підготовки документації та гарного знання земельного права. Допомога нашого юриста по земельних справах дозволить провести її належним чином з бажаним для клієнта результатом.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online