Козак Гаврилюк оприлюднив свою декларацію

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

28 жовтня 2016, 18:23 Переглядів: 28 жовтня 2016, 18:23 Переглядів:   Михайло Гаврилюк

Михайло Гаврилюк. Фото: Facebook.

Народний депутат України від фракції "Народний фронт", активіст євромайдан і козак Четвертої сотні Самооборони Майдану Михайло Гаврилюк опублікував свою електронну декларацію. Вона доступна на сайті Єдиного державного реєстру декларацій, передає телеканал " 112 Україна ".

Нардеп має квартиру в Чернівцях площею 32 кв. м. вартістю 217 тис. 150 грн. Примітно, що депутат 28 листопада 2007 року придбав житло і в цей же день оформив кредит на 11 тис. доларів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що депутат Гаврилюк першим подав свою декларацію в електронному вигляді. Пізніше з'ясувалося, що він не вказав там заробітну плату. А його колега Володимир Парасюк стверджує, що нарахував в декларації Гаврилюка мінімум 10 помилок.

Гаврилюк стверджує, що заробітну плату в е-декларації він вказав, як і всі інші необхідні дані, але система не працює належним чином.

"Заробітна плата: ми вносили 2015 рік - 4 500. Там вийшло у мене 75 000 гривен, вказав свою однокімнатну квартиру в місті Чернівці, вона у мене знаходиться в кредиті в даний момент, вказав свій борг , Я винен банку 11 тис. Доларів. Все, що у мене було, я вказав ", - розповів Гаврилюк.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Козак Гаврилюк оприлюднив свою декларацію". інші Новини політики дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online