Гарік Харламов звинуватив колишню дружину у брехні

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Шоумен відповів на висловлювання подала на розлучення подружжя

Шоумен відповів на висловлювання подала на розлучення подружжя

Христина АСМУС перестала приховувати роман з резидентом Comedy club і вперше розмістила знімок коханого в соціальній мережі. На фотографії втомлений Гарік Харлавмов сидить навпочіпки в оточенні пакетів з ЦУМу. Отримавши гаряче схвалення від своїх шанувальників, актриса тепер, не ховаючись, постить в соцмережах знімки коханого. Тим часом, сам шоумен втомився слухати звинувачення колишньої дружини, звинувативши її в брехні.

Колишня дружина Гаріка Харламова Юлія Лещенко дала кілька інтерв'ю після розлучення з шоуменом. У них жінка розповідала про спільне життя з актором, а також про причини розлучення - як відомо Харламов захопився актрисою Христиною Асмус.

- Ще разок з приводу розлучення. Все, що пишуть в Інеті і журналах, - особиста фантазія того боку! - прокоментував публікації в ЗМІ Гарік Харламов.

Днями Юлія Лещенко подала в Люблінський суд Москви позовну заяву з питання про розподіл спільного майна. Перше засідання суду відбудеться 24 квітня.

Перше засідання суду відбудеться 24 квітня

Гарік ХАРЛАМОВ (фото Дмитра ЛІФАНЦЕВА)

Нагадаємо, Гарік «Бульдог» Харламов і його дружина Юлія Лещенко одружилися у вересні 2010 року після семи років знайомства. 31-річному гумориста до останнього часу вдавалося приховувати свої стосунки з 24-річною Христиною Асмус від публіки і 28-річної дружини. Про їхній роман знали тільки близькі друзі гумориста. Незадовго до Нового року дружина Гаріка і зовсім з'їхала з їх загальної квартири, зібравши речі. Однак пізніше жінка розповіла, що до останнього сподівалася повернути чоловіка.

- Спочатку я думала, що у нас просто криза семи років спільного життя, - цитує Юлію Харламова «StarHit» . - Він говорив мені, що почуття вже не ті, але причина в ньому, а не в мені. Але зрозумійте, сварки, конфлікти бувають у всіх. Ми роз'їхалися перед Новим роком. У нас була сварка. Він зробив все, щоб я пішла.

Він зробив все, щоб я пішла

Колишня дружина шоумена Юля вважає, що Христина АСМУС розбила їх родину (фото Бориса КУДРЯВОВА)

Але він дзвонив напередодні Нового року, говорив: «Цілую. Батьків вітаю ». Потім я йому сама дзвонила, питала, в чому причина? Чому він так чинить? Але він нічого не відповідав, сміявся з мене. Звичайно, я підозрювала, що причиною такої поведінки могла бути інша жінка, але ж він не зізнавався в цьому! А зараз я відчуваю величезну біль. Мені дуже важко. Примирення не буде. Буде розлучення. А причина розлучення - Христина Асмус. Розумію, що їй треба пробиватися, але не вибирати ж для цього шлях розбивання чужих сімей. Але він дзвонив напередодні Нового року, говорив: «Цілую

Христина АСМУС більше не приховує роману з Харламова і викладає його знімки в своєму Твіттері

Потім я йому сама дзвонила, питала, в чому причина?
Чому він так чинить?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online