АТ «ІМЕКСБАНК» здійснює виплати гарантованих відшкодувань вкладникам «Банку Столиця» і «Володимирський»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

29 травня 2012 року - ПАТ «Імексбанк» 29 травня 2012 року -   ПАТ «Імексбанк»   Банком підписані договори з Фондом гарантування вкладів фізичних осіб на здійснення виплат вкладникам банків АТ «Банк Столиця» і АТ «КБ« Володимирський »

Банком підписані договори з Фондом гарантування вкладів фізичних осіб на здійснення виплат вкладникам банків АТ «Банк Столиця» і АТ «КБ« Володимирський »...

Відповідно до договорів АТ «ІМЕКСБАНК» буде здійснювати виплати відшкодувань вкладникам банків АТ «Банк Столиця» і АТ «КБ« Володимирський »за результатами розгляду їх індивідуальних звернень до Фонду, шляхом переказу коштів частинами через внутрішньобанківську електронну платіжну систему термінових переказів по Україні в національній валюті.

Для отримання відшкодування вкладники банків повинні направити до Фонду заяву в довільній формі, а також копію паспортного документа (сторінки, які містять прізвище, ім'я, по батькові, інформацію про номер, ким виданий, дата видачі) і копію про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер).

Якщо відшкодування оплачуються іншим способом за дорученням, у спадок і т.д., в Фонд необхідно направити також завірені в нотаріальному порядку копії зазначених документів.

АТ «ІМЕКСБАНК» визначено банком-агентом з виплати гарантованих відшкодувань вкладникам вищевказаних банків, завдяки розгалуженої регіональної мережі філій і відділень, представленої у всіх обласних центрах і АРК, а також пунктах районного підпорядкування.

blog comments powered by

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online