Тури в Гамбург

  1. Історія з географією
  2. Коротко про важливе
  3. фотографії


Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Це місто в Німеччині встановив відразу кілька солідних рекордів. Він самий населений в Старому Світі серед нестоличних міст, один з найбільших європейських портів, другий за кількістю жителів в країні і сьомий - в Євросоюзі. Але для мандрівників, що бронюють тури в Гамбург, всі ці рекорди не так вже значимі. Набагато важливіше історичні пам'ятки та музеї, парки і ресторани, галереї та магазини, словом, все те, що і складає зміст поняття "якісний відпочинок".

Історія з географією

Місто розташоване в ста кілометрах від гирла Ельби, яка плавно перетікає в Північне море, роблячи морську гавань далеко вдаються в материк. А тому віддалений фактично на 110 кілометрів від моря, місто виявляється не тільки річковим, а й морським портом.
Особливості клімату і близькість моря забезпечують рівномірні опади протягом усього року і досить м'яку зиму, коли термометри рідко опускаються нижче +5 днем. Літо тут досить прохолодне і дощове, температура не перевищує зазвичай +23. Кращий час для турів в Гамбург - квітень, коли опади самі мінімальні, а приємні +15 роблять прогулянки комфортними.
Місто з'явився на карті світу в V столітті за часів Великого переселення народів. Як і інші європейські міста, Гамбург багато воював, злітав і падав, будував фортеці та намагався завоювати своє місце під сонцем. Сьогодні чисельність його населення впевнено наближається до двох мільйонів, а рівень економічного розвитку дозволяє вважати місто одним з передових у світі.

Коротко про важливе

  • Прямі рейси зі столиці Росії тривають близько 3,5 годин і виконуються німецькими та російськими авіакомпаніями. З авіатермінали міжнародного аеропорту учасники туру в Гамбург можуть дістатися до центру міста на невпинному автобусі, за півгодини досягає центрального залізничного вокзалу.
  • Весь громадський транспорт міста об'єднаний в єдину систему, що дозволяє використовувати один і той же квиток і для поїздок на метро, ​​і для міських електричок, і для автобусів. Якщо додати сюди пороми і приміські поїзди, картинка виходить не просто зручною, але і дуже вигідною економічно.
  • Гості Гамбурга мають право придбати пільгову карту, не тільки дає знижки на проїзд, а й дозволяє набагато менше платити при покупці квитків в музеї і на екскурсії.
  • Театр "Нова Флора" - улюблене місце відпочинку не тільки жителів міста, а й учасників турів в Гамбург. За кількістю поставлених мюзиклів цей театр поступається лише підмостків Нью-Йорка і Лондона.

Автор: ВОтпуск.ру
Дата публікації: 10.03.2015

фотографії

Популярні статті


Відео


Гамбург Інша відео про Гамбурзі

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online