Як зустрічають Новий рік в Італії?

  1. Новорічна атмосфера
  2. Новорічний стіл
  3. Де традиційно відзначають?
  4. Відпочинок в горах

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Якщо ви не любите зустрічати Новий рік в своєму місті, укритим снігом, а надто далекі і екзотичні країни вас також не тягнуть, тоді Італія - ​​це ідеальний варіант. Теплий клімат і святковий настрій зроблять ваше початок року незабутнім. Однак перш ніж дзвонити в аеропорт і замовляти квитки на найближчий рейс (адже новорічна ніч вже не за горами), необхідно для початку отримати уявлення про те, що вас чекає в казковій Італії.

Новорічна атмосфера

Новорічна атмосфера

Передноворічна Італія зустріне вас дивно красиво прикрашеними вулицями, костюмованими парадами і новорічними розпродажами .


Ви зможете зануритися в святкову атмосферу з головою, а також поєднати приємне з корисним: купити своїм близьким в якості подарунка речі лідируючих брендів за дивно низькою ціною. Новий рік - час чудес, тому ні в якому разі не пройдіть повз лотерейних кас. Цілком ймовірно, що вже в січні ви отримаєте подарунок від самого Діда Мороза, якого, до речі, в Італії називають Баббо Натале (Babbo Natale).

Новорічний стіл

За новорічний стіл італійці сідають близько 9 вечора 31 грудня, в переддень свята. За старою традицією на святковому столі має бути присутнім 13 страв - це принесе удачу в наступному році. Тут ви зможете побачити найрізноманітніші страви: копченого лосося, вугра, індичку, фаршировану грибами або горіхами, і обов'язково сочевицю. Немає такого новорічного столу в Італії, де б не було свинини: жителі країни вина і сонця вірять, що свиня повільно, але вірно рухається вперед, тому просто не уявляють це свято без свинини. Італійці вважають за краще відзначати довгоочікуване свято з келихом шампанського, або з кухлем ... пива, вважаючи, що цей напій принесе удачу.

Де традиційно відзначають?

Де традиційно відзначають

Новий рік в Італії традиційно прийнято відзначати шумно і у великій компанії. Саме тому в новорічну ніч на італійських площах і вулицях просто не проштовхнутися: натовпу місцевих жителів і туристів виходять зі своїх будинків і відправляються на масові гуляння, заражаючи всіх своїм святковим настроєм, вітаючи всіх і кожного.


Наприклад, жителі столиці Італії зустрічають Новий рік на площі Пьяцца дель Пополо (Piazza del Popolo), випиваючи шампанське прямо з горла пляшки, після чого розбивають її про підніжжя пам'ятника. Найвідважніші шукачі пригод стрибають з моста в річку Тибр .

Відпочинок в горах

Зустріти цей чудовий зимовий свято можна і в горах Італії, які рясніють численними гірськолижними курортами . Знайти саме свій курорт зможе кожен: тут є місця для екстремалів, які не можуть всидіти на місці, для активної молоді та для сімей.


Новий рік можна зустрічати як на самому курорті, так і в одній з сіл, біля яких вони розташовані. У новорічну ніч більшість туристів воліють загадувати бажання і пити шампанське на невеликих вулицях містечок, що розкинулися біля підніжжя гір.

Італія пропонує масу варіантів зустрічі Нового року. Неважливо, де ви зустрічаєте це свято. Будь то Рим, Неаполь, Венеція чи гірськолижний курорт в Альпах - святковий настрій, щиру гостинність італійців і барвисте початок наступаючого року вас забезпечені. ↘️🇮🇹 КОРИСНІ СТАТТІ ТА САЙТИ 🇮🇹↙️ Щиро вітаємо з ДРУЗЬЯМИ

Де традиційно відзначають?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online