Як зустрічати рік білого Кролика-Кота

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

З Інтернету.
У новорічну ніч варто одягатися в білі, сріблясті або золотисті наряди і запросити до себе в будинок найдорожчих і улюблених гостей. Такі поради дали росіянам астрологи, розповівши, в чому і як потрібно зустрічати наступаючий 2011 рік, який за східним календарем є роком білого металевого кролика або кота.
За словами астрологів, кролик дуже боязка, але надзвичайно гостинна тварина, тому в Новий рік він буде радий великій кількості друзів і рідних за святковим столом. При цьому будинок стоїть прикрасити безліччю новорічних аксесуарів і з великим смаком, так як талісман року високо цінує ошатні предмети побуту. Знавці радять вибрати масивні столові прилади і різні металеві прикраси.
На святковий стіл фахівці радять обов'язково поставити яблука і просо. Так як кролик - травоїдна тварина, буде краще, якщо всі страви виявляться вегетаріанськими. І ні в якому разі не варто подавати гостям страви з кролятини або заячини. Під ялинку можна покласти пучок морквини на радість символу року.
З Інтернету.
Так як наступаючий рік символізується білим металевим кроликом, наряди потрібно підбирати у відповідній кольоровій гамі. Астрологи кажуть, що можна дозволити собі короткі сукні білого, сріблястого або золотистого кольорів. Або для контрасту одягатися в крінолін в підлогу. А найсміливіші можуть навіть приміряти на себе костюм кролика. До речі, золотий колір вже став неодмінним атрибутом багатьох модних показів.
Ще одним трендом новорічної вечірки стане оксамит. Дизайнери, пам'ятаючи про те, що кролик - тварина веселе і життєрадісне, радять не стримуватися при виборі кольору. На їхню думку, під строкатою новорічною ялинкою будуть доречно виглядати оксамитові сукні та костюми яскраво-зеленого, темно-синього і навіть бордового відтінків. Однак в цьому випадку експерти нагадують, що золоту в прикрасах краще віддати перевагу нитку перлів, що не обтяжить образ.
Але головним кольором майбутньої новорічної ночі все ж судилося стати білому. Саме цей колір астрологи радять віддати перевагу, якщо хочеться максимально відповідати смакам головного героя року.
А ось, чого слід уникати, так це модних в цьому сезоні леопардових і тигрових принтів. Вони можуть здатися кролику занадто агресивними. Природно, не варто одягатися в накидки, палантини і болеро з хутряною обробкою. Особливо, якщо в ній використаний хутро кролика.


рецензії

Дорога Женя! Фото чудове! Дякую за цінну інформацію! Все, практично, врахував інстинктивно! Я, правда, вже й не пам'ятаю, де у мене накидки, палантини і болеро з хутряною обробкою, не кажучи, вже, про принтах (навіть не знаю, шо це такоє?). З посмішкою це!
Женя, я зараз прочитав у Любові Григор'євої, дорогого мені автора, (рекомендую її) стихо ... про Кінець світу. Цікаво було б знати Ваше освічене думку. Зараз піду за сносочкой! Знайшов!
http://www.stihi.ru/2011/03/24/4393
З теплом стійким, Ваш А.
Анатолій Лесенчук 24.03.2011 21:38 Заявити про порушення Дорогий Анатолій! Спасибі, що не забуваєте мене!
Жарт Ваша дуже сподобалася! Розсмішили!
За посиланням сходила. Мені сподобався оптимізм Люби щодо кінця світу! Хотілося б вірити, що ми ще поживемо, але аж надто багато страшних речей відбувається на землі і не вірити, що, врешті-решт, станеться щось дуже страшне, не виходить. Залишається тільки сподіватися, що це відбудеться не так скоро, як нам пророкують!
У нас в Каліфорнії землетрусу бувають часто, але маленькі. Один раз було посильніше - і було дуже страшно! Каліфорнія взагалі вважається одним з п'яти найнебезпечніших сейсмічних зон на землі, так що у нас страхів набагато більше, ніж у вас.
А Росія - це найбезпечніше місце за всіма прогнозами, так що і хвилюватися вам нема чого! Все буде добре!
З теплом і посмішкою
Женя.
Євгенія Шерман 25.03.2011 23:16 Заявити про порушення Женя, дорога! Дякую за тепле лист! Я якось і не знав, що Ви в далекій Каліфорнії. Дай Бог, щоб все у Вас було добре! Я пам'ятаю в дитинстві землетрус в Москві. Відчуття власної безпорадності незабутньо. Дуже переживаю за японців! Сама пристойна країна на кульці, так я вважаю. Чи буде кінець світу, чесно скажу, не знаю. Бачу тільки, що люди, по дурості і жадібності своєї, багато зробили, щоб його наблизити. Зараз, ось, лівійців дбайливо бомблять, з метою охорони населення. Чорт-що!
Єдине місце, де добре для душі це Стихира наша! У чомусь і ілюзія, в чомусь і реальна радість. Ось, пишу Вам і бачу обличчя Ваше! До зустрічей, дорога бойова подруга! Нехай все знаки зодіаку допомагають Вам!
З посмішкою і теплом, Ваш А.
Анатолій Лесенчук 26.03.2011 11:21 Заявити про порушення Анатолій, у мене адже на головній сторінці написано, що я вже 20 років в Америці живу! А Ви і не помітили! Ну, тепер Ви все про мене знаєте!
А спілкування в стихир для мене, що живе так далеко - це просто подарунок долі!
Всього Вам найкращого!
З теплом,
Ваша бойова подруга :-))))
Євгенія Шерман 26.03.2011 11:45 Заявити про порушення Дорога Женя! Я сьогодні перечитав на сторінці, і насварив себе!
Єдине мені виправдання - це почуття душевної близькості, народжене в нашому спілкуванні. Здавалося, що Ви живете десь в арбатских провулках. Вибачте! Упевнений, що вибачте!
З посмішкою ніжною, Ваш А. !!!
Анатолій Лесенчук 26.03.2011 15:07 Заявити про порушення Все правильно, Анатолій, я виросла в арбатских провулках! Народилася в Пер. Вахтангова, жила спочатку в Пер.Калошіна, а потім на Великий Молчановке. А останніми роками, перед від'їздом, вже жила на Проспекті Вернадського.
Євгенія Шерман 27.03.2011 00:39 Заявити про порушення Навіть не знаю, шо це такоє?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online