2011 рік. Як правильно зустрічати новий 2011 рік. Зустрічаємо рік Кота (Зайця, Кролика) за всіма правилами. Як зустрічати 2011 рік. Як правильно зустріти 2011 рік. Централізована бібліотечна система міста Пскова. Псков. - Централізована бібліотечна система міста Пскова

  1. План підготовки до зустрічі 2011 року Білі і пухнасті Зовсім скоро під пухнастими ялиновими гілками,...

План підготовки до зустрічі 2011 року

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

План підготовки до зустрічі 2011 року

Білі і пухнасті

Зовсім скоро під пухнастими ялиновими гілками, припорошеними снігом, зустрінуться залишає нас Білий Тигр і йде назустріч Білий Кіт.

Що ж потрібно, щоб і ми, наперекір усім життєвим і виробничим труднощів, залишалися білими і пухнастими, радісними і щасливими, щасливими і веселими?

По-перше, потрібно чітко зрозуміти, чого ви хочете. Туманні напівнатяки і розпливчаста орієнтація на якийсь попередній досвід зараз абсолютно не годяться, план дій повинен бути ідеально наведений на різкість.

Справа в тому, що всі планети згрупувалися у верхній половині Зодіаку, і це означає, що жити старими накопиченнями не вдасться, доведеться викладатися по повній програмі і рахувати кожну секундочку і кожну копієчку. Все повинно бути вкладено в передноворічні справи максимально раціонально і ефективно.

По-друге, бажано запланувати зменшення навантажень з 17 по 24 грудня у зв'язку з повним місячним затемненням 21 грудня - це час загрожує несподіваними сутичками з начальством і погіршенням самопочуття, які можуть посилитися, якщо ви стомитеся від домашніх турбот.

По-третє, доведеться врахувати, що з 20 по 30 грудня Меркурій буде перебувати в ретрофазе, і в цей час украй небажано зв'язувати себе якими-небудь борговими зобов'язаннями: робити покупки в кредит, позичати або позичати гроші.

Між Тигром і Котом

Період передноворічної підготовки цілком можна назвати становищем між Тигром і Котом, адже ці представники сімейства котячих не тільки є господарями 2010 і 2011 років, а й захищають певного часу доби - з третьої години ночі до сьомої години ранку.

Чи багато господарських робіт ми встигаємо зробити за цей час? Ото ж бо й воно. Приблизно так само складеться і найближчий місяць - до чогось не дійдуть руки, щось виявиться похапцем забуте, а то, що ціною героїчних зусиль і недосипання буде зроблено, виявиться незатребуваним.

І головне, до останнього дня буде важко розібратися, хто з домочадців і друзів воліє відзначати Новий рік вдома, а хто хотів би погуляти на стороні. Значить, доведеться орієнтуватися по зірках.

Як святкувати?

Оскільки нa порозі рік Кота (або Кролика), так як згідно з деякими східним традіііям ці тварини рівнозначно претендують на управління роком), то в будь-якому випадку абсолютно ясно, що білий і пухнастий звір повинен принести нам всім довгоочікуване заспокоєння.

Рік Кота вважається одним з найбільш благополучних: це час, коли можна розслабитися, просто дарувати один одному радість, отримувати від життя задоволення.

Як же зустрічати наступаючий рік, гоби він став по-настояшему вдалим?

Де і з ким проводити новорічне застілля - питання далеко не пусті, але однозначні відповіді на них отримати важко, тому що багато завчасно складені плани зміняться в останній момент. Так що основна порада: з легкістю сприймайте будь-які сюрпризи.

Якщо вирішили святкувати вдома в оточенні найближчих родичів, будьте готові до того, що до вас або несподівано завітає цілий взвод гостей, або, навпаки, у кожного запрошеного виникнуть поважні причини і ви залишитеся наодинці зі своєю ялинкою.

Ну і що? Вже Новий рік-то до вас прийде в будь-якому випадку! Значить, немає приводу засмучуватися, все на краще! Відсутнім - вітальні SMS, присутнім - посмішки, хороші слова, добрі побажання!

Якщо ж хочете, щоб склад учасників застілля був гарантований, вирушайте на гірський курорт зараз це ідеальне місце для зимового свята.

Тому, хто залишається в рідних пенатах, можна порадити піднятися на саме піднесене місце в окрузі і подивитися на звичний пейзаж з висоти пташиного польоту.

Обговорюючи, у кого зустрічати Новий рік, віддайте перевагу тим, чия квартира розташована на більш високому поверсі.

наряд

Оскільки Кот (а також Кролик) в цьому році має білий колір, то і нам належить неодмінно надіти щось біле. Вітаються «котячі» забарвлення, білий штучне хутро в одязі та аксесуарах. Але, звичайно ж, ні в якому разі не повинно бути натурального хутра - котячого або кролячого, інакше Кот буде сильно ображений, а це тварина в гніві, як ви знаєте, не дуже-то церемониться з кривдниками. Так що перевірте, з чого зроблені ваші манто і комірці!

Так як захисний колір для Кота - синій, оскільки його елемент захисту - Вода, то наряд можна вибирати в синій гамі: від блакитного до ультрамаринового. Це збільшить життєві сили і додасть впевненості.

З прикрас підійдуть сережки і кулони з котячим оком - дивовижним по красі каменем з золотисто - зеленими переливами. Оскільки елемент року - Метал, рекомендуються всі види білих металевих прикрас, в тому числі і зі срібла.

Якщо ви любите аплікації, можете нашити на одяг або, наприклад, на сумочку веселого білого кошеняти зі шматочків тканини. Вітаються, звичайно ж, карнавальні маски котика, зайчика і шапочки з вушками.

Новорічний стіл

Святковий стіл в цьому році відрізняється великою різноманітністю. Справді, адже у господарів року - Кота і Кролика - різні смаки, а значить, потрібно виявити повагу їм обом. Котик буде радий рибних страв, так що прогуляйтеся на рибний ринок і принесіть «улов». Особливо добре піде улюблені ласощі Кота Базиліо - пам'ятаєте, як він там го воріл: «рибку дрібної на закуску».

Інша котяча пристрасть - молоко, сметана, вершки, сир, йогурт. Всі ці продукти також можна використовувати при приготуванні святкових страв-наприклад, овочі можна запекти зі сметаною і сиром, а замість крему для торта використовувати збиті вершки.

Чи не відмовиться Кот і від м'яса - адже він все - таки хижак. Потрафити його смаку можна, приготувавши смажену птицю, дичину, різні види ковбас. Головне, щоб серед подається на стіл м'яса не було кролятини, інакше ми смертельно скривдимо його «близнюка» - Кролика. Чи не підходять свинина, а також занадто солоні продукти - кішки їх не дуже-то поважають.

А щоб залишився задоволений і Кролик, звичайно ж, потрібно припасти на стіл досить овочів, особливо моркви і всякої різної зелені. До речі, багато коти також небайдужі до травичці, а деякі навіть їдять огірки і фрукти. Так що фруктове різноманітність вітається. Кролики ж особливо люблять яблука, груші, малину, ожину і суницю. І пам'ятайте, що їм їжа потрібна постійно, у великій кількості - нехай на столі все буде вдосталь, а в холодильнику чекає «друга зміна».

З мультфільмів в цьому році краще подивитися "Ну почекай!" , Де відважний зайка розправляється з хуліганом - вовком, або «Пригоди кота Леопольда» , Де головний герой уособлює собою мирний і добрий характер наступаючого року. Також гарні всі серії «Простоквашино» з господарським і розважливим Матроскіним. А ось «Том і Джеррі» нам в цьому році абсолютно не підходить, так як кіт, на жаль, там весь час зазнає невдачі, причому через власні підступів.

І звичайно, пам'ятаєте, що в цьому році необхідно надавати велику повагу всім котам, кішкам, кроликам і зайцям, які зустрінуться на вашому шляху.

ялинка

Як відомо, головний атрибут новорічних свят - ялинка або ікебана з використанням ялинових, соснових або ялицевих гілок, бажано з шишечками. При прикрасі штучної ялинки також можна використовувати шишки - справжні або іграшкові: прикріпіть їх до гілок за допомогою блискучого дощику (особливо приємно займатися цим з ранку 31 грудня).

Ялинковими прикрасами бажано не зловживати - нехай їх буде небагато, але вони обов'язково повинні пускати зайчики, тобто бути блискучими, з дзеркальним сріблястим блиском, адже наступаючого 2011 році в східному календарі буде сприяти не тільки Білий Кіт, а й Срібний Місячний Зайчик.

Що подарувати?

Подарунки в цьому році слід підбирати особливо ретельно - така вимога Венери в Скорпіоні. Орієнтуйтеся на сувеніри з натяком - тобто на предмети, за допомогою яких обдарований зміг би розкрити свої найкращі риси, зумів би розвинути дрімаючі здібності.

Наприклад, якщо ви вирішили подарувати що-небудь з одягу або аксесуарів, постарайтеся, щоб це були не просто рукавиці, сумочка або светр, а щоб завдяки вашому подарунку людина як би підріс над собою. Наприклад, стильне портмоне додасть солідності в іміджі, а яскрава брошка допоможе позбутися комплексу сірої мишки.

Дітям, як завжди, сподобаються солодощі - особливо шоколадні ялинкові іграшки. Розмір і форма - будь-які, дизайн і кількість - на ваш смак і фінансовим можливостям. Тільки не забувайте, що для повноти вражень дитині потрібно самостійно повісити подаровану шоколадку на ялинку і своїми ж руками зняти з неї ласощі в Новий рік. Тому заздалегідь передбачте вільну гілочку на доступній для малюка висоті і не лайте його, якщо він знову і знову стане знімати і одягати подарунок на ялинку.

Що стосується нескінченної низки ширвжиткових сувенірів у вигляді котів, кроликів і зайців, то, чесно кажучи, вони годяться лише для того, щоб отдариться в тих ситуаціях, коли абсолютно незрозуміло, що презентувати малознайомим людям.

Цілком прийнятним подарунком для сусідів і товаришів по службі є календарі.

Так як елемент року - Метал, вітаються блискучі металеві сувеніри і подарунки.

Так як елемент року - Метал, вітаються блискучі металеві сувеніри і подарунки

Талісмани

Рік Металевого Кота ....

Гнучкість і завзятість - в рівній мірі ці якості притаманні і великої стихії Металу, і маленьким остроухим правоохоронцям людського спокою ... Бо, якщо вірні собаки захищають майно господаря, то не менше вірні кішки (Читайте "Шлях Мури" І.Бояшова) охороняють душу всіх, хто в ньому мешкає.

А тому рік 2011-й, який пройде під заступництвом металевого Кота, виявиться гармонійним і динамічним одночасно. Відповідно до цього і талісмани слід використовувати, з одного боку, підтримують гармонію, а з іншого - сприяють максимальному розкриттю наявних у кожного з нас можливостей.

Формула досконалості

Метал цього року підпорядкований иньской енергії, що найбільш яскраво проявиться в магічному сріблі. А тому будь-які вироби з нього в цьому році знаходять особливу магічну силу. Тобто стають талісманами.

До речі, універсальний талісман нинішнього року не любить публічності, його небажано виставляти напоказ - адже і коти, як відомо, вважають за краще гуляти потаємними стежками, але завжди при тому досягають своєї мети.

Укритий шарами одягу, захований від сторонніх очей, ваш талісман буде працювати значно ефективніше. А вже має досконалу форму кільця - і поготів.

Срібний перстень (гладке, без каменю і гравіювання) слід носити на шиї, підвішеним на шкіряному шнурку такої довжини, щоб воно поміщалося посередині грудей, приблизно на чотири пальці нижче яремної западини, - тоді енергія кільця оточить вас непробивними обладунками. Кожне повний місяць талісман слід заряджати. Після заходу сонця покладіть кільце на долоню так, щоб на нього падало місячне світло, подумки зверніться до талісману, насичуючи його добрими враженнями від радісних подій, які відбулися з вами з моменту попереднього повного місяця. Після цього залиште його на підвіконні, «на очах» в повного місяця до ранку.

Талісман допоможе і в тяжкі хвилини життя. Якщо заболить голова - покладіть кільце між брів і потримайте так деякий час. Здолають втому або поганий настрій - опустіть кільце в стакан з водою і залиште в темному місці на півгодини, протягом яких рідина придбає цілющі властивості - випийте її за своє здоров'я та удачу.

Як символ удачі і благополуччя ви можете завести домашнього вихованця - кошеня чи кролика, на ваш вибір, але бажано найчистішого білого кольору. Впустіть його в кімнату, і він обов'язково вибере для себе найкомфортніше місце. Для тих же, хто не наважиться на такий серйозний крок, підійде м'яка іграшка або фігурка - талісман, яку потрібно буде розташувати на почесному місці.

... Один келих шампанського, піднятий під передзвін курантів, один погляд в очі коханої людини, і - з Новим роком, з новим щастям!

Діємо точно за розкладом ...

Оптимальні дати для:

манікюру - 7-8 грудня;

педикюру (особливо для видалення мозолів) - 22-27 листопада, 1-2, 24-28 грудень;

пілінгу - 22, 26-27 листопада, 1, 24, 26, 28 грудня;

передсвяткового догляду за волоссям - 24-26 грудня;

прогулянки по магазинах - 1, 7, 8 11 грудня;

великого прання - 24-25 листопада, 3, 22 грудня;

чистки металевого начиння, миття порцелянового, скляного і кришталевого посуду - 22-23, 26-27 листопада, 5-6, 14-16, 19-20, 24, 28 грудня;

дрібного ремонту квартири - 28-29 листопада, 17-18 грудня.

Підготовлено за матеріалами газети "Оракул 2011. Прогнози і передбачення".

Що ж потрібно, щоб і ми, наперекір усім життєвим і виробничим труднощів, залишалися білими і пухнастими, радісними і щасливими, щасливими і веселими?
Чи багато господарських робіт ми встигаємо зробити за цей час?
Як святкувати?
Як же зустрічати наступаючий рік, гоби він став по-настояшему вдалим?
Ну і що?
Що подарувати?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online