Однокімнатні квартири у Всеволожську

  1. Квартира з терасою
  2. Хіт продажу

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Мрії про життя за містом, в екологічно чистому регіоні і при цьому з можливістю мати всі блага мегаполісу під рукою давно перестали бути чимось нездійсненним. Малоповерхові новобудови Всеволожска оточені природою і віддалені від міста менше, ніж на десяток кілометрів.

Вдала локація Всеволожска привертає і забудовників, і покупців, що зрівнює пропозицію і попит. В околицях передмістя будується в основному малоповерхове житло, це створює комфортну атмосферу: тут менше людей і машин, більше повітря і вільного простору. Купити однокімнатну квартиру у Всеволожську можна дешевше, ніж в межах міста, при цьому дозволивши собі велику площу, зручне планування і більш високий клас житла.

Необов'язково жити в приватному будинку, щоб відчувати себе заміським жителем. В однокімнатній квартирі малоповерхового житлового комплексу можна насолоджуватися можливостями, які надає місце. У Gröna Lund житло на першому поверсі має вихід на власний ділянку, який можна використовувати на свій розсуд: прикрасити його квітами, розбити невеликий город або поставити садові меблі для пікніків на свіжому повітрі. Благоустрій комплексу також підкреслює природний ландшафт і атмосферу життя на природі.

Однокімнатні квартири в Gröna Lund володіють функціоналом двокімнатної завдяки об'єднаному простору кухні і вітальні, а також просторим ванних кімнат, балконів і холах. Великі вікна впускають багато світла, а вид з них завжди буде нагадувати, в якому красивому місці ви живете.

Подивитися однокімнатні квартири у Всеволожську районі

Подивитися однокімнатні квартири у Всеволожську районі

Квартира з терасою

Прибудинкова ділянка на першому поверсі стане вашою особистою територією для літнього відпочинку. Використовуйте цей простір для своїх захоплень: розбийте невеликий садок або поставте шезлонги, щоб запрошувати друзів. Потрапити на ділянку можна через балкон. До речі, балкон на першому поверсі - це щось дивовижне для типового будинку і робить ці квартири ще більш привабливими.

Велика кухня-вітальня

Прямокутна форма дозволяє розмістити кутовий кухонний фронт і продовжити його настільки, наскільки велика потреба готувати. Вихід на балкон збільшує функціональність і привабливість кухні-їдальні, так як в літній час він може стати продовженням гостьової зони. Простір, не зайняте кухнею, використовуйте для організації затишній обідньої зони навпроти вікна.

Простір, не зайняте кухнею, використовуйте для організації затишній обідньої зони навпроти вікна

Хіт продажу

Гостьова зона з високим вікном і виходом на балкон обіцяє стати острівцем затишку для однієї людини і його гостей. Однокімнатна квартира зі зручною і раціональним плануванням популярна у тих, хто замислюється про новий дім в Gröna Lund. Продумані місця для зберігання, виділена ніша для кухні та простора вітальня звільняють достатньо місця для повсякденного життя і вечірок у вихідні.

Подивитися однокімнатні квартири у Всеволожську районі

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online