Doba - подобова оренда квартир біля метро індустріальна в Харкові - зняти недорого і без посередників

  1. Квартири подобово біля станції метро "Пролетарська"
  2. особливості розташування
  3. Цікаві місця по сусідству
Андрій Люкс в новобудові Порт Сіті, кондиціонер, а / о wi-fi

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Час поїздки: 2019 липень

Чудова квартира - свіжа, стильна і дуже-дуже чиста. Ми були з двома дітьми в ніч з 30.06 на 01.07 та все чудово відпочили. Зручна парковка прямо під вікнами, торговий центр в 5 хвилинах ходьби. Приємні, комунікабельні господині. Ліля і Наташа - спасибі вам за прекрасний відпочинок і за відмінний рада з'їздити на Шацькі озера !!))

Ivan Здам 2-х поверхову студіо з каміном Голосіївський р-н

Час поїздки: 2019 липень

З позитивних моментів можу відзначити, що квартира простора, wi-fi працює добре, є прасувальна дошка, сушарка для речей, електрочайник, великий холодильник, пральна машина і праска. Постільна білизна та рушники чисті.
Однак в квартирі багато мінусів. Чесно кажучи вона втомлена. У душової кабінки немає однієї дверцята, а слив в душі забитий. Зливний механізм в туалеті зламаний, тому кран подачі на бачок відкритий мінімально і вода шумить цілий день. У ванній кімнаті немає вентиляції, тому вічно стоїть волога. На додаток до цього розетки у ванній не ізольовані, тому у нас була ситуація, коли дівчина потягнулася до мила, що стоїть на раковині, і її вдарило струмом від поруч знаходиться розетки. Штекер рушникосушки зламаний, тому він в неробочому стані.
Духової шафи немає, як зазначено на сайті, електричний чайник доживає свої останні дні. Двері на балкон щільно закрити не можна, а в злива тече дах на одному з балконів. Що стосується другого поверху, то там дуже душно. Рятує тільки кондиціонер і мансардне вікно в даху (інші 2 запечатані), для якого, до речі, немає спеціальної палиці, щоб його відкрити. Вправлялися як могли, щоб хоч якось дихати можна було. Чистотою квартира теж не блищить.

Igor м.Лук'яновская, ТЦ Променада

Час поїздки: 2019 липень

Нікому не рекомендую заселятіся у Цю квартиру. Потрапили ми в неї Завдяк Маріні яка в Останній момент повідоміла что заселіті нас у заброньовану квартиру не зможу, и предложили Цю. Квартирою це Важко назваті, постільна білизна Брудна и порвана, ліжко Пожалуйста знаходиться біля вікна все в пляма, на балконі склад з різного Мотлох, у ванній кімнаті таргани и пліснява, до чого только НЕ візьмешся таке враження что від від відваліться. І до цього Всього ми платили за неї 750 грн. а не 600. Не рекомендую нікому заселятіся сюди, щоб жити в таких условиях гроші повінні платіті Вам, а не ви.

Ольга Квартира в п'яти хвилинах від моря

Час поїздки: 2019 липень

Абсолютно чудова квартира! Дуже простора - дитина була в захваті від такого простору! Все необхідне і навіть більше ніж необхідне, типу посудомийної машини, в квартирі є. І все відповідає заявленому опису. Величезна подяка господині за виняткову чистоту! Для абсолютного щастя не вистачало тільки внутрішньої сушки для білизни. Для мене, наприклад, є неприйнятним сушити білизну на вулиці, а коли дощ або сильний вітер - це не комфортно. Але я думаю, що при такій площі квартири, ще й з двома заскленими балконами і величезним шафою це легко усувається нюанс. Господарі дуже інтелігентні і приємні люди, будь-які питання вирішувалися миттєво і найкращим чином. Окрема подяка господарям за послуги трансферу - дуже приємно! Розповідати таксистам в чужому місті куди і як їхати, коли сам толком не знаєш - це сумнівне задоволення, так що я нітрохи не перебільшую. Справжній відпочинок з усіма зручностями вийшов! Це перша квартира в місті, де я бувала не раз, в яку мені захотілося приїхати ще раз, а не як зазвичай шукати якісь кращі варіанти, так як була маса питань. Сам місто і пляж дуже підходить для відпочинку з маленькими дітьми - краще не придумаєш! Щиро дякую! ))))

Олексій Студія у моря, район Аркадії (4-6 гостей)

Час поїздки: 2019 липень

ДУЖЕ РЕКОМЕНДУЮ не пов'язує! Квартиру завчасно бронювали з передоплатою. Все було рівно гладко. Зустрілися, заселилися. У квартирі стояв стійкий запах каналізації. Бруд на підлозі (див фото). Як виявилося, чистили засмічення, але після себе не прибрали. У підсумку квартира до заселення не готова. Дуже безвідповідальний підхід, тим більше орендодавець знав що їдемо з Мінська і маленькою дитиною. навіть вибачення не почули. ДУЖЕ РЕКОМЕНДУЮ не пов'язує!

Квартири подобово біля станції метро "Пролетарська"

Харківський метрополітен - це швидкий і зручний спосіб пересування між районами міста. А численні станції допомагають не тільки оперативно дістатися в потрібне місце, а й орієнтуватися. Тому приїжджі часто знімають житло на добу біля метро.
Судячи з відгуків, найдешевше коштує оренда подобово в спальних районах на околиці Харкова, особливо, якщо пощастить знайти варіант від господаря. Наприклад, біля станції метро «Пролетарська».

Історія і коротка інформація

Станцію метро «Пролетарська» (з 2016 року - «Індустріальна») пустили в експлуатацію в 1978 році. Це кінцева Холодногірсько-Заводської лінії Харківського метрополітену, що зв'язує Індустріальний район з центром міста. По сусідству з нею знаходиться станція «Тракторний завод».
На сьогоднішній день загальний пасажиропотік становить понад 30 тисяч осіб на добу. Станція метро «Індустріальна» обслуговує мешканців житлових масивів ХТЗ і Рогань і є одним з найбільших транспортних вузлів в місті.

особливості розташування

Станція метро «Пролетарська» розташовується в Індустріальному районі Харкова і виходить на Московський проспект. Східний вестибюль повідомляється з найдовшим в місті підземним переходом. Він же, в свою чергу, веде до трамвайної лінії, тролейбусної та автобусної зупинок, а також ж / д станції «Лосево-2».
Хороша транспортна розв'язка робить станцію метро «Індустріальна» вдалим місцем для знімання нерухомості подобово. До того ж, ціни на оренду житла тут порівняно невисокі. навіть двокімнатну або трикімнатну квартиру можна зняти порівняно недорого.

Цікаві місця по сусідству

У безпосередній близькості від станції розташований парк Зелений гай. Це мальовниче і тихе місце, ідеальне для вечірніх прогулянок. Також недалеко височить кілька православних храмів. Любителі мистецтва можуть відвідати Театр естради «Слобожаночка».
Біля станції метро «Пролетарська» розташовані магазини, кафе і різні розважальні заклади. Одним словом, все, що може знадобитися людині, що приїхав до Харкова на кілька діб. А зняти апартаменти недорого і від власника можна за допомогою ресурсу Doba.ua.

Вигоди оренди подобово на Doba.ua

На сайті Doba.ua розміщено понад 25 тисяч оголошень про здачу житла подобово, і щодня наша база поповнюється новими об'єктами. Тому кожен знайде варіант на свій смак - скромну однокімнатну квартиру на околиці або шикарні апартаменти в центрі. Всі об'єкти здають самі власники, тому у нас ви знімете квартиру дешевше, ніж на аналогічних ресурсах.
Для вашої зручності рекомендуємо скористатися пошуком. Просто задайте важливі для вас параметри знімання (ціна, район, зручності), і система відсіє все непотрібні варіанти. Вам потрібно буде просто вибрати апартаменти із запропонованого списку. Щоб допомогти визначитися, ми розміщуємо реальні відгуки мешканців.
Всі оголошення про оренду на добу перед розміщенням проходять модерацію. Це означає, що зазначена ціна актуальна, а фото і опис відповідають дійсності. Вибирайте і бронюйте квартиру на добу без посередників на Doba.ua!
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online